-
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, İstanbul'da açıldı.
http://www.fenerbahceliavukatlar.com...s/ataturk1.jpg
[URL="http://www.fenerbahceliavukatlar.com/images/ataturk_fenerbahce.jpg[/URL]
[CENTER][SIZE="4"]Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak buğün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.
Ordu Kumandanı
Mustafa Kemal
03.05.1334 (1918[/SIZE]
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, düzenlenen bir törenle açıldı. Kızıltoprak'taki dernek binasında gerçekleştirilen törene Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, Profesyonel Futbol A Takımı İdari Menajerimiz Volkan Ballı, Dernek Başkanı Av.İsmail Tepecik ve dernek üyeleri katıldı. Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, tüzüğünün başlangıcına "Atatürk İlkelerine, Cumhuriyet değerlerine ve Fenerbahçelilik değerlerine uygun olarak" ibarelerini koydu.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...avukatlar1.jpg
-
Re: Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, İstanbul'da açıldı.
Hem Fenerbahçeliler, hem avukatlar... Oyyş ne fena! :)
Derneğin amacına ulaşması dileğiyle...
-
Fenerbahçeli bayan avukat, sanırım bu bir felaket, ben bir felaketim... :o
Derneğin amacına ulaşabilmesini diliyorum.
-
Üye olmak isteyenler bana başvurabilir.
-
Ne yani şimdi Hukuk Fakültesi arkasından staj daha sonra da avukat mı olmam gerekiyor?
Olmaazz... Siz nereye , ben de oraya... :p
-
Sayın Fenerbahçeli Avukatları böyle bir örgütlenme içine girdikleri için gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Ancak aman bana uzak dursunlar, çünkü GS
-
İleride Fenerbahçeli avukatlar derneğinden bir avukatımız hakim yada savcı olduğunda karşısına gelen üzerinde farklı bir takımın formasını giymiş Beşiktaşlı veya Galatasaraylı bir kişiye nasıl davranacak.Müvekkillerinide ayırım yaparak Fenerli olmasını şart koşarlar artık.Takımlarımızıda bu işe karıştırmasınlar.
-
Alıntı:
Evil_Diablo34 rumuzlu üyeden alıntı
İleride Fenerbahçeli avukatlar derneğinden bir avukatımız hakim yada savcı olduğunda karşısına gelen üzerinde farklı bir takımın formasını giymiş Beşiktaşlı veya Galatasaraylı bir kişiye nasıl davranacak.Müvekkillerinide ayırım yaparak Fenerli olmasını şart koşarlar artık.Takımlarımızıda bu işe karıştırmasınlar.
Sadece gülüyorum :)
-
Hala üyelik başvurusu gelmedi :)
-
Cık cık fenerli avukat arkadaşlar :(
-
Sayın Eyilik tabii ki gelmez. Sürekli kutlama yapmakaktan yorgun düştüğümüzden, bu tip ulvi görevlere katılmayı unutuyoruz.
Ben talibim, şayet uygunsa...
-
Tayfun Bey ben varım, hem Fenerbahçeliyim,hem de avukatım:) bu derneğin Van-Erciş temsilcisi olmaya da adayım:o
-
Sayın Eyilik,uygunsa adayım bilginize tşk:)
-
Avukat_1975 : Derneğinizin Cumhuriyetinize hayırlı olması dileklerimle :))))
-
-
Neslihan ve Nuran hanım sitede adresleriniz var ise o adreslere yok ise baro levhasındaki adreslerinize üyelik formu gönderilecektir.
-
İsim ve adreslerini bilmediğim üye arkadaşlar ise http://www.fenerbahceliavukatlar.com adresinden iletişim kurabilirler
-
Sayın Eyilik;
bu ulvi görevinizden dolayı sizi kutluyor , tşk ediyorum:)
selamlar...
-
Üyelik formu gönderirseniz memnuniyet duyarım.
-
-
Beni yönetime alırsanız gelirim, yoksa gelmem. Ne de olsa admin olarak yönetimde olmaya fena alıştım, başka rol üstlenemem.
-
Cevap: Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, İstanbul'da açıldı.
Merhaba;
Ben de bir Fenerbahçeli olarak bu derneğe üye olmak istiyorum ve bunun için de yaklaşık 2-3 haftadır bir hayli uğraşıyorum. İnternet sitesinde yer alan e-posta adresine yazı yazdım ancak postanın iletilmediğine dair bir posta geliyor. Yine internet sitesinde bulunan mesaj bölümüne mesaj yazıyorum, diğer bilgileri dolduruyorum ancak geri dönen olmuyor. Ve son olarak da; internet sitesinde yazan telefon numaranızı çeviriyorum ancak bu sefer de düşmüyor. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bilgilerinize. İyi günler.
-
Dernek geçici olarak faaliyetlerini durdurmuştur.
-
Büyük bir heyecanla derneğinize üye olmayı beklerken, bu üzücü bir haber oldu. Umarım dernek en yakın zamanda tekrardan faaliyetlerine başlar. Siz de buradan bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi günler.
-