deneme yeni uye oldum
Printable View
deneme yeni uye oldum
Bu askıya alınmak nasıl bişi oluyor.Filistin askısı gibi bir şey mi? Askıya alınan kaç gün veya ay askıda kalınıyor.:o
Aklıma bununla ilgili traji-komik bir hikaye geldi.Malum bir yerde birisini askıya alıyorlar.Kızın üzerinde palto var.Paltolu bir halde filistin askısına alınıyor.Kız açıdan çırpınırken paltosunun içinden yere düşüyor.Sonra mı? Paltosuz şekilde askıya alıyorlar.:mahcup:
Biz paltoyu ayrı asıyoruz:o
Biz asıyoruz da....
Asıl asılması gerekenler bir yerlerde besleniyor ona yanarım:kızgın: :kızgın: :kızgın:
Uyarı yazısı gibi olmuş: :o
Dikkat sakın denemeyin.. Bakın deneyenleri askıya astık:o
Fakat insan dediğiniz yeni deneyimlere açık olmalı. Ben ısrarla denemeliyim..Yoksa içim rahat etmez valla uyuyamam:)
Sesssssssss..bir..ki... dım dımmm tıssss... evet çalışıyor... Epey zaman olmuştu, arada bir kontrol etmek gerekiyor tabii ki :o
İstisnalar hariç kötüler çok yaşar.
Anne ve babamın erken ölmesi nedeniyle Kuranın Türkçe mealini okumuş ve yanılmıyorsam şöyle bir sureti okumuştum; Niye üzülüyorsun sevdiklerin erken öldü diye? Onlar Allahın sevgili kuluydular ve Allah onları yanına aldı....
merhaba: 11.2003 yılında memur, amca cocuklarının karşılıklı karıştığı iki ayrı darp olayına müdahale ediyor,şikayetten vazgecme tutanagı tutuluyor,bir taraf imzalıyor diğer taraf imzalamıyor,savcı tutanagı istiyor,oda imzalar eksikti imha ettim diyor,onu gönder o zaman diyor oda imha tutanagını gönderiyor,tayin oluyor ve arkasından dava acılıyor, özel belgeyi yok etmekten 10 ay alıyor savcı itiraz ediyor resmi evrak diye ,yargıtay resmi evraktır diyor ve sulh ceza agır cezaya gönderiyor,şikayetci olanlar hem kendi davalarından hemde bu davadan ş.vazgeciyorlar acemıyız de mümkünse yardım istiyoruz ne yapalım
Katkılarınız için sağolun. kararınıza saygım sonsuz
Bekliyoruz efendim İZMİR'e FUARA SAYGILARIMLA.
Sayın Dilek Kuzulu Yüksel.
Sadece gülümseyeyim dedim izin vermedi :( (çok az yazmışım)
bende siteye yeni üye olldum..
Deneme amaçlı yazdım; hukuk sitelerinde bir sorun var bu gün....Ya da net bağlantılarında.....
Bizim site de sorun var....
Sonumuz yakın...:)
3/B sınıfı..:)
Yazık ilk denemesin de asılmış:(
ben de yeni üye oldum bazı sorularım var ama bir türlü cevap almadım kısa mesaj da yazamıyorum. asıl madan önce isteklerime cevap alabilirmiyim ki?
Kim asılmış?
Saygı kriterlerini aşmadıkça kimsenin üyeliği askı'ya alınmaz..
İyi akşamlar...:))
Ben formamı ve çantamı hazırladım; :))
Benim de hazır:)
Giderek hukukla ilgili tartışmaların özel bölümlere kaydırıldığı bir içe çekilme yaşandığını düşünüyorum sitede. hukukçulara, stajer avukatlara ve hukuk öğrencilerine ait özel bölümlerde hukuk tartışmaları sürüyor olabilir bilemiyorum. Fakat sitenin geri kalan bölümlerinde hukuk soruları ya da bizim dilimizle vaka analizleri ve tabii ki güncel bölümler diğer üyelere açık.
Deneme...isyan denemesi:)
Bence Hukuki net de CHP gibi yeni açılımlar denemeli:) Sizden çarşaf açılımı beklemiyoruz:o Konulmuş çarşafları kaldırmanızı bekliyoruz.
Saygılar..
Öyle bir şey yok çok eşit bir dağılım var..Hatta hukuk kısımları sanki biraz daha durgun son günlerde....
Adınızı açıklamıyorum,yazacak bu kısmı buldum buraya yazıyorum..KM göndermmişsiniz şu şekilde;
AÇIKLAYINDA UTANIP UTANMAYACAGIMI HEP BERABER GÖRELİM.
-Siyasetçiler gibi başladı millet bu sitedede bolca atmaya.....
Açıklayında görelim utanıp utanmayacagımı.....sadece laf üretmekle olmuyor..Varsa bıldıgınız ozaman açıklayın.Yoksa bıldıgınız ozaman yalan yazıyorsunuz...
Sizi sakinliğe ve nezakete davet ediyorum...
Sultan'ım hem forumlarda yazdığı gibi hem de km yoluyla yazıyormuş sayın zat..
Jurnallemek ve site yönetimine şikayet etmek Sayın Future'in hoşlanmadığı bir olgu imiş.Bana aktardı ve ben de ancak bildiğim kadar yazabiliyorum...
Bedelli askerlik konusundaki tartışmanın ihalesi benim üzerime kaldı.Söylemediğim laflar üzerine iki kişi tarafından demogoji yapılıyor.Tüm bu konudaki iletilerimi inceledim ve bu konuda zaten biliyorum ama yine de bir inceleme yapayım dedim.Böyle bir söylemim yok.Değerli yöneticilerimiz lütfen beni mümkünse silin....Saygılarımla...