ahmedo1930 rumuzlu üyeden alıntı
Biz 3 Arkadaş Hafta İçi Saat 17-08:30 Arası Nöbet Tutuyoruz Cumartesi-Pazar
1 Arkadaş Tutuyor Birde Yedek Elemanımız Vardı.
Biri Emekli Oldu Gitti Yerine Adam Yok,Yedek Eleman Gitti Yerine Adam Yok 1 Kişi Geldi Göreve Başladı Bu Sefer Diger Arkadaş Emekli Oldu Gitti Yani Şu Anda 2 Arkadaş Hafta İçi 1 Arkadaş Hafta Sonu Çalışıyoruz Şube Müdürümüz Çalışma Saatlerimizi Degiştirip Birde Özel Güvenlikçiyi Aramıza Koyarak yeni Bir Liste Hazırlamış Hafta İçi Çalışanlar Bugün ŞB.Müd ne Bunu Kabul Etmedigimizi Söyleyince İster Çalışırsın,İster Çalışmazsın Başka Kuruma Gidersin Dedi Bende Niye Hırsızlıkmı,Fuhuşmu Başka Bir Yasal Olmayan Birşeymi Yaptık Ki Beni Göndermeye Kalkıyorsun Bunu İl Müdürümüze Anlatıcam Dedim Sizin Önce Giden Arkadaşların Yerine Bir Adam Temin Etmenizi İstedik Siz Hem Çalışma Saatlerini Degiştirip Hemde Aramıza Özel Güvenliçi Soktunuz Biz İzine Dahil Çıkamıyoruz.
4 Kişi Çalışırken Öbürlerinin Bir Özelligimi Vardı Biz 2 Kişi Kaldık Bünye Bunu Kaldırmıyor Bize Eleman Tedarik Edin Demek Suç Mu Deyip Çıktım Sizelere Danışmadan Daha Üst Makamlara Çıkmadım Kaldıki Benimde Emekliligime 8 Ay Var Hangi Yolu İzleyip Ne Yapmalıyım Şube Müdürünün Böyle Konuşmaya Hakkı Varmı Biran Önce Beni Aydınlatırsanız Ona Göre Yol Çizicem..Şimdiden Herşey İçin Teşekürler....