Niye sitenin asıl eğlenceli bölümleri Hukukçulara özel bölümde yer alıyor? Biliyorum saklamayın, komik kısımlar (Dumurcu geldi gibi) orada işte:))
Olmaz, vallahi olmaz yaw:)))))
Printable View
Niye sitenin asıl eğlenceli bölümleri Hukukçulara özel bölümde yer alıyor? Biliyorum saklamayın, komik kısımlar (Dumurcu geldi gibi) orada işte:))
Olmaz, vallahi olmaz yaw:)))))
Haklı olabilirsiniz ama benimde haberim yok daha bir kere bile merak edip bakmadım.
Siz burada eğlenceli bir bölüm yaratın. Oradakiler ''dumur''olsun.
Kediyi öldüren merakmış. Ben meraklı bir tip olduğum için gözüm takıldı sanırım.:o
Hazır kurulmuşu varken siz kendiniz yaratın diyorsunuz.İnsanların kolaycılığını unutuyorsunuz sanırım. Bakın işte nasıl dumur olmaz insan buna şimdi:))))
Neyse itirazımızı ettik en azından içimizde kalmadı. :)
Hala merak ediyorum elimde değil valla..:o
Bakın yönetim siz açabilrsiniz diyor.Açın o zaman Akademik Sultan.:) )
Sonra sohbet-eğlence kısımları da var galiba sitenin.Burada da açabilrsiniz.
Ben açarsam ilgilenmek durumunda kalırım, sonra da burdan ayrılamam. Yok yok, Yap-İşlet-Devret yöntemi bana göre değil, hazır kurulmuşu varken mantıklı değil sanki:)
İcraat eksikmiş:) Yahu icraatın alasını yaparız da YERİM DAR:o
İtirazım var :) Yüz akımız UĞUR MUMCU'ya niçin giremiyorum. konuyu tasımışsınız
Yakında görürsünüz merak etmeyiniz. Uğur Mumcu için şiir yazmayan göremiyor o forumu.
Şimdi bu forumu okuyunca hukuki. nette öyle bir forum olduğunu gördüm. Yaşasın dedim içimden avukatlarımız bir garipte olsa silkinmiş.
Sonra sırf sizin merakınızı gidermek için bir avukat arkadaşımı dürttüm. Kendileri bu siteye üyedir. '' Ne yazıyor orada dedim ?'' Boş boş baktı... Anladım ki adamcağız sorumdan dolayı ''dumura ''uğradı.
Zaten bu avukat tayfasını dumura uğratmak çok kolay . Yakala tekini sadece sor...
'' Mahkeme nasıl gitti?'' Üç gün kendisine gelemez. Adalet sistemide bunu bildiği için. Özellikle istanbul'da Mahkemenin birisini Kartal'a birini Kadıköy'e birisini Bakırköy e koymuşlar yetmiş mi yetmemiş. Mahkeme reisleride Aynı gün aynı saate duruşmaları koyunca bizim avukatlar komple dumur... Zaten Bakırköy Adliyesi diyede bakırköye gidip Adliyeyi bulanıda yok oda ayrı mesele...
Büyük bir olasılıkla ya bunları yazıyorlar orada yada bizim daha önce yadıklarımızı... Zaten orada kim varki .. En iyi yer burası...
Çok bi kıymetli site yönetimine!:)
Bize bağ ve bahçe işlerinden sorumlu olacak bir uzman lazım. Tercihan ziraat mühendisi olursa iyi olurdu hani. Bağı kuran kursun, ben bağ üzümlerine gerekli psikolojik desteği veririm:o Depresyone girenleri de şarap yaparız:))))))
Bu itirazım var :) başlığını sadece siteye değil de hayata özgü itiraz ettiğimiz şeyleri yazmak için mi kullansak acaba?
Yani ben öyle kolay kolay bir şeyi atmayı sevmem. Değerlendirmek lazım:)
Yeni bir başlık açarak sitede kirlilik yaratmaktansa burdan devam edelim olmazsa.
İtirazım var:) Bugün hava neden bu kadar kapalı.. Dışarı çıkmak istiyorum. Evde kapanıp kaldım. Oturmuş habire kendimi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum. Oysa ki yapacak çok şey olsa da canım hiç birini yapmak istemiyor. İtirazım var efendim içimdeki isyankar bir şeylere isyan etmek istiyor..
Siyaseten ya da toplumsal sorunlarla ilgili itiraz edecek çok sayıda sebep bulabilirim ve hatta üretebilirim de ama bunu şu an istemiyorum.Komik şeyler görmek istiyorum..
Gidip aynaya mı baksam:o
Avukat mahkeme salonuna bakar ve içeriye dalar. Savunma yerine geçer. Hakim göz ucuyla avukata bakat bir şey demez çalışmasına devam eder. Avukat dosyalarını çıkarmakta bir şeyler yapmaktadır.
Hakim dayanamaz sorar
Buyurun Avukat bey ?
Avukatımız Hakime bakar kendisine söz verildi kabul ederek
Sayın hakim Müvekkilem bu olayda suçsuzdur, suçlamaları kabul etmiyoruz .
Buyurur. Hakim olgun ve babacandır gülümser...
Hangi suçlamaları hangi müvekkile ?
Avukat şaşırır dodyaya bakar doğrudur ama hakimin haberi yok görünüyordur...
İşte görülmekte olan davada... der kısık bir sesle...
Hakim bir kez daha dosyaya bakar
Ben karar yazdırıyordum. Taraflardan birisi nüfus müdürlüğü diğer taraf cinsiyet değiştiren birisi müvekkile yok, yanlış davaya girmeyesniz ?
Gerçektende hakimin dediği ile avukatın bahsettiği dava arasında benzerlik yoktur. Ne olur AVUKAT DUMUR olur. Kendi davası ise iki yan duruşma salonunda görüşülmüş avukat davaya mazeretsiz katılmamıştır...
He he he Kadıköy.... Yeter....
İtirazım var.. :)
ÖSYM nin sitesi şu saat oldu hala açılmadı. Habire bekliyip duruyoruz. Hadi ama açıklansın artık şu sonuçlar..Çatladık meraktan..
Daha çok beklersin hukuki nette yazdığını görmüşler? Türban kararırdan sonra küşmüş ondan açılmıyornmuş?
Açıldıııııı ohoooo çok oldu hatta açılalı:) Burda gecikmeli çıkıyor yanıtlar haliyle haberler eskiyor:o
Hukuki.nette yazdığımı gördüler ise bu benim için iyi bir referans o zaman:) Tabii küçük bir ayrıntı, etrafta Akademik Sultan diye birilerini görmeleri gerekiyor :))))Dava açıp isim mi değiştirsem:rolleyes:
Ekleyen: fulya1212
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Kesinlikle.. Ne işe yaradığını kestiremediğiniz...
Kesinlikle.. Ne işe yaradığını kestiremediğiniz bir özgürlük.
Bizim bağımız verimlidir en iyi saraplık üzümler bizim bağımızdadır yakında dünya markası olaçalkar taşınmayı :p ve kasınmayı unutun sayın fulya1212 hanım saygılar.