Bu aralar kimsenin uğrayacağını sanmıyorum ama,olsun.
Printable View
Bu aralar kimsenin uğrayacağını sanmıyorum ama,olsun.
Geçmiş adı üstünde geçmiştir. Şimdi yara sarma zamanı Ben Galatasaraylıyım ama avrupa maçlarında renk körüyüz. Ben Bşiktaşın Beşiktaşlı duruşuna hastayım. Hiç merak etmeyin herşey bozulur, yıpranır ama Beşiktaşlı duruşu asla. 8/0 mağlubiyeti yazan tarih, bu duruş korunursa nice 8/0 galibiyetleri de yazacaktır.
Biz ruhumuzla bu takıma gönül verdik. Koparabilene helal olsun. Mağlubiyetinde de galibiyetinde de bize o hissi veren tek takım Beşiktaş. Başka hiç bir futbol müsabakasında heyacan hissetmiyorum(Milli maç hariç). Her ne kadar son yıllarda boynumuzu bükük dolaştırsa da arkadaşlar arasında canı sağolsun Beşitaşımın.
Hadi hisset bu hisslerimi!!!!
Seni Seviyorum Beşiktaşım!!!
Siyahınla Beyazınla, Ruhumun En Güzel Köşesinde!!!
Ya Bende Acaba Besiktasli Vvarmi Diye Ugradim Nebu Bizim Halimiz Arkadaslar
isterseniz bir galatasaraylı olarak sizleri yanlız bırakmam
evde 2 tane erkek kardes var holgan ustelık yok besıktasın halınden besıktaslı anlar sadece... sız bılırmısınız bır evde hem fanatık fenerlı bır babanıon hemde fanatık holıgan 2 erkek kardes ve anne ıle yasamanın ne demek oldugunu ?son 2 yıldır bu takım neden benı ezık bası boynu egık bırakıyor ya ......
ölene dek..
Efsane 2003-2004 kadrosu geri gelsin,getirilsin...Daniel PANCU geri getirilsin.
Beşiktaşlı duruşu ile tüm Hukuki.net yönetimi ve üyelerini selamlıyorum.
Saygılar!!!!!
Bende beşiktaşlıyım ve beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum.Ama bu aralar gerçekten taze kana ihtiyaç var.Herkese selamlar...
sitede dolaşırken "beşiktaş.." a takıldım.yorum yapmadan geçemicem.
takip etmesemde,fanatik olmasamda...beşiktaş,herzaman beşiktaş.
eğrisiyle,doğrusuyla.yensede yenilsede.
yalnız bu 8-0 mağlubiyetin sebebi veto ederek paf takımıyla çıkması.tabi zararı yine kendimize oldu;canları sağolsun.
Simao Sabrosa, Hugo Almeida,Manuel Fernandes,Guti,Quaresma,Bobo,Hilbert,Aurelio,
Şu kadroya bakarmısınız.Sahaya,oyuna yansırsa ikinci yarı keyifle macımızı izleyebiliriz.