Hakkımda eski kızarkadasımın babası tarafından hakaret davası acıldı.Benım merak ettıgım psikolojik dururumumdan dolayı bazı seyler yaptım ama hakaret etmedım.Bir telefondan mesaj geldıgı soylenıyor hakaret olarak.Kızın babasıyla konustugumda ise kendısı hakaret edip beni tehdıt ettı.Asıl merak ettıgım depresyon tedavisi goruyordum ve bu yuzden kızı bıraz tehdıt ettım ve bir miktar bana kızın borcu vardı paramı alamadım babasına söylemesi için tehdit olmasa da ona benzer seyler söyledim mektup yoluyla.Bu borc bana avantaj saglarmı alamadıgım için tehdıt ettım desem?Davada nasıl bır savunma yapmalıyım?Mesajı benım cekmedıgımı gostermek için ne yapmam lazım?Depresyon tedavısı gordugumu kanıtlamam gerekırmı?Gerekırse nasıl? Ben ögrenciyim ceza alırsam cok kötü olur sicilime işlerse çok kötü olur hakaret.Ögretmenlik okuyorum şimdiden sagolun tesekkur ederım.Kızın babası telefonda tehdıt ettı bu arada telefon dınlenıyordu.Hakım karar verırken bu hakaretı ve benım yıpranmamı da goz onune alırmı?
Sonucta bazı seyleri bilinçli olmadan yaptım.Onun yuzunden bazı seyleri kaybettıgım için çocukca bir mantıkla bu seyleri yaptım.Ben psikolojik dururumumun kotu olmasından kaynaklanan şeyler için ceza alırmıyım?Onu merak edıyorum.Sonucta bilinçli olarak yapmadım.Hakaret davası oldugu için biraz rahatım.Sonucta hakaret etmedim,ama karsı tarafın haksız biçimde iftiralarla davaya gelecegını bılıyorum.Tesekkur ederım.Korkum okuluma engel olacagını dusundugumdendi.Ayrıca kızın babası bana işte bu memleketı terket senı yasatmayacagım gibi laflar etti.Davada hepsi kanıt olarak vardır herlade.Telefonları dınlenıyorlarmıs savcılık tarafından..Ben burda yaptıklarımı kabul ettım,ama adam beni tehdit etti.Karsı tarafın ceza alması gıbı bır durum olabılırmı?Ben ayrıca bunun gercekten sacma bır oyun oldugunu dusnuyorum.Bence kızın baska erkek arkadası var.Onlar tarafından oynanmıs bır durum bu.Ayrıca hala paramı da alamadım.Hem telefonum hem param hala kızda.Bir de bu durum benım bıraz tuhafıma gıdyor hem adam benı tehdıt edıyor hem dava acıyor.Ayrıca bılınçlı olarak yapmadıgı suctan bır ınsan nasıl ceza alabılır?Sonucta ben unıversıtede okuyorum ve benımde magdurıyetım var hem sınıfta kaldım hem maddi zarara ugradım.