-
Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?
Uzun süredir forumlarda yazan birisi olarak ,bu forumun değişik olduğunu ilk girdiğinde anlaşılıyor .
Bunu olumlu ya da olumsuz olarak söylemiyorum .. Bu kadar hakim ,savcı ,avukatın arasında hukuktan çok da anlamayan birisi olarak , acaba farkında olmadan yanlış bişey yazarımda başıma iş mi açarım kaygısı yeni üye olan diğer arkadaşlarda da var mı? Yoksa paranoya mı benimkisi:)
-
Re: Bir Hususu Yazmadan önce Kaç Kere Düşünülmeli?:)
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Uzun süredir forumlarda yazan birisi olarak ,bu forumun değişik olduğunu ilk girdiğinde anlaşılıyor .
Bunu olumlu ya da olumsuz olarak söylemiyorum .. Bu kadar hakim ,savcı ,avukatın arasında hukuktan çokda anlamayan birisi olarak , acaba farkında olmadan yanlış bişey yazarımda başıma iş mi açarım kaygısı yeni üye olan diğer arkadaşlarda da var mı? Yoksa paranoya mı benimkisi:)
Bu kadar kaygılanmaya gerek yok. Tabii düşünerek yazmak lazım ama korkmaya da lüzüm yok. Bakın onlar da etten kemikten ve ruhtan:) ibaret. Hata yaparsak uyarı yazarlar,...
Yazarlar değil mi?:p Bakın şimdi ben de korkmaya başladım:)))))
-
Alıntı:
Gıcıklık değil mi? Koyu harfle işaretlenen kelime, cümle düşüklüğüne neden olmuş.:o Muhtemelen forum fobinizden kaynaklanmıştır.
Tek korkunuz bu https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=26801 olmalıdır. Cesaretinizi kırmayın:o
-
-
yardım
bısey sormak ıstıyorum konuacıla bılıyor sanırım ama buraya ve bu terımlere yabancıyım neyapmalıyım bırı bana yardım el atabılırmı:p sanırım kırlılık yapmamak adına enıı yer burası ıdı teşkrlr
-
Re: yardım
seyy orda bırısı varmı benı duyarmı yoksa forumdan benı atarrmı :)okadar soru yanıtladık yahu buraya geleılmek ıcın bıhaksızlık var sayın avukatlarım konuya lutfen bıel atın:P
-
Re: Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?:)
bu cok dogru gercekten bu oluyo acaıp bırsekılde kasıldım nedenını bılmıyorum ama bu oldu ya bıde bısey dıyecegım kızmazsınız umarım:p sıte cokyavaş tr adalet sıstemını tam olarak yansıtıyo yaa marka telıf hakkından dolayı dun ıfade verdım hatta belkıde bu davayı acan avukat burda vardır eger benı duyuyosan ben masumum yaaa:o gercekten neolacak sonunu bılmıyorum ılkdefa karakola gıttım ve cok kasıldım dava uzar ugrasırsın falan dıyolar ne olacak bılmıyorum bırı bana bılgı vere bılırmı:mahcup: korkuyorumyaa benı hapse atarlarmı:o atarlarsa ben orda ne yaparım sıgara ıcmeme ıcerde ızın verırlermı kremlerımı makyaj malzemelerımı ıcerı alırlarmı:mahcup: off bısey olurmu yaaa
-
konu burda aydınn bakarsan sevınırım
-
sanırım bana cevap yok yınede teşekkurler dıyelımde
-
biri bana bişeyler yazacakmı lutfenyaaa:(
-
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Yoksa paranoya mı benimkisi:)
Site kurallarını ihlal etmediğiniz sürece; paranoya tabii,
-
yahh sımdı ben kotu bıseymı yapıyorum eger ole ısee soleın lutfen dıgerkonularda yanıt alındıgını goruyorum neden bana kımse cevap vermedı anlamadım konuyu yanlış yere actıgımında farkındayım ama nereye acacaktım bılmıyodum kımsede bısey solemıyor:(
-
masaal,
lütfen hangi dilde yazıyorsunuz?? anlaşılamamıştır,
-
nasıl anlaşılamıyor bende sızı anlayamadım konunun basında bırsey danısmıstım ama henuz bıryanıt alamadım yeterınce gerılıyorum burda acaba bıyanlış yaparmıyım vs dılımde anlasılamamıs:)neyapayım ben sımdı?
-
cevap veren olucakmı beklıyorum lutfenn
-
sitenin bir yerinde 'itinayla gerginlik alınır' gibi bir şey mi yazıyor???
-
bengergın degılımkı:( sadece bırsey sordum hemsen bana neden kızıyorsun:mahcup:
-
Bu bölüm forum özelliklerini deneme bölümü zaten, kızacak birşey yok
-
ee ozaman bahsettıgın neydı?pardon ben bısey bılmıyorum kusura bakma sadece bıseyler ararken bufrmu buldum ve uyeoldumm anlasılır bıdılımde yokbenım zaten burasıda cıddı bırsıteımış artık ne cıddıyetsızlıkler yapılıyosa yada cıddıyetsızlıkdekı kastınız nedır onuda anlamıs degılımde vs vs uzar bukonu bole sanırım bırazdaha dolanayım umarım aradıgım konu ıle ılılı bıseyler bulurum buranında bana bır faydası dokunmuş olur teşekkurler
-
Sn. Masal ; tam olarak sorun ne. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz
-
Alıntı:
maasal rumuzlu üyeden alıntı
ee ozaman bahsettıgın neydı?pardon ben bısey bılmıyorum kusura bakma sadece bıseyler ararken bufrmu buldum ve uyeoldumm anlasılır bıdılımde yokbenım zaten burasıda cıddı bırsıteımış artık ne cıddıyetsızlıkler yapılıyosa yada cıddıyetsızlıkdekı kastınız nedır onuda anlamıs degılımde vs vs uzar bukonu bole sanırım bırazdaha dolanayım umarım aradıgım konu ıle ılılı bıseyler bulurum buranında bana bır faydası dokunmuş olur teşekkurler
Alıntı:
bu cok dogru gercekten bu oluyo acaıp bırsekılde kasıldım nedenını bılmıyorum ama bu oldu ya bıde bısey dıyecegım kızmazsınız umarım:p sıte cokyavaş tr adalet sıstemını tam olarak yansıtıyo yaa marka telıf hakkından dolayı dun ıfade verdım hatta belkıde bu davayı acan avukat burda vardır eger benı duyuyosan ben masumum yaaa:o gercekten neolacak sonunu bılmıyorum ılkdefa karakola gıttım ve cok kasıldım dava uzar ugrasırsın falan dıyolar ne olacak bılmıyorum bırı bana bılgı vere bılırmı:mahcup: korkuyorumyaa benı hapse atarlarmı:o atarlarsa ben orda ne yaparım sıgara ıcmeme ıcerde ızın verırlermı kremlerımı makyaj malzemelerımı ıcerı alırlarmı:mahcup: off bısey olurmu yaaa
Aslında kasacak,gerilecek bir durum yok.İletilerinizin altına ;
A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z
r . , ? yazıp, "herkes yerine marş marş" diyeceksiniz.Onlar kendiliğinden doğru yerlere gidip yazdıklarınızın okuyanlar tarafından anlaşılır bir hale gelmesini sağlayacak.Böylece sorunuz anlaşılacak ve cevap verilebilir duruma gelecek.
-
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Aslında kasacak,gerilecek bir durum yok.İletilerinizin altına ;
A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z
r . , ? yazıp, "herkes yerine marş marş" diyeceksiniz.Onlar kendiliğinden doğru yerlere gidip yazdıklarınızın okuyanlar tarafından anlaşılır bir hale gelmesini sağlayacak.Böylece sorunuz anlaşılacak ve cevap verilebilir duruma gelecek.
:):):) harikasınız valla erdoğan bey
-
Alıntı:
benım kendıme aıt bır bujuterı kozmetık dukkanım var dukanda unlu bır markaya aıt cakma dıyolar olebır urun bulundu ben dukkanda yoktum ve bununla ılgılı ıfade verdım sanırım mahkeme falan olucak ben bunun cezası oldugunu bılmıyordum ve ılkdefa bole bırsey oldu bukonu ıle ılgılı bırsorun cıkarmı sonuc neolurr sıcılı ıslenırmı vs hıc bılmedıgım bı konuogrenmek ıstedıgım buıdı teşekkurler
sayın maasal sorunuzu yanlış konu içerisinde açmışsınız.buradan size yanıt vermezler.
-
ama nereye acmam gerektıgını bılmıyorum
-
Alıntı:
ama nereye acmam gerektıgını bılmıyorum
Konu taşınmıştır.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=41975
Forum kurallarını incelemeniz ve iletilerinizde yazım kurallarına uymanızı öneririm.
-
Sonra da diyorlar ki; "sitedeki avukatlar, yöneticiler vs." fırçalayıp duruyor...
Anlamak için 30 dk harcayıp, mükerrer konuları silmek için 30 dk daha harcayıp enerjimizi tüketirseniz...
-
Anlamak için 30 dk harcayıp, mükerrer konuları silmek için 30 dk daha harcayıp enerjimizi tüketirseniz...Admin
Demek ki bu zahmeti vermemek için;
Bakınız:
Commodore1tr
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum:iyi:
ölçüsü karar olabilir,:)
-
Alıntı:
cognis rumuzlu üyeden alıntı
Anlamak için 30 dk harcayıp, mükerrer konuları silmek için 30 dk daha harcayıp enerjimizi tüketirseniz...Admin
Bakınız:
Commodore1tr
Şahsen; Commodore1tr adlı üyenin yazılarını çok beğendiğimi i.e (itiraf ediyorum)
-
Bravo herkeseee...... ve soruyu soranaaa..
soruya bir kez de ben baktım ve cevaplıyorum...
soru şu;Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?:)
DÜŞÜNÜLMELİ; EDİLGEN BİR YAPI.
cevap; kaç kez düşünülmek istersiniz?:)
3-5 belki de hiç...
Siz idealini söyleyin değerlendirmeye alalım dıyorum ben
-
"düşünmek için kendime bir daire tutsam.., içinde düşünmeye engel olacak eşyalardan hiçbiri bulunmayacak küçük bir daire. Kapıdan girer girmez ayakkabılarımı çıkarıp düşünme terliklerimi giyiyorum.
.........
orada ne düşüneceğim? kim bilir? oraya gitmeden belli olmaz.
Ne düşüneceğimi orada düşünürüm.”
Oğuz Atay/tutunamayanlar
-
Cevap: Re: Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?:)
Alıntı:
Bakınız:
Commodore1tr
Bence de sayın cognis :ok
-
Alıntı:
biri bana bişeyler yazacakmı lutfenyaaa:(
Ben yazayım dedim ama üzgünüm hayli geç kalmışım :(
-
Cevap: Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?
-
Alıntı:
"düşünmek için kendime bir daire tutsam.., içinde düşünmeye engel olacak eşyalardan hiçbiri bulunmayacak küçük bir daire. Kapıdan girer girmez ayakkabılarımı çıkarıp düşünme terliklerimi giyiyorum.
.........
orada ne düşüneceğim? kim bilir? oraya gitmeden belli olmaz.
Ne düşüneceğimi orada düşünürüm.”
Oğuz Atay/tutunamayanlar
Daireyi tutmak için ne kadar düşüneceksiniz?
-
Cevap: Bir Hususu Yazmadan Önce Kaç Kere Düşünülmeli?
Düşük bir kira ve iyi bir emlakçı ile ev sahibi bulursa düşünmeden tutar bence