İştambul'da 2 patlamada şu an itibariyle 13 ölü 70 yaralı var
Printable View
İştambul'da 2 patlamada şu an itibariyle 13 ölü 70 yaralı var
İstanbul Güngören'de iki büyük patlama meydana geldi. Bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirdi. 144 kişi de yaralandı. Yaralı sayısının daha da fazla olabileceği bildiriliyor.
Her iki patlamada çöp konteynırında meydana geldi. İlk patlama çok şiddetli değildi. Ancak meraklı vatandaşlar olay yerine toplandı. Hemen ardından konteynırdaki ikinci bomba patladı. Bu kez patlama çok şiddetliydi. Meraklı kalabalık, ikinci patlamanın kurbanı oldu.
Vali Güler'in açıklamasına göre 13 kişi yaşamını yitirdi. 70 kişi yaralandı. Ancak ilerleyen saatlerde yaralı sayısı hızla tırmandı. Son bilgiler yaralıların 144 olduğu yönünde. Bu sayının daha da artabileceği bildiriliyor.
Görgü tanıkları patlama ile birlikte ortalığın kan gölüne döndüğünü söyledi. İkinci patlamanın ilk patlamadan daha şiddetli olduğunu antalat tanıklar, bölgedeki çok sayıda binanın da hasar gördüğünü bildirdi.
Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
PATLAMA MOBESE KAMERASINDA
İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde incelemelerde bulundu... Vali Güler'in verdiği bilgiye göre patlama 21 55'de gerçekleşti. Saldırıda kullanılan bombalar çöp kutusuna yerleştirildi. İlk bomba çok şiddetli değildi. Fakat patlama sesine koşan vatandaşlardan hemen sonra ikinci bomba patladı. Bu bomba çok şiddetli bir şekilde patladı. Bu patlamada ölü sayısı çok fazla oldu. Vali Güler patlamanın nedeninin terör saldırısı olduğunu açıkladı.
İnternethaber
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet , yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun!
Nutkum tutuldu. Ama biliyorum ki bu foruma da fazla yazı yazan olmayacak. Bu ülkenin insanı nereye gittiğini biliyor mu diye derin bir düşünce aldı beni...
Az evvel duydum bende. Çok üzüldüm. Admin bey haklı; bu ülkenin insanı nereye gidiyor?
Hırsızın dört gözle beklediği şey, ev sahiplerinin gezmeye gitmesidir.
Bütün gücünü ergenekona ayırmış, istihbarat birliklerini asker-rektör-siyasetçi-profesörlerin telefonlarını dinlemeye yogunlaştırmış ve bir kişiyi almak için yüzlerce polisi görevlendirmiş emniyet müdürlüğünün ihmalinin oldugu aklımı kurcalıyor.
Ölenlerin çoğunun merakla olay yerine gidenlerin olması ise bu acı hafifledikten sonra ele alınmalı ve halkı bilinçlendirme yöntemleri geliştirilmeli. Şüpheli bir paketin etrafındaki kalabalıgı polisin zorla itekleyerek uzaklaştırdıgı bir şehir İstanbul.
Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.
Herşeyden önce kaybettiklerimize Allah'tan rahmet ve hepimize başsağlığı dilerim.
Admin belki kızacak ama,ben bu tür terör olaylarının günlerce tv lerde gazete manşetlerinde sürekli gündemde tutulmasını bu şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmek,amaçlarına dolaylı yoldan yardım etmek olduğunu düşünüyorum.
Zaten istedikleri varlıklarının devam ettiğini,sözde güçlü olduklarını göstermeye çalışmak olan bu zavallıların hiçbir şekilde yapamayacakları reklamlarını yapıyoruz medyada bu şekilde.
ETA,IRA,vs. ile ilgili o ülke medyasında kısa bir haber geçilirken olay olduğunda,
bizde ne yazık ki olay yerinden sıcak sıcak taze kan görüntüleri,insanların acıları günlerce ekranlardan ,gazetelerin birinci sayfalarından eksik olmuyor.
Öncelikle hepimizin bu yaşanan kötü olaydan dolayı başı sağolsun; Allah yakınlarını kaybeden ailelere sabır versin..çok acı birşey... Olayları canlı olarak gördüm ve o yerde yatan anneler kucaklarında bebekler kopmuş kollar -bacaklar-herkes bir tarafa kaçıyordu ve tüm halk şokta ....Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir,2 tane patlama oldu : İlk patlamada etrafta fazla insan yoktu ve fazlada yaralı olmadı ;insanlar patlamanın vermiş olduğu gürültüden ve meraktan dolayı toplandıkları anda asıl facia başladı ve o saniyede ikinci bomba patladı. O anda zaten olan oldu... Eğer bu kadar meraklı bir toplum olmasak o gürültü anında 50-100 kişi birden bir araya gelmesek bu kadar içimiz yanmayacak ve bu kadar canlar yok olmayacak.:( Terör örgütü pkk ya da bayram yaşatmayacağız... Bu tür olaylar karşısında daha çok bilinçlenmemiz gerekiyor.tekrar başımız sağolsun:( :( :(
Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.
Terör denen lanet bu topraklarda yüzyıllardır maalesef çeşitli isimler altında hep var olmuştur. Umarım ki bu sefer neyin ne olduğu tam anlaşılır.
Şerefsizliğe ödün vermemek adına Türklüğümüzle övünmeliyiz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Katılıyorum.
Terörist eylemlerin amacı dikkat çekmek ve gündemde kalmaktır. Ne kadar çok gündemde tutulur ve normal akışı ne kadar bozarlarsa o kadar amacına ulaşmış olur. Bundan dolayı terörist eylemler konusunbda uzun uzadıya yayın yapılması ve halkın dikkatinin bunun üzerinde yoğunlaştırılması ayrıca korku salınması yarardan çok zarar getirir.
Olay yerinde zarar görenler merakla oraya koşanlar. Profesyonelce bu tip durumlarda nasıl davranılmalı konusu ele alınmalı. Halkımız bazı alışkanlıklarından kurtulmalı. Yardım amaçlı dahi olsa gerekli önlemlerin alınmadan bu tür ortamlara yaklaşmak en çok bizim ülkemizde söz konusu. Çok mu meraklıyız nedir? Ya da fazla mı yardımseveriz? ! İlkyardımda bile temel ve ilk kural: Önce kendi güvenliğinizi sağlamaktır.En kötü ve başa bela ilk yardımcı yaralı ya da ölü ilkyardımcıdır çünkü. Biraz daha bilinçlendirilmeliyiz.
Terörü kimden ve nerden, ne amaçla olursa olsun LANETLİYORUZ. Hiçbir amaç masum insanlara zarar vermeyi haklı kılamaz. Bu ne olursa olsun.
Rezalet utanlacak bir olay.
Sözcüklerin yetersiz kaldığı bir durum. İnsanlıktan nasibini alamamışların kendilerine olan öfkeyi büyütecek bir gövde gösterisi. Tabiiki kalleş olduklarından gövde yok alçaklık kahpelik var.
Ölenlere allahtan rahmet dilerim. Yazmak istemiyorum .
İbo yine eğlenceye devam etti!
http://www9.gazetevatan.com/newpics/...95984869_2.jpg
Dün gece Güngören'de gerçekleştirilen hain saldırıda 16 vatandaşımız hayatını kaybetti. İki ayrı bombanın patladığı gecede 150 kişiden fazla vatandaşımız da yaralandı. Ancak gece yarısı milletin yüreğine düşen ateş televizyon kanallarına düşmedi. Televizyon kanallarında pazar gecesi yayınlanan eğlence programlarına aynı tempoda devam etti.
VATAN
Rezalet utanlacak bir olay.
Sözcüklerin yetersiz kaldığı bir durum.commodore1tr
PKK Etnik kökenli bölüçülüğün bir ayagıdır. Siyasi olarak uzantılarıda içimizde cirit atmaktadırlar ülkemin ve ulusumun bölümmesi için her türlü şerfsizliği yapmaktadırlar iç siyasette yargı süreçinin güçlenmeşi gerekmektedir (hükümet alehine olanlar gibi) yurdumuzu bölmek ulusal birliğimizi bozmak işteyenlerde kısa sürede hesap vermelidirler.
Ölen yurtdaşalarımıza Allahtan rahmet yakınlarına sabır dilerim.
“İstanbul Güngören’de işlek bir caddede ve yoğunluğun bulunduğu bir saatte kadın, erkek, çocuk, yaşlı ayırt etmeden hunharca masum vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısını nefretle lanetliyorum. Bu vahşetin sorumluları, nerede olurlarsa olsunlar hiç bir şekilde kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacaktır. Millet olarak acımız büyüktür. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Bu tür hain saldırılar, hiç bir zaman amacına ulaşamayacağı gibi terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır. İnanıyorum ki, aziz milletimiz de huzur ve istikrarına kast eden bu menfur saldırıya en güçlü cevabı, birlik ve beraberliğine kararlı duruşuyla daha çok sahip çıkarak verecektir.’’Başbakan,,,,
MİLLET hep birlik ve beraberlik içinde,,, 'can'dan vermekte...,
Kayıplarımız için Allahtan rahmet, ateş düşen yüreklere sabır ve metanet dilemek, lanetlemek,,, halkın yüreğinin, öfkesinin kulakları yırtan cümleleridir.
Hepimiz can acısıyla öğrendik, izledik,,, lanetledik. Ve bekledik..
!!!!!
Başbakan başka cümleler kurmalı. En azından mecburi vazifesidir.
Şerefsiz köpekler terörün beslemeleri yandaşları 29 temmuz 2008 haberlerini izleyebildinizmi içimizde kallesce gezmeyin orada türk-kürt ayrımı yapmadan insanları ölüme götüren önüne geleni öldüren hain terörüstlerin gerçek yüzünü görün artık!
Kuzey Irak'a PPK terör örgütüne yapılan operasyonu protesto gösterileri yapanları unutmayın.KATİLERİ UNUTMAYIN
Mubarek Mirac kandilinizi içim kan ağlayarak kutlar Teröre kurban verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
SİZ Ozaman oynamaya devam edin!
Bizim konuşmamız yasak Sayın Av.Bingöl Zekeriya Bengier,
İnşallah başka birgün başka bir yerde.
Saygılarımla
05-2008, 13:57:20
padelt http://images.hukuki.net/images/stat...er_offline.gif vbmenu_register("postmenu_180592", true);
Yeni Üye
İletiler: 32
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Yeni 301'inci maddenin Anayasaya ve Lozan barış antlaşmasına aykırılık iddası
Yok yok sayın Evren,
Arkadaş çok uzun zaman önce olmuş bitmiş bir olayı copy/past yaparak sen bir daha yazı yazmayacaktın ne olduda yazılarına devam ediyorsun diyor, bende yav yazmanın zamanı mekanı olmaz deyip yazılarıma devam ediyorum.
saygılarımla
Terörün amacı halkı panik ve korkuya sürükleme değil midir?
Bu aşağılık korkak mahlukları nefretle kınıyorum ama bu olayı bütün kanları ve dehşeti ile ekranlara taşıyan, terör örgütünün amacına muhteşem destek veren medya yıda aynı şekilde kınıyorum.
Hiçbir acı düştüğü yerdeki kadar acıtmaz. Dayanılması en kolay acı başkasının çektiği acıdır. Elbette yakınlarını kaybedenler kadar olmasada canım çok yanıyor içim acıyor.
Terörü ve arkasında kim olursa olsun çıkar örgütlerini lanetle kınıyorum.
Faiilerin bulunmasını dört gözle umut ediyorum.
Güngören bombacıları yakalandı
Doğmamış
bebegin
katili PKK
3 Ağustos 2008Çetin AYDIN - Serkan AKKOÇ - Murat KAZANCI / İSTANBUL
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5064/6085064.jpg
Güngören’de biri doğmamış bebek, 18 kişiyi katleden ve PKK’lı oldukları belirlenen Hüseyin Türeli ile yedi yardımcısı dün tutuklandı. Türeli, bombaları cep telefonu ile patlatıp yanındaki beş kişiyle beraber olanları seyrettiklerini söyledi.
İşte Güngören bombacıları
İşte patlama anı / VİDEO
Hain saldırıdan fotoğraflar
GÜNGÖREN’de 17 kişi ile doğmamış bir bebeğin ölümüne neden olan bombayı koyan bombacı ile ona yardım eden 7 kişi dün tutuklandı. Sanıklardan 26 yaşındaki Hüseyin Türeli’nin bombayı cep telefonuyla patlattığı ortaya çıktı. Bölücü örgütü PKK üyesi bombacının 5 teröristle birlikte patlamayı ve ardından yaşananları izlediği ve daha sonra olay yerinden yürüyerek uzaklaştığı belirlendi.
Görüntüler ele verdi
Geçen pazar günkü bombalı saldırının ardından İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, MOBESE ve işyeri güvenlik kameralarından elde edilen görüntüleri ve cep telefonu trafiğini dikkatle incelendi. Ekipler, kamera görüntülerinden olay yerinde bombacı Hüseyin Türeli ile ona yardım eden 5 teröristi belirledikten sonra emniyetin arşivindeki fotoğraflardan kimliklerini çıkardı. Teröristlerin kendi aralarında yaptıkları konuşmalar da tespit edildi. Bombayı patlatan cep telefonunun araması da saptandı. İstanbul polisi teröristlerin kimliklerinin belirlemesinin ardından geçen Çarşamba günü eş zamanlı operasyonu başlattı. Güngören ve Bağcılar’daki adreslerde Türeli ile diğer teröristler yakalandı.
K. Irak’ta bomba eğitimi alıp 3 ay önce İstanbul’a gönderildiği belirlenen PKK bombacısı Türeli, bir PKK sempatizanın evine yerleşti. TNT kalıpları kurye aracılığı ile Hüseyin Türeli’ye ulaştırıldı. Cep telefonu düzenekli bombayı bu evde hazırlayan Hüseyin Türeli, eylem için Güngören’de keşif yaptı. Türeli ve beraberindeki teröristler hedef olarak kalabalık olduğu için Menderes Caddesi’ni, zaman olarak da caddenin en kalabalık olduğu akşam saatlerini seçti.
Geçtiğimiz pazar günü 5 teröristle Menderes Caddesi’ne giden Türeli, 2 bomba poşetini aralıklarla caddeye bıraktı. İki bombayı da görebileceği bir yerde duran Türeli, ilk bombayı cep telefonuyla patlattı. Yeterince kişinin toplanmasını bekleyen bombacı sonra ikinci bombayı patlattı. Caniler, 20 dakika dehşeti izleyip yürüyerek uzaklaştı.
Dili geç çözüldü
Yakalandıktan sonra PKK’lı bombacı Hüseyin Türeli’ye, Emniyet’te patlamadan hemen sonra çekilen görüntüler izlettirildi. Gördüğü dehşet manzaraları karşısında şoke girerek saatlerce konuşmayan PKK bombacısının dili, ölen çocukların görüntüleri karşısında çözüldü. Suçunu itiraf eden Türeli "Örgüt yönetimi can kaybının çok olmayacağını söyledi. Bu nedenle eylemi gerçekleştirdim" diyerek Pişmanlık Yasası’ndan faydalanmak istedi.
7 yardımcısı tutuklandı
Adliyeye sevk edilen 10 kişiden ikisi serbest bırakıldı. 8 kişi tekrar sorgulandı. Mahkeme, tanıkların beyanına göre, patlamalar öncesi olay yerinde olan Hüseyin Türeli, Ziya Kıraç, Abdurrahman Oral, Şerafettin Kara, Cevat Aydın, Aydın Ağlar, Mehmet Salih Yanak ve Nusret Tebiş’in PKK üyesi olmaktan tutuklanmasını kararlaştırdı.
İçişleri Bakanı Atalay açıkladı
GÜNGÖREN’deki patlamayla ilgili gelişmeleri İçişleri Bakanı Beşir Atalay açıkladı. Atalay, Güngören’deki terörist saldırının bütün boyutlarıyla aydınlatıldığını belirterek, "Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük bölümü yakalanmıştır" dedi. Bakan açıklamasında özetle şunlaır söyledi:
Olay bütün boyutklarıyla aydınlatılmıştır. Yardım eden, yataklık yapan, fiilen eyleme katılanlar yakalanmıştır. Bütün deliller değerlendirilmiştir. Hem olay yeri delilleri, hem emniyet teşkilatımızın elinde bulunan önceki bilgiler, veriler, bütün birikim ve tecrübe kullanılmıştır. 4 günlük gözaltı süresi yarın sabah erken saatte sona ereceğinden dolayı bugün gözaltında bulunanlar ve emniyet safhasındaki tespitlerimiz adliyeye intikal ettirilmiştir. 15 Haziran 2008’de Beylikdüzü’nde çay bahçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırı da bu vesileyle alydınlatılmıştır. Tesellimiz, hepimizin, şehit ailelerinin ve milletimizin; Olayın kısa sürede aydınlatılması, faillerinin tespit edilmesi, yakalanması ve bunların cezalarını çekecek olmasıdır. Bu, kanlı, bölücü terör örgütünün acımasız insanlık dışı bir eylemidir. Olayda çok pay sahibi var. Gözetleyen, yataklık eden, fiilen yardım eden, bomba düzeneği hazırlayan çok kişi var." HÜRRİYET 3/8/2008
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/habe..._gungoren1.jpg
İstanbulun göbeğine havan topu getiriliyor, 4 atış yapılıyor. Şans eseri (veya sadece mesaj verilmek istenmiş olabilir) 3 ü havada patlıyor bir taneside belediyenin arkasındaki servis alanında boş bi alana düşüyor. 5 işçi hafif sıyrıklarla olayı atlatıyor.
En az 5-6 kişilik uzaman bir elip tarafından gerçekleştirilebileceği düşünülen bireysel bi olay olmayıp örgüt bağlantılı olduğu aşikar bu tarz bir eylemin gerçekleştirilmesi aşamasında istihbarat birimleri, mit, emniyet ne yapıyor. Patlamların ilk duyulduğu anda gaz sıkışması ihtimali üzerinde duruyoruz diye açıklama yapan vali ne yapıyor. Bunların ilgili birimleri ne yapıyor. bukadarmı pervasızca rahat hareket edecek bu alçak teröristler.
Hadi poşet içerisinde bırakılan bombalarla ilgili, vatandaş olarak olabilir her insanı tek tek kontrol edemez devlet. filan diyoruzda. bu havan topu ile saldırı pes dedirtti.
Saınırım açıklamlarda ''Allah'ın yardımı sonucu top mermilerinin havada patlaması sonucu can kaybımızın olmaması en büyük temennimizidir'' tarzında olacak.
yine uzuz atlattık. emanet yaşıyoruz.
İstenince kolayca aydınlatılabiliyormuş demek ki.
Darısı diğer faili meçhullere olsun bakalım.
PKK nın kanlı eylemleri sadece bununla sınırlı değil ne yazık ki. Umarım (aslında inanmıyorum buna ama içimden öyle söylemek geliyor) bu son olur..
İZMİR'DE PATLAMA
İzmir'de hain saldırı: 16 yaralı
İzmir'de polis servis midibisü geçişi sırasında
meydana gelen patlamada 16 kişi yaralandı.
İzmir'in Yağhaneler Semti, Buca Kavşağı yakınlarında bu sabah teröristler, polis servis aracı ve bir askeri araç geçerken bir bina önüne park ettikleri bomba yüklü otomobili infilak ettirdi. Korkunç patlamada servis aracındaki 8 polis ve askeri araçtaki 3 asker ile çevredeki 5 sivil olmak üzere 16 kişi yaralandı.
Olay bu sabah saat 07.45 sıralarında Yeşillik Caddesi'nde Elka Durağı yakınında meydana geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda görevli Çevik Kuvvet polislerini taşıyan servis aracı ile arkasından giden askeri otomobilin geçtiği sırada, üç katlı binanın önünde park halindeki bir otomobilde patlama meydana geldi. Polis servis aracı, askeri araç ve çevredeki binaların hasar gördüğü patlamada ortalık kan gölüne döndü.
Eşrefpaşa Polis Karakolu'nun eski yerinin yakınındaki polis lojmanlarına da yaklaşık 50 metre uzaklıkta patlatılan bombanın bulunduğu araç parçalandı. Yolu trafiğe kapatan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/re...eklenti//8.jpg
21/08/2008 Yeni Çağ sitesi
04-10-2008, 22:39:42
https://www.hukuki.net/forum/image.ph...ine=1175104050 Harun Gür http://images.hukuki.net/images/stat...er_offline.gif
.
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Şahitler ve şehitler
15 Ağustos 1984, ilk eylemleri sonrası dönemin Başbakan'ı beyan etti:
"Üç beş çapulcunun işi bunlar."
Aslında böyle başlamamıştı hikaye, o tarihlerden 10 yıl ve hatta daha da gerisi vardı. Hadi biz o lafların edildiği tarihten sonrasına bakalım...
Turgut Özal
Yıldırım Akbulut
Mesut Yılmaz
Süleyman Demirel
Tansu Çiller
Necmettin Erbakan
Bülent Ecevit
Abdullah Gül
Recep Tayyip Erdoğan
35.000'e yakın asker, polis ve sivil ölümü...
Asker, polis ve vatandaş canını, kanını verdi, ya siyasiler?
Onların işi can vermek değil tabi ki, onlar çözüm bulacaklardı.
Çözüm buldular, kendilerince etkili çözümlerdi bunlar...
Kimi bir koyup üç almaya kalktı, kimi fıkralara konu oldu, kimi Batı'nın yolunu Doğudaki bir şehirden geçirdi, kimi bir realiteyi tanıdığını beyan edip yolları yürümekle aşındırdı, kiminin oğlu yalısının önündeki denizde askerliğini tamamladı, kimi sahte mücahitliğine kayıp trilyon muhassipliğini ekledi, kimi önüne atılan yazarkasa kafama düşse daha iyi olur muydu diye düşünemedi, kimi bu işleri 9 maddelik gizli saklı anlaşmalara bağladı, en son toprağına saldıranların ayak yolu olan kukla ülkenin başındaki adamın ayağına gitti, zaten aynı kafadaki bir diğeri topraklarını bölmeyi açıkça ortaya koyan bir üfürük oluşumun Eşbaşkanlığını TC. Başbakanlığı'nın önünde saydı, serbest bölgeleri kukla devletin şerefsiz piyonlarına açtı, vatandaşından esirgediği elektriği yarı fiyatına bu kukla piyonlara verdi.
Bu arada kimileri ise; neredeyse 100 yıllık bir planla ağır ağır ilerledi, ilgisiz Güneydoğu illerine elçilikler açtı, 36. paralel üstünü himayesine aldı, orada besledi, kotardı...İçimizdeki hainlerle bir oldu, bayrağımızı indirtti, olmadı yaktırttı, bugün içimizdeki hainlerin kandaşlarının da bu vatan için geçmişte kanlarını canı gönülden akıttıkları, azınlık falan değil her zaman bizden addettiğimiz aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde elde edilen Zafer Bayramımızı, utanmadan onbeş gün öne çekme söyleminde bulunma cüreti göstertti.
Gelinen son nokta;
Aktütün Karakolu'na Kuzey Irak topraklarından ağır silahlarla saldırı , 15 şehit...
Şimdi bu adamların hangi birine kızayım?!!!
Birileri işine geleni veya emredileni yapıyor, diğeri 100 yıldır açıkça ortaya koyduğu planı uyguluyor.
Ya siz şahitler?!!!
Her şehidin kanında balık hafızalarınızın, olmayan tarih bilincinizin, hayatı zaplayan umursamazlığınızın, soru sormayan, sorgulamayan aklınızın ve küçük çıkarlarınız için oy atan ellerinizin payı olduğunun farkında mısınız?
Bense; ellerim hala mevcutken, sizin bu vurdumduymazlığınızdan gitgide muzdarip olan beynimle, siyaset mayınına karşı sizi uyarıyorum.
Işık vurmaz karama
Bende şifa arama
Ellerim yok ki artık
Tütün basam yarama
zamanı geldi
yürümeli tekrar
Samsuna
Köprüleri kurmuşlar
kusatıyorlar Vatan'nı
Şehitler kalkıyor
Kanla sulanıyor
Vatan'nım her yanı
Ağlatmayalım artık Ata'mı
Ölmediyseniz yaşıyorsanız
Uyanın artık
Geldi artık
Hainlere haddini bildirmenin zamanı.
4/Ekim/ 2008 M.E.sezen
( balık hafızalarınızın, olmayan tarih bilincinizin, hayatı zaplayan umursamazlığınızın, soru sormayan, sorgulamayan aklınızın ve küçük çıkarlarınız için oy atan ellerinizin payı olduğunun farkında mısınız? Harun Gür )
Bu Terör PKK Dün vardı öncede vardı Böyle olayların olmasını beklemek yerine niye daha önce bu tedbirler alınmadı
Bu kadar Asker ve sivil insan öldükden sonra ne oluyoruz diye sormak biraz abez kaçmıyormu bunu Tezkere ve Silahlı kuvetlerin istekleri konusun da Devletin başı benim diyenlerden sormak gerkmiyor mu!
31.10.2010
Taksim'de intihar saldırısı: 32 yaralı
İstanbul Taksim Meydanı'nda çevik kuvvet ekiplerinin beklediği noktaya intihar saldırısı düzenlendi. Saldırıda intihar eylemcisi ölürken, 17'si vatandaş, 15'i polis 32 kişi yaralandı. 23 kişi ayakta tedavi edilerek taburcu oldu.http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/...1.0/index.html
Bu sabah düzenlenen saldırı son 11 yılda Taksim Meydanı'nda polise yönelik gerçekleştirilen üçüncü canlı bombalı saldırısı oldu.
Taksim Meydanı'nda 27 Mart 1999 yılında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı otobüsler ile bir panzerin beklediği yerde meydana gelen olayda, canlı bomba eylemcisi terörist üzerindeki bombayı patlatmıştı. Saldırıda 3'ü polis memuru 10 kişi yaralanmıştı.
Bir diğer canlı bombalı saldırı ise 10 Eyül 2001 tarihinde Gümüşsuyu Çevik Kuvvet bekleme noktasına meydana gelmişti. Bu saldırıda da 2 polis memuru şehit olmuş, 2'si ağır 13 polis memuru ve 7 vatandaş yaralanmıştı.
M.E.Sezen:
POLİS'imize ve İstanbul halkına geçmiş olsun. Bu kanı bozuklarla mücadele eden Polis'lerimize sabır diliyorum.
Şu an itibariyle Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere siyasi partilerden kınama duyruları geldi ama (BTP) denilen partiden tık yok kandil dağından işaret bekliyorlar herhalde kınama için...