Benim ayak baş parmağımda şeytan tırnağı çıkıyor. Doktora gittim yıllardır çözüm olmadı çok canımı acıtıyor. Bu durumda asker postalı hiç giyemem. Acaba askerlikten muaf olur muyum?
Printable View
Benim ayak baş parmağımda şeytan tırnağı çıkıyor. Doktora gittim yıllardır çözüm olmadı çok canımı acıtıyor. Bu durumda asker postalı hiç giyemem. Acaba askerlikten muaf olur muyum?
sayın milo,
ayağınızdaki bu şeytan tırnağı ne zaman çıktı?
canınızı çok mu acıtıyor?
bu şeytan tırnağı moralinizi bozup depresyona girdiniz mi?
akut dejeneratif antimilitaris fungal rahatsızlığınız da var mı?
Kaç yaşındasınız?
Bu forumlarda aniden artan sayıda abuklayan sorular ve cevapların sebebi nedir?
Bütün bunların sebebi siz misiniz?
Daha çok soru var sorulacak,
özetle
AMACINIZ NEDİR?????????????????????? (BEN BİLİYORUM AMA SÖYLEMEYECEĞİM:kızgın: :kızgın: :kızgın:)
Şeytan tırnağı iyidir üzerine birde tüy dik şeytan tüyüde olsun. Daha ne ?
Dostum Amacın ne gercekten bende anlamadım ...
Terlıkle askerlık yapamıyacagına gore Askerı Doktor senın rahatın ıcın gerekenı yapıcaktır veya ayagın ıcın koruyucu kullanıcaksındır ..
Ayrıca Profılının altındakı anlayamadığım arapça - farsça şiirsel not forum yöneticisininde belırttıgı gıbı Neyı Ne amacla Yazdıgını Gerkecten Cok Iyı Anlatıyor...
Ama eminim O ayağınla çok güzel Arap Çollerinde koşturur Ter Dokerdin
başka bir ideal için seni goreve çağırmış olsalardı!
Alternatifli bir cevap vereceğim, beğendiğinizi seçiniz:
1- Ayak baş parmağında çıkan şeytan tırnakları için doktora değil hukukçuya müracaat etmeyi NİHAYET akıl edebildiğiniz için tebrik ederim,
2- Askere gittiğinizde 4 postal alarak sorunu çözebilirsiniz,
3- Geçmiş olsun, muafsınız... (forumu yazdırıp, askerlik dairesine götürmeniz yeterlidir)
4- Ayağınıza hukukimcyn merhemi sürmeniz halinde rahatsızlığınız geçecektir. (yeşil reçete ile satılır)
:)))) :)) :)
Madem öyle, durmadan şeytan tırnağı çıkan o başparmağınızı kestirip, o illeten kurtulun. Kökten çözüm işte... Avukata değil, siz bir doktora danışın bence Sayın milo.
Şair Eşref yazıp Google da aramayı denerseniz yaptığınız yorumu editlemek zorunda kalırsınız ya da ciddiye alınmamak konusunda ciddi bir yol gitmiş olursunuz.. Her mesajı insanlar arasında kamplaşma oluşturmak için başka yerinden anlayanlara gıcık oluyorum bende vergi mükellefiyetinden muaf olurmuyum acaba...
:) artık öyle bilmem neremde kıl döndü şuramda bu çıktı deyip askerlikten muaf olamıyorsunuz. Gerekirse askeriye sizi askere alıp tedavinizi yapıyor artık tırnağımı parmağıı keserler orasına askeri doktorlar karara verir.
güzel kardeşim böylede soru sorulmazki mübarek...
şeytan tırnağı ve askerlik
gene şanslısın forum yöneticileri cevap yazmışlar ben olsam direk silerdim sorunu...
OOOoooooooo ! Tamam dostum Şeytan tırnağı varsa yapmazsın sen askerlik benim bir arkadas vardı aynı senın gibi şeytan tırnağı vardı ondada askerlik yapmadı.Komutana demiş komutanım cok acıyo diye oda hastaneye sevk etmiş doktor bakmış ve göz yaşlarını tutamamış vah yavrum cokmu acıyor? hadi git sen askerlik yapma evinde yat demiş. :o Yani sen merak etme yapmazsın :) ( NOT: Orada Ortopedik botlar mevcuttur ! :) :o )
Benim bu nahoş rahatsızlığımla dalga geçen arkadaşlarım bir de şuraya baksınlar lütfen...
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=51017