Askerim raporluyum sorum olacak
Öncelikle yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
2007 kasım ayında çanakkalede askerlik görevime başladım gayet iyi bi şekilde 75 gün süren zorlu eğitimimi tamamladım usta birliğim istanbula çıktı istanbul il jandarma komutanlığından kura çekerek beykoz ilçe jandarmaya düştüm burada bir hafta kaldıktan sonra bunalım geçirmeye başladım aşırı sıkıntı üzüntü daralma bastı adeta orayı terkedesim tabiri caizse askerden kaçacak kendimi öldürecek hale geldim durumu komutanlarımla paylaştım GATA ya sevkimi yaptılar önce 15 gün istirahat verdiler bunun bitiminde iste tekrar sevke çıktım 1 ay hava değişimi verdiler teşhis olarak ANKSİYETE BOZUKLUĞU verdiler şuan raporum bende rexapin ve eferox adında ikitane psikolojik hap kullanıyordum gittikce sıkıntım dahada arttı şuanda hava değişimimin son haftasındayım 3 gün önce acilden tekrar özel bir hastaneye çıkmak zorunda kaldım aşırı bunaldım çnki aklıma intehar düşünceleri felan gelmeye başladı çıktığım bu psikologsa haplarımın yan etki yaptığını söyledi ve lustral adında başka bir hap verdi şimdi sizlere sorum ben şimdi tekrar birliğe gidip sevk alıp GATA ya çıktığımda durumun böyle böyle olduğunu anlattığımda bana tutumları ne olur yada ne gibi işlem yaparlar. En azından fikirlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Re: Askerim raporluyum sorum olacak
Hipokrat yemini etmiş her doktor gibi muayene ederler ve rahatsızlığın devam edip etmediğine bakarak karar veririler.Anksiyete o kadar önemli bir rahatsızlık değil.Kendi çabanla da yenebilirsin.Ha gayret.
Şuanda rahatsızlığım rapor aldığımdan daha artılı bir şekilde devam ediyor ve 2 gün sonra tekrar sevkim var doktorlar raporumu uzatır yoksa bu şekilde devam etmem doğrultusundamı karar verir ayrıca sivilde çıktığım doktor obsesifliğiminde oldugunu ekledi
Doktor olmadığım olmadığım için bu soruyu cevaplayamayacağım.
saolasın yinede.
benzer bi olay başına yada tanıdığı birinin başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Sana da geçmiş olsun.Kafana takma.
Sevgili kardeşim; Rapor bitiminde tekrar ilgili uzman doktora muayene ye gitmende fayda var bunun sonucunda da tekrar hava değişimi alabilir yada almassın, birde şu ayrıntıyı da unutma; hava değişimde geçen sürelerden belli bir sürenin dışındakiler askerlik hizmetinden sayılmıyor!!!!!! Yani tedaviyi müteakip hava değişiminde geçen süre askerlik yapabilirsin. Sana önerim ilaçlarını düzenli kullanman ve biraz daha gayretli olman, iyileşeceğine eminim.....
saolasın kardeş bakalım gidip görecz ne olacağını
Aynı ilaçtan bende kullanmıştım.Bu ilaç etkisini 1,5 ila 2 ay arasında gösteriyor.Bende bi etki yapmadı ayrı konu :o dostum sana söyleyeceğim tek şey bunu ancak kafanda halledebilirsin.İlaç işin bahanesi ağrı kesici gibi bugun ağrır içersin gecer ertesi gün yine baslar bitmez yani.Kafanda bitir...:)
Ah dostum bir yene bilsem şu takıntılı ve stres sıkıntı yapan halimi bende herkes gibi olmak istiyrum askerliktir gelir geçer deyip yapıp bitirmek istiyorum ama içim engel oluyor sanki benden içerde başka biri varbeni daraltıyor sıkıyor
Boş vakit buldukça Bol bol klasik müzik dinle ama sadece butür müzikler kastıran daraltan damar parçaları at bi kenara!!..Dinlerken kapat gözlerini sevdiğin yerlerde yemyeşil kırlarda bahçelerde koş yuvarlan,sevdiğin hep yanında olsun istediğin insanlarla beraber olduğunu düşün...Bana öle yap dediler denedim gerçekten işe yarıyomus...bak bu dediklerimi ciddi olarak yap 1 aysonra bana teşekkür ediceksin garantisini veriyorum;) Geçmiş olsun simdiden:)