-
16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
arkadaşlar 4 gün önce 16 yaşındaki kız arkadaşım kendisini zorla arkadaşımın ewde olmadığı zamanda onu evine götürdüğümü,ve rızası olmadan ilişkiye girdiğimizi söylerek benden şikayetçi oldu :( hatta aynı olayın daha sonra yine aynı evde zorla 3-4 defa daha olduğunu da söylemiş.beni akşam üzeri gelip evden apar topar aldılar ve ertesi gün mahkemeye çıktım.kıza adli tıptan rapor alınmış ve bakire çıkmış.nöbetçi mahkemeye çıktım ve hakim tutuksuz yargılanmama karar verdi bi güzelde fırçaladı:( baronun avukatı da cezamın en az 8 yıl olabileceğini söyledi,o günden beri yemek yiyemiyorum,kaçmayı bile düşünür oldum,ne olur yardım edin
-
Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
gidip teslim mi olsam yoksa, kimse yok mu ya:(
-
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
gidip teslim mi olsam yoksa, kimse yok mu ya:(
kız zor kullandığınızı ileri sürdüğü için çocukların cinsel yönden istimarı suçunu işlemiş sayılırsınız.sekiz yıldan on beş yıla kadar cezası vardır...eğer zor kullanılmamış olsaydı bu durumda da reşit olmayanla cinsel ilişki suçu oluşurdu...yapmadıysanız inkar edin...bir şey çıkacağını sanmam kız sonuçta bakire...
-
ailemin haberi var olaydan,ben inkar ettim ifademde olmadı böyle birşey dedim, ayrıca yaşım 20 benim. sadece göl kenarına pikniğe gittik orda yüzeysel seviştik dedim, ondan başka bişeyde olmadı dedim.birde ilk mahkemede hakim olmuşsada rızasıyla olmuş bu iş dedi :(
-
ve biz 5 aydır birlikteyiz kendisiyle, yani ilişkimiz var.olayın 3 ay önce olduğunu söylemiş. bıçak çekmemişim,silah doğrultmamışım, ben böyle bişeyi hiç yapmadım ya, şimdi ben 15 sene mi yatayım :(
-
Dosyanın seyrini bilemem ama sulh ceza hakiminin sizi fırçalaması dosyanın çok da kötü durumda olmadığı yönünde bir işaret sayılabilir.
Avukatınız yok mu?
-
kime inanacağımı şaşırdım :(baronun gönderdiği avukat var ama ona güvenmiyorum, bana suçumu kabul etmemi söyledi durdu,ilk mahkemede beni çıkartacakmış.zorla olmadı diyecekmişim.iyide ne zorla nede rızasıyla olmadı ki cinsel ilişki :(onada anlatamadım derdimi. kıza ben her şeyi zorla yapmışım, ilk ifademi verirken kızın ifadesini okutmadı avukatım,ne biliosan anlat sen dedi. kız ifadesinde evlenme vaadiyle kandırıp zorla ifaal etti beni diye söylemiş :( halbuki ben ne evlenecem dedim nede ifal ettim kendisini. derdimi anlatacak kimsem yok mu :(
-
mahkemem devam eder mi? yada ben mahkemede ne söyleyim şimdi bilmiyorum ki :( yapmışsın diyip içeri mi atacaklar beni :(
-
16 yaşlndaki kızdan babası sorumludur reşit değil yanında görünmen bile şikayet konusudur.bırak ellele tutuşmayı,,tamamen suç
-
o zaman ben 15 sene yatarım :( çünkü ifademde kendisiyle öpüştüğümüzü söyledim:(el ele tutuşup gezdik oda doğru,bunu görenlerde vardır:( mesela kuzeni. 5 ay arkadaşlığımız oldu ama ben defalarca görüşmek istemiyorum dedim dinletemedim ki, zaten aynı mahallede oturuyoruz kendisiyle.hayatım mahvolacak :( ünv de okuyamam da artık
-
o konuya girmeyecem sadece reşit olmaması olayın yönünü değiştiriyo en iyisi avukata danışıp kızla konuşup olayı tatlıya bağlamak şikayetini geri aldırmak ama velisi ise şikayet ettiren kızın geri aiması değil babasının rızası önemli olan
-
şikayetçi olan kendisi,ayrıca babası yurt dışında ve anne babası ayrı.ailesi şikayetçi değil ki:(kız annem öğrenince şikayetçi oldum demiş. iyide ben bu kıza bi kötülük etmedim ki :( öpüştüm diye,elini tuttum gezdim diye 15 sene vereceklerse adalet mi bu, benim gibi akşama kadar gezen bir sürü arkadaşım var ama :( hepsi suç mu işliyorlar,ayrıca ne için konuşup tatlıya bağlayım, yapmadığım birşeyi
-
Alıntı:
seyit tütün rumuzlu üyeden alıntı
16 yaşlndaki kızdan babası sorumludur reşit değil yanında görünmen bile şikayet konusudur.bırak ellele tutuşmayı,,tamamen suç
Sn. seyit tütün 15 yaşını geçmiş çocuğun rıza beyanı geçerlidir.
-
sn earioz, peki şimdi kız şikayetten vazgeçse, ki hiç vazgeçecek değil, herşeyi zorla yaptığımı söylemiş. şimdi öptüğümüde zorla yaptı derse? o zaman taciz mi olacak :( yada reşit olmayanla öpüşmek suçmu
-
Alıntı:
sn earioz, peki şimdi kız şikayetten vazgeçse, ki hiç vazgeçecek değil, herşeyi zorla yaptığımı söylemiş. şimdi öptüğümüde zorla yaptı derse? o zaman taciz mi olacak :( yada reşit olmayanla öpüşmek suçmu
Konu ne kadar uzamış böyle. Bak Evlat, bu davadan belki hiçbir şey çıkmaz muhtemelen ceza da almazsın bence. Ama kızın şikayetinde ısrarcı olması da ilginç doğrusu...Ayrıca burası İran değil. Öyle sadece gezmeyle elele tutuşmakla öpüşmeyle adamı asmazlar. Ama kızın yaşı küçük. Taciz iddiası, yüzeysel de olsa cinsel müsasebet gibi durumlar başına iş açabilir. Yanlız bu da sana bir ders olur herhalde. Bundan sonra küçük yaştaki kız arkadaşlarınla münasebetlerine dikkat edersin umarım. Yoksa her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin ona göre! Biraz ileri gittin mi bu sana gerçekten çok pahalıya patlar...;) Ayrıca toplumun bazı kesimleri bu kunulara çok daha hassastır. Herkes duyarlı anlayışlı olmayabilir, örf ve adetlerine ters gelebilir. Hatta olayı namus meselesi haline getirip başına daha büyük dertler de açabilirler. Bu yüzden sen sen ol duygularının akıl ve mantığının üzerine çıkmasına hiçbir zaman izin verme, kendine hakim ol ve ateşle oynamaya kalkma sakın!
Ben seni bu olayda masum gördüm. Eğer o kızla ilişkiye girmiş olsaydın durumun çok vahim olurdu. Bu nedenle yukarıda yazdıklarımı sadece arkadaşınla flört etmene bağlıyorum! Küçük deneyimlerin bazen büyük sonuçlar doğurabileceğini de unutma. Yaşıtlarınla akranlarınla beraber olmaya bak.
-
abi çok teşekkür ederim, namus meselesi yapmıyorlar ama kızın ifadesini daha sonra gidip karakolda okuyunca kaçmayı düşündüm, hiç birşey rızasıyla olmamış, herşeyi zorla yapmışım :( örneğin beni eve çağırmıştı,gittim yemek yedik,bilgisayarla uğraştık filan.gittiğim doğru bende ifademde kabul ettim. ama o demiş ki eve çağırdım geldi bişeyler yedik sonra beni zorla taciz etti demiş :( 1.5 ay önce olmuştu bu olayda.buna hakim ya inanırda ceza verirse :(
-
Alıntı:
abi çok teşekkür ederim, namus meselesi yapmıyorlar ama kızın ifadesini daha sonra gidip karakolda okuyunca kaçmayı düşündüm, hiç birşey rızasıyla olmamış, herşeyi zorla yapmışım :( örneğin beni eve çağırmıştı,gittim yemek yedik,bilgisayarla uğraştık filan.gittiğim doğru bende ifademde kabul ettim. ama o demiş ki eve çağırdım geldi bişeyler yedik sonra beni zorla taciz etti demiş :( 1.5 ay önce olmuştu bu olayda.buna hakim ya inanırda ceza verirse :(
Çocuk işte o da neticede ;) Neden böyle yapmış biz bilemeyiz tabi ama ifadelerinde yazdıkları sadece iddialardan ibarettir. Neyin nasıl olduğunu hakim değerlendirerek bir karar verir. Ve inan onlar çok deneyimlidirler. Düşün ki senin başına belkide bir ömür boyunca sadece bir kez gelebilecek bir olayı onlar yüzlerce binlerce kez görüp değerlendiriyorlar. Sen kendini bildikten sonra sorun olmaz, adalete güven. Hadi bakalım hayırlısı....
-
abi şu dakikaya kadar beni rahatlatan bi sen oldun,çok teşekkür ederim :) o günden beri sokağa çıkmaya korkar oldum. sanki gelip beni yine alacaklarda içeri atacaklar diye düşünüp duruyorum öyle :( peki öpüştüğümüzü zorla yaptı derse bunu ispatlaması mı gerekir? kzı zorla oldu dedi diye zorla mı olmuş diyecek hakim :( kendisiyle gezdiğimi dolaştığımı bilen bir sürü arkadaşım var, birini suçlamak ne kadar kolaymış meğer,söylemişti de inanmamıştım :(
-
Siz 20,karşı taraf 16 yaşında demiştiniz değil mi?
Üstelik 16 yaşında olduğunu da biliyordunuz masumca diye tabir edilmiş olsa da!
16 yaşında dediğiniz insan kanunlar önünde küçüktür.Özellikle korunacak durumdadır.Bu nedenle işiniz hiç kolay değil.
-
evet erdoğan bey, ben 20 kızda 16 yaşında. yani demek istiyorsunuz ki kızın her dediğine inancaklar mı küçük diye:( 16 yaşında kendisi ama nasıl derler bilmiyorum işte, yaşından biraz büyük duruyor. şimdi zorla beni öptü dese ceza mı alırım ?
-
İvedi olarak avukatınıza danışın.
-
baronun avukatıyla konuştuk durumu,işin aslı ona pek güvenmiyorum:( ben başka avukatla görüşüp onunla iletişim kurmak istiyorum.. benim merak etttiğim tek şey, kızın ifadesinde zorla oldu demesini mahkeme kabul eder mi? ama silah çekti yada bıçak çekti dememiş,sadece ayağıyla iteklemiş,terlikle bana wurmuş filan :( gerçi hepsi yalan bunların.. ben ispat edemem tabi, ama ya hakim ona inanırsa
-
Barodan tayin edilen avukata güvenmiyorsanız, burada yazı yazan bu kadar insana hiç güvenmemelisiniz. "Acaba şöyle olur mu, böyle olur mu?" şeklinde yorum yapana kadar kendi avukatınıza danışın.
-
madem suçsuzsunuz kız neden durup dururken size ifitira atıyor
ayrıca kız bakire çıkmışsa tecavüz etmemişsiniz demekki..oradan yırtarsınız
-
ayrıldım diye yaptı bunu.. yediremedi, bide ben ayrılırken biraz ağır konuştum. ksinlikle görüşmüycez bundan sonra dedim, ben yapacağımı bilirim dedi ama şikayet edeceği hiç aklıma gelmezdi yaa :(
-
Kız arkadaşımın epilepsi, yani sara hastası olduğunu duydum :( şimdi akıl sağlığı yerinde değil derlerse? ama ben hiç öyle birşey görmedim, gayet aklı başında ve zeki :( okulu takdirle bitirdi mesela.. bu benim için sorun olur mu :(
-
Yaşı -18 olduğu için piknige bile gittigimizde beni kacırdı dese sen hatalısın.Çok çirkin bir leke.Eger sucsuzsan Allah korusun seni
-
nasıl yani :( 5 aydır arkadaşlığımız var, kaçırmam için bi neden yok ki, gezmek dolaşmak yada piknik için gittik diye kaçırmış mı diyecekler? hem o gün gittik geldik ve bilenler var bunu, gerçi kaçırdı da der bu şimdi ya :(
-
Dostum sana burada yazacaklarım biraz acımasızca ve biraz da saldırganca gözükebilir. Kızabilirsin belki ama yine de sorun değil benim için. Sadede geleyim. Olaya psikolojik açıdan bakacak olursak aklıma şu takıldı. 16 yaşındaki bir çocuk intikam almak için çocukça birşeyler yapar, kızdırmak için birşeyler yapar, belki babasına abisine dövdürür falan. Ama üşenmeden gidipte taciz edildiğine dair polise savcıya beyanatta bulunuyorsa gerçekten senin anlatmadığın birşeyler var. Çünkü yalan atan bir kişi yalanını destekleyecek birşeyler arar ama tutupta bu kadar ileri gidecek cesaret olacağına inanmıyorum. Çünkü işin içine artık adli merciler girmiştir ve yalanı ortaya çıkarsa onun da başının belaya girmesi durumu var. Bu arada senin anlatmadığın birşeyler var derken, seni tecavüzle falan itham etmiyorum. Ama bu çocuğun bu kadar ileri gitmesi aklıma senin bize anlatmadığın bazı noktaların oldugu şüphesini getirdi. Madem burda insanlardan yardım istiyorsun bence herşeyi açık açık anlat.
-
herşeyi dürüstçe anlattım,aramızda cinsel ilişki olmadı,zaten adli tıp raporunda kızlık zarında yırtılma olmadığı yazılı.neden şikayetçi olduğunu ben hiç ama hiç anlamıyorum:( tek bildiğim ifadesinde defalarca"evlenme vaadiyle beni kandırdı,kızlığımı bozdu şikayetçiyim" demesi.annesinin mantığı ise,gezdim dolaştım diye evlenmem gerektiği.bunuda karakolda aileme söylemişler.ayrıca pikniğe gittiğimizden ifadesinde bahsetmemiş,onu ifademde ben kendim söyledim.5 aydır gezdiğim dolaştığım birine hiç dokunmamış zaten olamam. ama ben asla bu kadar ileri gitmedim gitmem de :( benim kafama takılan her dediklerine inanacaklarsa ben yanarım,bu kadarını yapan herşeyi zorla yaptı da der.ama zorla oldu demesine hakim inanır mı
-
16 yaşında bir kızla gezip tozdum ,hiç dokunmamış olamam diyen 20 yaşında birinin şansı bu konuda çok fazla değil.
Kendinizi savunmanız için bir avukatla birlikte davanıza devam etmeniz sadece sizin yararınıza olacaktır.
-
erdoğan bey sanki yadırgar ve suçlar gibi yazıyorsunuz,20 yaşında birinin 16 yaşında biriyle gezmesi yada flört etmesi sizce çok mu illegal birşey anlamadım ki :( gazetelerde okuyorduk, 52 yaşında biriyle 16 yaşında sevgilileri, onlarla aynı kefeye mi koyulucam mahkeme de? sanırım siz internetteki arkadaşlık sitelerinden habersizsiniz
-
Hukuki anlamda söylenecek her şey söylenmiştir.
Daha fazlasını ancak dosyayı inceleyen avukat söyleyebilir.
Ancak avukat da "kesin şöyle olur" diye garanti veremez, ihtimallerden bahsedebilir. Çünkü avukatın garanti vermesi avukatlık meslek kurallarına aykırıdır.
-
evet, kesin birşey söylemiyor zaten.o hep işin en kötü kısmını düşünmekte. vicdanen rahat olmasan herhalde şimdiye kaçmıştım :(
-
Demiyim diyorum ama dayanamayacagım söyleyecegim artık.16 yasında bir cocugun piknikte erkek arkadasıyla özel anlar yasaması bana cok ters geldi.Hadi onuda gectim hangi kız tecavüze ugradım diye kendine iftira atarki?Sen belki cidden birsey yapmadın ama sunu unutma arkadasım insanın basına ne gelirse arkadastan gelir.Heleki böyle cinsel konularda arkadasın reşit degilse..Kız erkek farketmez.Sen 16 o 20 yasında olsa cinsel birseyler yasamıs olsanız o sana tecavüz etmis durumda oluyor.Bakire cıkmıs zaten endise edecek bir durum yok o zaman.Sen hala neden korkuyorsunki?
-
Alıntı:
pınar1907 rumuzlu üyeden alıntı
Demiyim diyorum ama dayanamayacagım söyleyecegim artık.16 yasında bir cocugun piknikte erkek arkadasıyla özel anlar yasaması bana cok ters geldi.Hadi onuda gectim hangi kız tecavüze ugradım diye kendine iftira atarki?Sen belki cidden birsey yapmadın ama sunu unutma arkadasım insanın basına ne gelirse arkadastan gelir.Heleki böyle cinsel konularda arkadasın reşit degilse..Kız erkek farketmez.Sen 16 o 20 yasında olsa cinsel birseyler yasamıs olsanız o sana tecavüz etmis durumda oluyor.Bakire cıkmıs zaten endise edecek bir durum yok o zaman.Sen hala neden korkuyorsunki?
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
-
Alıntı:
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
bakınız,
İran yolundaki, Türkiye....
-
abilerim benden 4 yaş küçük biriyle flört etmem,elinden tutup gezmem,birbirimizi sevmmiz,pikniğe gitmem ve orda aramızda yakınlaşma olması gerçekten toplumda rahatsızlık veren bir durum haline mi geldi :( eğer böyle düşünenler varsa linkini verdiğim VİDEO izlensin.umarım İBRET olur,kendimden utanır oldum.. :(
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=324591
-
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
bakınız, İran yolundaki, Türkiye....
Konu hukuki çerçevenin dışına kaymaya başladı.
Cinsel taciz her batı ülkesinde suçtur. Reşit olmamış kişiye taciz daha büyük suçtur.
Ayrıca bu konuda enteresan tartışmalar Batı ülkelerinde de oluyor. Mesela İtalyan mahkemesi "kot pantolon giyen yetişkin kadına tecavüz edilemeyeceğine, kadının kendi rızasıyla birlikte olduğuna" hükmetmişti.
İtalyan kadın dernekleri ayaklandı, kadın milletvekilleri kot pantolon giydi, vs. karar protesto edildi ve yanılmıyorsam düzeltildi.
Kadın "hayır" diyorsa bu açık ve net "hayır"dır.
Kadın 18 yaşını doldurmadıysa "evet" demesi de yeterli değildir.