Çok zor durumdayım yardım edin!!!
Arkadaşlar bu aralar su parasını bile ödeyemez oldum bu bölümüne açtım bu konuyu fakat ciddi bir konu biraz yardım ederseniz ilerde yardımlarınızı kat kat alırsınız sizden nakit istemiyorum bu sıkıntıları atlatmam gerek sokakta bıle kalabılırım yardım edersenız çok sevınırım bunun için arka bahçemde bir kaç özel eşyamı satışa sunacagım isteyen olursa cüzzi bir mıktarla verebılırım böylece bana yardım etmiş olursunuz... böyle bir konu için kusura bakmayın.
Arkadaşlar inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm
buda satacagım eşyalar....
Satılıkları görmek için Tıkla
Re: Çok zor durumdayım yardım edin!!!
Alıntı:
migiri rumuzlu üyeden alıntı
Madem öyle,insanlık ölmedi tabii ki. Önde sağda kırmızı olanını hemen paket yapın alıyorum.
Ayrıca bir adet de kanarya sarısı varsa elinizde bizim küçük hanım istiyor. Maksat yardım olsun, bir ara ben de böyle bir garaj satışı yapıyım:)
Temmuzda alabilirim. ( yani eko-kriz had safhaya gelince! )
Eee n'apalım bu işler böyle kardeş, yani aslında sana iyilik olsun diye alıcıyım , yoksa kendimi hiiçç zora sokmak istemem.
Sen bi düşün eyi düşün amma, o zamana kadar o kadar parayı da veremeyebilirim. Yani... Malum...
Vah vah vahhhhh... Çok üzüldüm durumunuza sayın migiri ama yardımı yanlış yerde aradığınızı düşünüyorum. Meclisin kapısına gitseniz emin olun hayır duası almak isteyen bir yığın vekilimiz yardım eder size. Satış yapamasanız dahi bir iki çuval kömürle, biraz daha ağlarsanız pirinçle bile dönersiniz evinize mutlu mesut... E tabii, bu yardımın karşılığını da vermek durumunda kalırsınız, yok yok kast ettiğim "oy"unuz değil, bu mütevazi eşyalardan birini bırakırsınız olur biter... :o
Başlığı Fırat abiden saklayın kesin kilitler forumu :)
Ben alabilirim. Velev ki ön bahçede de bunları süzecek mini etekli şöförleri varsa...
Bende okul harçlıklarımı biriktirdim.Bir tanesini alıp size yardımda bulunmak istiyorum.:p :o
Galiba almak için geç kaldım
Benim bildiğim bir ülke var o ülkenin çok merhametli bir Başbakanı var
O ülkesindeki yardıma muhtaç insalara odun, kömür erzak yardımı yapıyor
simdi önümüzde yaz sen yazlık elbisede işte ama adını deyiştirmen hukuki net forumların dan vaz geçmen cebinde küçük çakı taşıman 6 çocuk için sözvermen yine yeşilendi fındık dalları sarkısını çok sevmen gerekiyor
o zaman sırtınız yere gelmez ama siz genede ulemaya bir sorun!
hehehe :o
güzeldi.nikon
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
Benim bildiğim bir ülke var o ülkenin çok merhametli bir Başbakanı var
O ülkesindeki yardıma muhtaç insalara odun, kömür erzak yardımı yapıyor
simdi önümüzde yaz sen yazlık elbisede işte ama adını deyiştirmen hukuki net forumların dan vaz geçmen cebinde küçük çakı taşıman 6 çocuk için sözvermen yine yeşilendi fındık dalları sarkısını çok sevmen gerekiyor
o zaman sırtınız yere gelmez ama siz genede ulemaya bir sorun!
güzeldi.nikon
Badem bıyık bırakmak,paçaları ayakkabıdan 3 parmak yukarıda olan pantolon giymek ve satılamayan arabaların rengini de acilen baykal yeşiline çevirmek gerekiyor bir de.
Maksat yardım olsun.İhtiyaç söz konusu değil ama bir adet de ben alabilirim adrese teslim diymi:))))
:p ama siz genede ulemaya bir sorun!
hehehe :o Sonunda sitemizdede bir ulamamız varmış öyerenmiş olduk sırtımız yere gelmez artık...
Badem bıyık bırakmak,paçaları ayakkabıdan 3 parmak yukarıda olan pantolon giymek ve satılamayan arabaların rengini de acilen baykal yeşiline çevirmek gerekiyor bir de. Erdoğan Kırcalı . selamlar