deneme deneme zzzzzzzzz
Printable View
deneme deneme zzzzzzzzz
Harnup pekmezi öksürüğe çok iyi gelir. Hatta akciğer kanserinden korunmak için iyi bir ilaç sayıldığı söylenir. Nedir derseniz bu harnup pekmezi? Keçibonuzu pekmezidir... Sigara içenlere de öneririm...
site dediğiniz böyle olur işte. üyelerin sağlığı ile de yakından ilgileniliyor:o yani insanlar neden hukuki.net ten kopamıyor işte görün anlayın demek geliyor insanın içinden:)))
Siz davulunuzu alıp gece 01:30 da yola çıkın,sabaha karşı 05:30 gibi burada olursunuz:o
haaaa.
O zaman siz davulu boşverin, biz telefonumuzu kurarız.:o
Gizli çalınıyormuş Sayın Akademik Sultan , tesadüfen gördüm, dinlemedim / dinletmedim de... Aman!
Bknz: Davulcumuz yukarıda...
Lütfen reca ediyorum; davulcuların sesleri; -desibelleri midir nedir- biraz daha az olsun be ya!-her gece yatağımızdan korkuyla kalkıyoruz:(
Geçen gün dışarıdan davul sesi duydum, balkona çıkıp bakayım dedim ama balkona varana kadar ortadan kaybolmuştu. Dün tekrar duydum, bu sefer tabanları yağladım koştum. Bir baktım, davulcu bir kamyonetin kasasına oturmuş, kamyonet gidiyor davulcu çalıyor. Bizim siteye de böyle motorize davulcu lazım.
Öhöm... Öhömm!..
Size de harnup pekmezi versek:o Siteye iyi bakmamız lazım:))
Bu arada Ferda Hanım davulculara söyleyelim sizin ordan geçerken yavaş çalsınlar. Bizde aksine hiç davulcu yok biliyo musunuz? İlginç gelebilir ama öyle.. sevinsek mi üzülsek mi bilmiyoruz. Dağ başında olmanın böyle avantajları da olabiliyomuş demek ki:o
Sayın Akademik Sultan
Ben de şimdiye kadar bu olayı hiç anlayamadım.
Güm güm de ,...güm güm.
Tamam,
Davulun ipi bizim boynumuzda,
davulu taşıyan biziz.
Bu kadarını zaten herkes biliyor.
Kiminin ağırlıktan omuzları çökmüş,
ip,kiminin boynunda yara yapmış,
yani davulun tüm yükü omuzlarımızda..
Gıkımız çıkmıyor.Belkide ' öğrenilmiş çağresizlik'.
İyi de tokmak kimin elinde.
İşin bu kısmını bir türlü çözemedim!
Güm güm de , .....güm güm.
Tokmağı sallayan kim???
http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=536
04-09-2008 21:24:22Akademik SultanAlıntı:
Yönetim rumuzlu üyeden alıntı http://images.hukuki.net/images/buttons/viewpost.gif
Öhöm... Öhömm!..
Size de harnup pekmezi versek:o Siteye iyi bakmamız lazım:))
Geçmiş olsun Yönetim ben bu öksürmeden birşey anlamadım pekmez iyi gelmedimi daha Ramazan'da sizin oralarda gece hava soğukmudu dışarıya çıkmayın artık bu davuları çalın eniyi çalanada ödül olarak RTE'ile Bayram yemeği verin iyi çalmalar
Bakın RTE li bayram yemeğini duyunca yönetimin öksürüğü nasıl kesilmiş:)))) Harnup pekmezinden bile iyi gelmiş olmalı:o
Bu ödül ödül ferda hanım:))))
Herkese İyi Bayramlar....denemesi:))))
Öhöm:rolleyes:
her yer deneme olmuş :p
öğrenmiş olduk
dene meeeeeeee 1-2-3 =)
hep deneme mi birazda testt olsun
oooyyy oyyy denemeee =)
bak bakalım yazabilir misin acaba?
yine denemeee
kusura bakmayın ama bu bir denemedir =)
Ben de beğendim
deneme....
denemedirrr
deneme 1 2 3
...
Yönetim Notu: KM atabilmek için bu kadar zahmete değmezdi !