Re: :S kredi kartı (yardım edersenız sevınırım)
Alıntı:
polat46 rumuzlu üyeden alıntı
esnaflık sonucunda ıflas etmıs bulunmaktayım
Ödeme güçlüğü içindeyim mi demek oluyor bu yoksa hukuken mi iflas ettiniz?
Cevap Verirseniz çok Sevineceğim Acill
Sitenize yeni üye oldum.Bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Sorunum şu:20 yıllık evliyim,18 yaşında bir kızım var.Benim ailemin yanında ikamet ediyoruz.2005 senesinde eşim 15.000 ytl kredi kartı borcu olduğunu bana açıkladı.Kendisine verilmediği için ben tüketici kredisi çektim ve tüm borçlarını kapattık.Aylık taksitlerle kredi çektiğimiz bankaya ödemelerimizi akstamadan yapıyorduk.Ta ki 4 ay öncesine kadar eşim yeniden kredi kartı borcu olduğunu ve yine 15.000 ytl ye yakın olduğunu söyleyinceye kadar.Şu an ayrıyız.Anlaşmalı mahkemeye verdik.Muhtardan ikametini aldı,karakolda onaylattı fakat adresini aldırdığı adres iş yeri olduğu için oranın muhtarlığı kabul etmemiş.İkameti hala bizim muhtarda mı görünür?Ve borcunu hala ödemediğini biliyorum bankalardan eve telefon geliyor bende ayrı olduğumuzu 4 aydır bu evde yaşamadığını söylüyorum.Kiracıyız kontrat babamın üzerine ve eşyaların faturası yok ama onlarda ailemin bizim o eve ait şahsi hiç bir şeyimiz yok.Bu gün ilk kez eve avukat telefonu geldi ve tedirgin oldum ne yapmalıyız?İcra gelirse evdeki eşyaları alırlar mı?eşim mal beyanında bulunmadı ne zaman bulunması gerekiyor ?Çok sıkıntılıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
teşekkürler
Re: Cevap Verirseniz çok Sevineceğim Acill
yanıt verecek kimse yok mu acaba
rica ediyorum