Limitli kredi kartları hakkında
Forumda bu konunun benzeri veya aynısı varmı diye araştırdım ancak çok konu var araştırdıklarım içinde bulamadım, eğer varsa özür diliyorum.
Benim 300 lira limitli kredi kartım var ben 900 lira tutarında bir mal(örneğin laptop) almak istiyorum ve 10 taksitle ödemek istiyorum. Aylık taksit tutarı 90 küsür lira geliyor yani. Size sorum: Ben malı aldıktan sonra kredi kartındaki limiten malın tam fiyatını mı(900 lira) kesiyorlar; yoksa sadece o ayki taksidi(90 küsür lira) mi kesiyorlar. Eğer malın tam fiyatı kesiliyorsa bunu değiştiremez miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Re: Limitli kredi kartları hakkında
Alıntı:
uprock rumuzlu üyeden alıntı
Forumda bu konunun benzeri veya aynısı varmı diye araştırdım ancak çok konu var araştırdıklarım içinde bulamadım, eğer varsa özür diliyorum.
Benim 300 lira limitli kredi kartım var ben 900 lira tutarında bir mal(örneğin laptop) almak istiyorum ve 10 taksitle ödemek istiyorum. Aylık taksit tutarı 90 küsür lira geliyor yani. Size sorum: Ben malı aldıktan sonra kredi kartındaki limiten malın tam fiyatını mı(900 lira) kesiyorlar; yoksa sadece o ayki taksidi(90 küsür lira) mi kesiyorlar. Eğer malın tam fiyatı kesiliyorsa bunu değiştiremez miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
tam fiyatı kestiğinden limitinizin yetersiz olması nedeniyle o alışverişi yapamazsınız..
Alıntı:
uprock rumuzlu üyeden alıntı
300 lira limitli kredi kartınızla 900 lira tutarındaki laptop'u alamazsınız, aylık taksit tutarı 90 lira olsa bile. En azından 900 lira limitli bir kredi kartınız olmalı. Laptop'u almak istediğinizde 900 liralık limitinize bloke konur ve her ay ekstrenizde 90 liralık ödemeniz gereken taksit tutarı gözükür. 1.ay ödediniz diyelim. Bloke 810 liraya düşer(90 lira başka harcamalr için kullanabilirsiniz). 2. ayda ödediniz diyelim, blokeden bir 90 daha düşer, böyle sürer gider.
bilgileriniz için teşekkürler, ben öğrenci adamım kredi kartı limitimin 1 milyar lira olmasını istesem yaparlar mı öğrenci olmama rağmen?
bunu bilecek olan bankadır ama imkansız görünüyor
:))) arkadaşım buraya yazıncaya kadar bankanın müşteri hizmetlerine sorsana.
Alıntı:
Mehmet Doğan rumuzlu üyeden alıntı
bunu bilecek olan bankadır ama imkansız görünüyor
Bilgilerin için telekkürler
Alıntı:
elpida rumuzlu üyeden alıntı
:))) arkadaşım buraya yazıncaya kadar bankanın müşteri hizmetlerine sorsana.
Bankaya yakın olsam oraya giderdim zaten sormak için arkadaşım
300YTL limitli kredi kartınızın arkasında da bilgi alabileceğiniz telefon numarası vardır.;)
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
300YTL limitli kredi kartınızın arkasında da bilgi alabileceğiniz telefon numarası vardır.;)
mersi brado
limitiniz yeterli değil zaten
eğer limiti verirse eksi 600 tl olur.