-
En ENSEST ilişki: Baba ve öz kızı bebek yaptılar
Avustralya öz kızı ile ilişki yaşayan ve çocuk sahibi olan 61 yaşındaki John Deaves'i konuşuyor. ‘Kanal 9'da yayınlanan ‘60 Dakika' isimli programa konuk olan John Deaves ve öz kızı 39 yaşındaki Jenny Deaves'le ilişkisini anlattı. 30 yıl önce eşinden ayrılan ve bu evlilikten bir kızı dünyaya gelen John Deaves daha sonra ailesi ile olan bütün bağlarını kopardı.
Babasını bulma ümidi ile araştırmaya başlayan kızı uzun araştırmalar sonunda babasının izine ulaşmayı başardı. Tanıştıktan bir hafta sonra aralarında farklı bir yakınlaşma olduğunu söyleyen ve daha sonra büyük bir aşk yaşamaya başlayan baba-kız, ilerleyen zamanda bir de çocuk sahibi olduklarını söyledi.
Jenny Deaves babasıyla yaşadığı ilişki hakkında, “Onu gördüğüm zaman fena biri olmadığını farkettim” dedi. Aralarında yaşanan ilişkinin bir gece kulübünde karşısındaki erkeğe bakmak kadar normal olduğunu iddia eden Jenny Deaves, “Ben ve John olgun insanlarız ve verdiğimiz kararı kendimiz biliyoruz. Bu yaşadığımız ilişkiye diğer insanlardan anlayış ve saygı bekliyoruz” diye konuştu.
Kızı ile ilişki yaşayan John Deaves ise ilk başta kızı ile birlikte olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek, “Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.
Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen baba ile kızı ‘normal mutlu yaşantılarına' ve ilişkilerine devam etmek istediklerini söyledi.
Jenny Deaves'in daha önceki ilişkisinden de iki çocuğunun olduğu anlaşıldı. Baba ve kızın yaşadıkları ilişki ile ilgili olarak Avustralya Federal polisi harekete geçerek araştırma başlattı.
Kaynak: mynet
-
Re: En ENSEST ilişki: Baba ve öz kızı bebek yaptılar
Yok artık... Anne kız, kardeşler... ooofff off
-
John çocuğun hem dedesi hem de babası oluyor yani.
-
Miras konusunda karışık bir vak'a:) Jenny John'un kızı olarak mı terekeden pay aacak yoksa karısı olarak mı? Diğer bir sorunda Jenny'nin kızı aynı zamanda Jenny'nin kız kardeşi. Bu sebeple doğmuş olan çocuk John'un kızı sıfatıyla terekeden pay alacak mı yoksa Jenny'nin kızı olarak Jenny'nin varlığı yeni doğanın mirasçılığını engelleyecek mi? Ne dersiniz?:)
-
Avustralya iç hukuk kuralları ne der bilinmez.
-
Alıntı:
K.V. rumuzlu üyeden alıntı
Miras konusunda karışık bir vak'a:) Jenny John'un kızı olarak mı terekeden pay aacak yoksa karısı olarak mı? Diğer bir sorunda Jenny'nin kızı aynı zamanda Jenny'nin kız kardeşi. Bu sebeple doğmuş olan çocuk John'un kızı sıfatıyla terekeden pay alacak mı yoksa Jenny'nin kızı olarak Jenny'nin varlığı yeni doğanın mirasçılığını engelleyecek mi? Ne dersiniz?:)
Sayın K.V tebrik ederim. İyi bir konuya değinmişsiniz. Hukukun korumadığı bir ilişki sonucun da, (hiç bir günahı olmayan) İyiniyetli 3. kişi dünyaya geliyor. Bence hangi hukuk olursa olsun (aile hukuku. miras hukuku vs...) Doğan çocuğun lehine hangi hüküm varsa o uygulanmalı; çünkü bu olay da tek kusursuz kişi çocuktur.
-
Bu işin hukuki yönünden ziyade insani yönüne bakmak lazım .Doğan çocuk ilerde hem mutlu hem de şerefli olamaz .Tabiatın dengesini bozuyorlar ..O kadar belgesel izlerim hayvanlarda bile böyle bişey yok biliyorum ..
-
Şair Eşref veya Neyzen Tevfik'den bu konu ile ilgili olarak yorumlarını almak isterdim.
-
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Bu işin hukuki yönünden ziyade insani yönüne bakmak lazım .Doğan çocuk ilerde hem mutlu hem de şerefli olamaz .Tabiatın dengesini bozuyorlar ..O kadar belgesel izlerim hayvanlarda bile böyle bişey yok biliyorum ..
Yok valla, leopar bile yavrusunu kovuyor bir süre sonra!!! :o
-
Alıntı:
Av.Bingöl Zekeriya Bengier rumuzlu üyeden alıntı
Şair Eşref veya Neyzen Tevfik'den bu konu ile ilgili olarak yorumlarını almak isterdim.
Uydu mu bilmem ama:)
Alıntı:
ihtiyarlık ile gençlik diyerek,
Şu hayatı ikiye böldürme!
Ey büyükten de büyük Allahım,
Benden evvel .....imi öldürme!
Neyzen
Bu tür haberlerin ne medyada ne de bizim sitemizde yer almasını benimsemediğimi belirtmek isterim. Gerçi demokrasi aşığı liberal kardeşlerimize göre belki bu tür olaylar da bilinmelidir ama beni bozar başkasını bilemem:o
-
-
Avusturya'da bir kadının, öz babası tarafından 24 yıl boyunca penceresiz bir mahzende alıkonulduğu ortaya çıktı. Cinsel tacize uğrayan kadının, babasından 7 çocuğu bulunuyor.
Aşağı Avusturya eyaleti polis yetkilisi Franz Polzer, 73 yaşındaki zanlının, kızı Elisabeth Fritzl'ı 24 yıl eve kilitlediğini, tek başına kızından 7 çocuk sahibi olduğunu ve onları evin mahzeninde tuttuğunu söylediğini belirtti.
Polis, 42 yaşındaki Elisabeth Fritzl'ın ifadesinde, babası Josef Fritzl'ın Aşağı Avusturya eyaletindeki Amstetten kasabasındaki bir eve götürdüğünü, daha sonra uyuşturucu vererek ve ellerini kelepçeleyerek yıllarca binanın zemin katında hapsettiğini söylediğini kaydetti.
Polis yetkilisi Franz Polzer, dün düzenlediği basın toplantısında, Elisabeth Fritzl'in öz babası tarafından yıllarca tecavüze uğradığını ve babasından 7 çocuğu olduğunun sanıldığını ifade ederek, DNA testleri yapılacağını belirtmişti.
Polis, 19 yaşındaki bir genç kızın Amstetten'de hastaneye kaldırılmasının ardından Fritzl'in alıkonulduğunu ortaya çıkarmış ve anneye ulaşmıştı.
Elisabeth Fritzl, psikologlardan oluşan bir ekip tarafından tedavi edilmeye başlandı.
CNN TÜRK
-
Bir de insanların ilişkilerine saygı göstermelerini istiyorlar!!! Yani bizim mesleki açıdan değer yargılarımız ve kabul alanımız geniştir ama bu kadarına pes demeden edemeyeceğim.
Doğadaki denge açıdan baklıdğında doğada eş seçiminde bile birey kendinden farklı olanı çekici bulur . bu öyle güzel bir dengeye oturtulmuş ki farklı genetik özelliklerden daha güçlü bir nesil ortaya çıkar.. böyle bir şey ne ahlaki, ne dini ne hukuki ve başka aklımıza gelecek her tür kurala aykırı ve buun legalleştirilme çabası olarak görülebilecek "insanlardan duygu ve ilişkilerine saygı isteme" bu da son derece mantıksız.
bence DNA testi yaptırsalar iyi olur sanki:) Orda bir karmaşa olabilir gibi..
Yıllar önce bir Dallas dizisi vardı, kimin kimin çocuğu olduğunu anlamak için bile en az 100 bölüm geçmesi gerekiyordu:)) umarım öyledir yoksa cidden kabul edilir bir durum değil bu..
bu tip haberlerin yer alması özendirici olur mu ya da bizi bozar mı ya da bakış açısını zedeler mi diye yazılmış önceki sayfada..
biliniz ki ensest bizim toplumumuzda da rastlanan bir iğrençlik. görmezden gelmek yerine aksine deşifre edilmeli..
-
El'in var bizim yok mu?! İşte yerli sapık + katil...
Avusturya'da evinin bodrumuna öz kızını 24 yıl boyunca hapsedip tecavüz eden sapık baba dehşetinin bir benzeri Amasya'da yaşandı.
Amasya'da 8 çocuklu cani baba ortanca kızına tecavüz etti. Dünyaya gelen bebeği öldürdü. Diğer çocuklarını ölümle tehdit eden babayı oğlu ele verdi.
Sabah'tan İlhan Demircioğlu'nun haberine göre çiftçi olan ve 2000'de eşinden boşanan 8 çocuk babası M.A. (64) iddiaya göre, 3 yıl önce öz kızı N.A. (25) ile cinsel ilişkiye girdi. Babasının tecavüzüne uğrayan N.A., geçen yıl hamile kaldı. Olayın ortaya çıkmaması için sapık baba, kızına evde doğum yaptırdı ve kızının doğurduğu bebeği öldürdükten sonra evlerinin bahçesine gömdü. Kimseye söylememeleri için de çocuklarını, "Eğer olanları anlatırsanız sizi öldürürüm" diye tehdit etti. Baba olayın ortaya çıkmaması için çocuklarını dövüp, öldürmekle de tehdit etti.
KEMİKLERİ BULUNDU
Ancak sapık babanın oğlu olanlara artık dayanamadı ve jandarmaya ihbar etti. Savcılıktan alınan izinle evin bahçesinde arama yapan jandarma, Ş.A.'nın gösterdiği yerde bebeğe ait kemikleri buldu. Kemikler incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. M.A.'nın uzun süredir kızına tecavüz ettiğinin belirlendiğini söyleyen yetkililer, "Tecavüz olayının tahmini olarak 3- 4 yıldır devam ettiği sanılıyor. Talihsiz bebeğin cesedini adli tıbba gönderdik. Ölüm tarihi ve ölüm nedeni tam olarak ortaya çıktığı zaman kesin tarih belli olur" diye konuştu. Öz kızıyla ilişkiye girdiğini itiraf eden baba M.A. tutuklanarak Amasya Cezaevi'ne konuldu. Bu arada, talihsiz kızın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için adli tıbba sevk edileceği ve bu süre içerisinde devlet korumasında tutulacağı açıklandı. Sapık babanın diğer çocuklarının da koruma altında olduğu öğrenildi.
İnternethaber
Bize Neler oluyor?!!!
-
Re: Dünyadan kısa kısa
24 yıllı ensest davası başladı
Avusturya'da öz kızı Elisabeth'i evinin bodrumuna kilitleyerek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu durumdan 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl'in (74) yargılanmasına bugün ülkenin batısındaki Sankt Pölten eyalet mahkemesinde başlandı.
VİYANA - Basına ve kamuoyuna kapalı olarak yapılan duruşmanın ilk on dakikasında devlet televizyonu ORF ile ulusal haber ajansı APA'nın görüntü almasına izin verildi.
İddianamenin okunması sırasında, mahkeme tarafından özel izin verilen 90 kadar gazetecinin görüntü almamak koşuluyla duruşma salonunda kalmalarına izin verildi.
Fritzl duruşma salonuna iki polis refakatinde elleri kelepçesiz olarak getirildi. Yüzünü mavi renkli büyükçe bir klasörle kapatan Fritzl salonda bulunan ORF ekibinin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı ve yüzünü açmamakta direndi.
Dava hakimi Andrea Humer'in duruşmanın başladığını ilan eden kısa konuşmasının ardından görüntü alan kamera ve foto muhabiri salondan çıkarıldı.
27 SAYFALIK İDDİANAME
Josef Fritzl'in köleliştirme, tecavüz, ensest ilişki ve cinayetle suçlandığını belirten federal savcılık yetkilileri, Fritzl hakkında hazırlanan 27 sayfalık iddianamenin federal savcı Christiane Burkheiser tarafından okunacağını bildirdiler.
Duruşmanın bugünkü oturumunda iddianamenin okunmasının ardından "korkunç baba" Fritzl'in sorgulanacağı ve kurban Elisabet Fritzl'in daha önce videoya kaydedilen ifadesinin mahkeme heyetine ve jüri üyelerine gösterileceği belirtildi.
Duruşma salonunda yargıç, savcı ve avukatların yanı sıra 4 kadın ve 4 erkekten oluşan sekiz kişilik bir jüri de görev yapacak. Jüri üyelerinin adil bir karar vermelerine yardımcı olabilmek amacıyla iki profesyonel hakim de kendilerine hukuki destek verecek.
Duruşmanın cuma gününe kadar sürmesinin planlandığı ve kararın okunacağı oturuma da başlangıçta olduğu gibi devlet televizyonu ORF kamera ekibi, ulusal haber ajansı APA'nın foto muhabiri ile 90 kadar gazetecinin hazır bulunmasına izin verileceği bildirildi.
Devamı: http://www.aksam.com.tr/2009/03/16/h...i_basladi.html
-
'Sapık baba' tecavüzü de kabul etti cinayeti de
VİYANA - Öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74), iddianamedeki tüm suçlamaları kabul etti.Ülkenin batısındaki Sankt Pölten mahkemesinde kamuoyuna kapalı olarak yapılan duruşmanın ilk iki gününde yöneltilen suçlamaları kısmen kabul eden Fritzl, kızı Elisabeth’in mahkeme salonuna görüntülü olarak yansıtılan 11 saatlik ifadesinin ardından tüm suçlamaları kabul ettiğini açıkladı.Yargıç Andrea Humer’in "neden tüm suçlamaları bugün kabul ettiği" sorusuna Fritzl, "kızı Elisabeth’in ifadesi üzerine" yanıtını verdi. Federal savcı Christiane Burkheiser’in hazırladığı 27 sayfalık iddianamede Josef Fritzl, "Cinayet, köleleştirme, tecavüz ve ensest ilişki" ile suçlanıyor.Olayın kurbanı Elisabeth’in ifadesi sona erdiği için bugünkü üçüncü duruşmanın da kamuoyuna açık yapılması kararlaştırıldı.Yargılamanın planlanan süreden daha hızlı ilerlediğini belirten mahkemenin basın sözcüsü Franz Cutka, kararın yarın açıklanabileceğini bildirdi.
Haberin Devamı: http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=79
-
Allah sizi bildiği gibi yapsın :(
-
Sapık babaya ömür boyu
Ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi 74 yaşındaki Josef Fritzl yargılandığı tüm suçlardan hüküm giydi. 8 kişilik jüri, Fritzl'in yargılandığı bütün suçları işlediğine hükmetti. Fritzl, öz kızından sahip olduğu 7 çocuktan birini doğumdan hemen sonra hastaneye kaldırmayıp sığınaktaki sobaya atarak yaktığı için de "kasten cinayet işlemekle" suçlanıyordu. Jüri üyelerinin, sanık Fritzl'i cinayetten de suçlu bulduğu bildirildi.
Devamı: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11246558.asp?gid=229
-
Alıntı:
Akademik Sultan rumuzlu üyeden alıntı
Doğadaki denge açıdan baklıdğında doğada eş seçiminde bile birey kendinden farklı olanı çekici bulur . bu öyle güzel bir dengeye oturtulmuş ki farklı genetik özelliklerden daha güçlü bir nesil ortaya çıkar ...
Bilimsel olarak bitkilerde ve hayvanlarda en uygun verimi elde etme adına iyi cins bir ırkın gen havuzunu korumak ve arilaştırmak için birincil akrabalar arasında çaprazlamalar her zaman denenmiştir. Hitlerin ari ırk projesindede bu yöntemin uygulandığı söylenmekte.
Anlatmak istediğim bu insanların yaptığı sapkınlığı doğaya bakarak açıklamaya çalışırsanız onlar sizin verdiğiniz örneğin milyonlarca kat fazlasını önünüze sunarak kendilerinin haklılığı yönünde savunmada bulunabilirler.
Allah insana akıl vermiş hayvanlardan ayrılalım diye.
-
BU DA YERLİ SAPIK BABA
Sakarya'da 14 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan baba 34 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Devamı: http://www.haberler.com/bu-da-yerli-...Ana_Menu_Mouse
-
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren G.G., babasının son dönemde sigara ve içki parasını bulmak için kendisini para karşılığında erkeklere de pazarladığını gözyaşları içinde anlattı. Yaklaşık 4 yıldır istememesine rağmen babası ve sattığı erkeklerle birlikte olduğunu anlatan G.G. yaşadığı hayattan kurtulmak için polise sığındığını söyleyerek, "Bu zamana kadar babam olanları anlatırsam beni öldüreceğini söylüyordu. Ama hayatım yaşanmaz bir hal aldı. Daha fazla dayanamadım" dedi.
Genç kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri işsiz olan baba A.G.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Poliste sorgulanan baba A.G., kendisinin suçsuz olduğunu bütün suçun kızında olduğunu söyleyerek, "Kızıma zorla tecavüz etmedim. Kızım ile kendi isteği ile birlikte oldum. Benim bir suçum yok. Bütün suç kızımın" dedi.
Polisteki ifadesinden sonra savcılığa ardından da Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen baba A.G. tecüavüz suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
http://www.haber3.com/news_detail.php?id=470290&page=3
Ruh sağlığı ile ilgili bir durum mudur nedir bu, insanın aklını kaçırmaması olası değil! :deli:
-
Diyecek laf bulamıyorum, "kızım benimle birlikte olmak istedi ben de oluverdim" demiş. Özrü kabahatinden büyük.
Bu suçların takibi şikâyete bağlı suç olarak kabul edilmesinde emeği geçenlerin tamamını kendileri ile ne kadar gurur duysalar yeridir. :kızgın:
-
Merhaba sormadan geçemeyeceğim. Evet çok korkunç ve iğrenç bir durum. Kendimden biliyorum. Ben bizzat bu durumu yaşamak zorunda kaldım. Bir süre sürdü fakat ilkokul dönemimde oldu bu. Olayın farkına varmak, ailenin cahil olması, psikolojik sorunlar, hayata 5-10 yıl geriden başlama, durumun ortaya çıkmasından sonra 1. ve 2. dereceden akraba -fırsatçı diyelim- tacizi, ailenin buna tepki göstermemesi ve üstelik çocuk yapmaya devam etmesi, üstüne üstelik diğer kız kardeşin aynı akrabalar tarafından tacize uğraması ve benim bu olayın akabinde savcılığa gitmem... ancak davanın zaman aşımından dolayı düşmesi... bu konuda fikri olan var mı?
-
Bu olay ülkenin o ülkenin çok büyük bir ayıbıdır...Bu bizim ülkemizde veya diğer ülkelerden olmayacak anlamına gelmiyor....Çevremizdekileri bilinçlendirmeliyiz...
Doğruyu ve yanlışı ayırmalarında onlara yardımcı olmalıyız yoksa dünya çığrından çıkar bir hale gelir....İğrenç ötesi bir olay...
-
Cevap: En ENSEST ilişki: Baba ve öz kızı bebek yaptılar
Başka ülkede olunca nasıl da ayıplamıştık değil mi...
Bizdekinin torunu bile olmuş !!!
http://www.hurriyetport.com/news/122...009-10-31.html
Sizce de çok garip bir toplum olmadık mi?! hadi adamın ruh sağlığı yerinde değildi , konu-komşuları da mı ruh hastasıydı bunların?!
Saklamayı bildilerse demek ki Allah zeka denen nimeti onlara da bahşetmiş ! ee hadi çocuğun da aklı ermedi , korktu vs diyelim.. Peki ya eşi? ya diğer aile fertleri? ya akrabaları? ya çevresi???
Sen bu toplumun aklını -fikrini koru YARABBİM
Her dilde AMİN !!!
-
Öz kızına tecavüz, ondan çocuğuna da taciz!
Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde öz kızına 13 yaşından itibaren 8 yıl boyunca tecavüz eden ve kızından 2 çocuğu olan baba 53 yaşındaki R.B., kızından olan ve 17 yaşına gelen kızına da cincel tacizde bulundu.
Genç kızın intihara kalkışmasıyla ortaya çıkan olay sonrası tutuklanan baba hakkında, 7 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istendi.
Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun, tutuklu sanık R.B. hakkında, 'Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı' suçundan başlattığı soruşturmayı tamamladı.
Savcı Tosun tarafından hazırlanan ve sanığın 7 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen iddianame, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun iddianamesinde, Uzunköprü'nün Kurttepe Köyü'nde bir maden ocağında işçi olarak çalışan sanık R.B.'nin, öz kızı F. ile 13 yaşında olduğu 1988 yılından, evlendiği 1996 yılına kadar 8 yıl boyunca zor kullanarak cinsel ilişkiye girdiğini yazdı.
Cumhuriyet Savcısı Mutlu iddianamesinde, bu tecavüzler sırasında F.'nin 1992 yılında H.'yi, 1983 yılında B.'yi dünyaya getirdiğini belirtti.
Kızından olan kızına da taciz
ddianamede, baba R.B.'nin bir süre sonra memleketi Karabük'e döndüğü, burada öz kızına tecavüzü sonucu doğan oğlu H.'yi evlatlık verdiği, tecavüz ettiği kızı F.'yi de komşu köyde tek gözü görmeyen birisi ile evlendirdiği anlatıldı. Sanık babanın, kızından olan kızı B.'yi eşinden olmuş gibi nüfusuna kaydettirdiği ve 17 yaşına gelen B.'yi de taciz etmeye başladığı da iddianamede yer aldı.
Cumhuriyet Savcısı Tosun, sanık ve mağdurun ifadelerinde olayları doğruladıklarını kaydederek, sanık R.B.'nin 'mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı' suçundan, 7 yıldan 12 yıla kadar ağır hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık babanın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
CNNTürk
-
Karşılıklı özgür iradeli ensest ilişkinin kime, ne zararı vardır?
-
Bir doktora gidip sorunuzu yöneltip cevap ve yardım isteyin.
-
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Bir doktora gidip sorunuzu yöneltip cevap ve yardım isteyin.
Yaklaşık 23 ay sonra cevap gelmiş,dikkat ettiniz mi.? Üstat bizim malum adaletli saçmalayan üyemiz vardı.Merak ettim acaba bu siteye üyelik tavsiyesinde bulunup fikirdaş mı çoğaltma,aklıma öyle geldi.
Dr haline çare bulmayıp,mevsimlerde hali sormaz.
-
Öz amcasıyla evlendi!
İstanbul’da amca,kendini büyüten öz ağabeyinin üniversite öğrencisi kızıyla resmi nikâhla evlendi.
İstanbul’da 30 yaşındaki amca ile 24 yaşındaki üniversite öğrencisi öz yeğeni, resmi nikâh kıydırarak evlendi. Olay ortaya çıkınca amca-yeğen kayıplara karıştı. Anne-babanın şikâyeti üzerine nikâhın düşürülmesi ve ‘ensest’ nikâhı kıyanların cezalandırılması için savcılık soruşturma başlattı. İstanbul Bağcılar’da yaşanan olayda, F.K. adındaki 30 yaşındaki ilkokul mezunu amca, kendisini büyüten özağabeyi Ş.K.’nın 24 yaşında üniversite öğrencisi kızı Y.K. ile Bağcılar Evlendirme Dairesi’nde 7 Eylül 2010’da resmi nikâhla evlendi. Nikâh, kızın evine 4 ay önce gelen bir telefonla ortaya çıktı. Kiminle evlendiği ise aileye söylemedi.
http://gundem.milliyet.com.tr/oz-amc...85/default.htm
-
Alıntı:
Öz amcasıyla evlendi!
İstanbul’da amca,kendini büyüten öz ağabeyinin üniversite öğrencisi kızıyla resmi nikâhla evlendi.
İstanbul’da 30 yaşındaki amca ile 24 yaşındaki üniversite öğrencisi öz yeğeni, resmi nikâh kıydırarak evlendi. Olay ortaya çıkınca amca-yeğen kayıplara karıştı.
Anne-babanın şikâyeti üzerine nikâhın düşürülmesi ve ‘ensest’ nikâhı kıyanların cezalandırılması için savcılık soruşturma başlattı. İstanbul Bağcılar’da yaşanan olayda, F.K. adındaki 30 yaşındaki ilkokul mezunu amca, kendisini büyüten özağabeyi Ş.K.’nın 24 yaşında üniversite öğrencisi kızı Y.K. ile Bağcılar Evlendirme Dairesi’nde 7 Eylül 2010’da resmi nikâhla evlendi. Nikâh, kızın evine 4 ay önce gelen bir telefonla ortaya çıktı. Kiminle evlendiği ise aileye söylemedi.
http://gundem.milliyet.com.tr/oz-amc...85/default.htm
Amca ve yeğen karşılıklı rıza ile evlendikten sonra, anne-babaya ne oluyor?
-
Amcanın çocuğu ile söz konusu amcanın yeğeni evlense idi problem yoktu!
kaza olmuş:DD
-
Alıntı:
Abdullah Devrim rumuzlu üyeden alıntı
Amca ve yeğen karşılıklı rıza ile evlendikten sonra, anne-babaya ne oluyor?
2 adam,
2 erkek kardeş,
yani 1.dereceden akraba.
Akraba evliliklerinin sonuçları konusunda bir fikriniz var mı?
-
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
2 adam,
2 erkek kardeş,
yani 1.dereceden akraba.
Akraba evliliklerinin sonuçları konusunda bir fikriniz var mı?
Sakat doğumu kastediyor olmalısınız ancak böyle bir şey akraba evliliğine engel teşkil etmez.