Alıntı:
geçti bolu pazarı .........iyi bir avukat psikolojiden anlamalı takiii işyerine gidip karşısına çıkıp onla tanışana denk .
ve eminimki o emekli başsavcı hayatta kaldığı için dua ediyordur...
.............ben benden daha seviyeli
...buarada sayın avukat mine hanım..uslubünüze hayran kaldım...(ayol çok yakışıklısın) nede güzel ağzınız laf yapıyor........PES DOĞRUSU!!!!!!!!!!!!!
Ekleyen: halduner*-*27/04/2005*:* 21:42:41
Halduner, Bir an önce Nigde'ye gitseniz artik, diyordum! Hem; bu arada: o pazar Bolu'da degil, BOR'da kurulur! Ayrica; bizim hakkimizda fikir yürüteceginize, önce KENDiNiZE, sonra da o berbat türkçenize bir çeki düzen verseniz daha iyi olur! iki cümleyi bile dogru dürüst bir araya getirememissiniz. "ilk tahliyemi aldim" (?); "takii karsisina çikip onla tanisana DENK", "evlerin tapsunu aldim" (?)vs....(?) diyorsunuz. Bundan baska, bir yigin hata... On ayda ev fiyatlari güya 3'e katlamismis!!! Hangi ülkede (!) olmus bu olay?? Türkiye'de mi?Psikolojinizden ise, sanirim, bizler degil, Bakirköy'deki hekimler daha iyi anlayacaklardir. Çünkü iletilerinizden anladigim kadari ile, sizde halüsinasyonlar da zuhur etmeye baslamis!! Mine Hanim hiç de, sizin için, "ayol çok yakisiklisin" gibi bir cümle yazmadi!! Hayal görmeye baslamissiniz! Kimligini belli etmemismis de bu yüzden bu olay basina gelmismis!! Kimliginizi ögrenmek o kadar da zor degil. Dua edin, en azindan profilinizde yazan bilgiler gerçek olmasin. Size ait olan, "Eminim ki o emekli bassavci hayatta kaldigi için dua ediyordur" ve diger cümlelerinizle birlikte, bir gün, bu bilgilerden iyi bir dava malzemesi çikar.