-
Hukuki.net üyelerine manifesto
MANİFESTOMDUR
ARTIK SİTENİN ESKİ RENGİNE DÖNDÜRÜLMESİNİ RİCA EDİYORUM.
ÇÜNKÜ BU DUYARSIZ HALKI UYANDIRMAYA HİÇ BİR ŞEY YETERLİ OLMAYACAKMIŞ ANLADIM.
23. TÜMEN İÇİN AÇILAN FORUMA OLAN İLGİYE BİR BAKIN VE U T A N I N :kızgın:
dün gece cep telefonumda kayıtlı tüm avukat arkadaşlarıma,
" 13 ekim saat 13.00 de İskenderun Şehitliğinde buluşalım, bayramlaşalım"
diye mesaj gönderdim,
1 AVUKAT ARKADAŞIM GELDİ SADECE, bir tanesi de 13.30 anlamış ama sağolsun yine de gelmiş,
Dualarımızı ettik, karanfilleri teker teker mezarlarına bırakıp ayrıldık.
Sonra düşünmeye başladım,
Ülkenin aydın insanı olan meslektaşlarım bile 30 dklarını feda edemediler,
Şehitlere kelle diyen birisini Başbakan yaptık,
Bu toprakları kaba güçle elde edemeyeceklerini bilenlerce ekonomik, siyasi, kültürel anlamda Kuzeyden (Ermenistan) güneyden (Irak ve Kıbrıs) Batıdan (AB-ABD) kuşatılmış, tüm hasletleri yok edilme noktasına getirilmiş zavallı halkımı uyandırmaya hiç bir gücün artık yetmeyeceğini anladım.
SİTE YÖNETİMİNDEN RİCAMDIR
SİTEYİ ESKİ RENKAHENK ŞEKLİNE GETİRİN
ANLAMINI YİTİRMİŞ OLAN SİYASİ KONULARI ARTIK KAPATIN
"Ormanlara korku salan
Şahların şahı aslan,
Kocamış yatalak olmuş,
İninde içini çeker dururmuş,
“Hey gidi hey” diye
Dünkü uşakları başlamış,
Onun güçsüzlüğüyle güçlenmeye;
Önünde titreyenler üstüne yürümüş;
At gelmiş çifte atmış böğrüne,
Kurt gelmiş sırtını ısırmış,
Öküz gelmiş, boynuz vurmuş.
Aslan zavallı, bitkin, mahzun, perişan,
Kükremeye mecali yok ihtiyarlıktan,
Ah vah etmiyor boş yere,
Ört ki ölem diyor biçare.
Tam kendini bırakmış, ölecek
Bir de ne görsün? Eşek!…
O da gelip tekme atacak aslana;
-Yoo, demiş kalkmış ayağa,
Ölmeye razı olduk, yeter,
Senden tekme yemek ölümden beter."
Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,
Ört ki ölem
-
Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
Sn.Fırat bey'in tepkisine saygı duymakla birlikte,kendisinden
''Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,'' sözlerini değiştirmesini rica ediyorum.
Siz umursamazsanız,biz umursamazsak ,gidilen yolun yanlış olduğunun farkında olmayanları kim uyandıracak.
Görevimiz yılmak,bırakıp gitmek değil,gerekirse gözüne gözüne sokarak devam etmektir diye düşünüyorum.
saygılarımla
-
Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum...HEPİMİZ...
-
Sayın. AV. Fırat beyin söylediklerine aynen katılıyorum. Biz toplum olarak ölmüsüz dirilmemiz için evlerimizden şehit çıkması'nımı bekliyoruz.
FIRAT abi iş yerinde yaşadıklarımı anlatsam oturup ağlarız halimize.
-
Kayıtlı üye sayımız 80.000, küsüratı da var... Bu üyelerin hepsi olmasa da binlercesi her gün sitemizi ziyaret etmekte... Çoğu sorusunu sorup yanıtı aldıktan sonra bir daha da uğramamakta... Kimi yanıtını aldıktan sonra mizah eğlence, sohbet bölümünde gezinmekte... Kimi sorulan sorulara yanıt vermekte...
Peki bu üyelerimiz nerede? Ülkemizin geçirmekte olduğu en sancılı, en acılı şu günlerde de tepkimizi göstermeyecek miyiz? Bu günlerde de mi duyarsız kalacağız olanlara? Ben sorumu sorayım, sorunumu çözeyim de ne olursa olsun mu diyeceğiz? Peki bu ülke olmadan, bu ülkede huzur ve istikrar olmadan, bu ülkede hukuk-adalet dahi katledilirken, bu ülkede fidanlar birer birer yitirilirken elde edeceğimiz adalet elde edeceğimiz hak vicdanlarımızı aklayacak mı? Kendi sorunlarımız herşeyden daha mı önemli? İstediğimiz yanıtı alamayınca "Bu nasıl adalet anlayışı?" diye feveran ederken, ülkede olan bitene sessiz mi kalacağız?
Şimdi ben (Duyarlı tüm üyelerimizi tenzih ederek) soruyorum sizlere, bu nasıl insanlık, bu nasıl vatandaşlık, bu nasıl adalet anlayışı ki sadece "ben" etrafında dönüp duruyor?..
Üzgünüm, başımı yastığıma koyup uyuduğum, uyuyabildiğim için...
Öte yandan mutluyum, gaflet uykusunda olmadığım için... (Nasıl bir mutluluksa artık siz tasavvur edin...)
Üzgünüm, gaflet uykusunda olanları uyandıramadığım, uyandırmaya gücüm yetmediği için...
-
Aynen katılıyorum, Sn. Bayındır. Bin kat daha fazlasını söylüyorum.Laf söyleyip,"yan gelip yatanlar" uyansın artık.
Saygılarımla.
-
Böyle düşünmeyin arkadaşlar :( Edirnekapı Şehitliği ziyareti için çıktık evden, evimize şimdi ulaşabildik! Perişan olduk yollarda ,22 hasar görmüş araç saydım , mahzur kaldık ve caddenin birinde sel suyuna kapılan üç insanın çırpınışlarına şahit oldum :( İtfaiye yetişinceye kadar vs vs....( sanırım uzun süre unutamayacağım bir olay!)
Demek istediğim şu ki; üye arkadaşlar da benim gibi siteye bakamamış veya bakmaya fırsat bulamamış veya yazamamış, veya onlar da yollarda mahzur kalmış olabilirler! Bu nedenle de şehitlikler istenilen kalabılıkta ziyaretçi akınına uğrayamamış olabilir veya farklı saatlerde ziyaret edildiğinden kimse kimseyi görememiş olabilir. Bu gün yaşadıklarımdan sonra sitem etme hakkını bulamıyorum kendimde.
Sevgi ve saygılarımla,
-
Sevgili deniz02,
Bu sitem sen ve senin gibi duyarlı üyelerimize değil, bak hukuki forumlara binlerce üye var, binlerce soru sorulmuş, binlerce yanıt alınmış, peki şimdi neredeler?.. Sadece kendi eksenlerinde yaşayan insanlara bu sitemimiz, onlar kendilerini çok iyi biliyorlar...
Bu arada geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm yaşadıklarına.
Sevgiyle kal.
-
Alıntı:
Demek istediğim şu ki; üye arkadaşlar da benim gibi siteye bakamamış veya bakmaya fırsat bulamamış veya yazamamış, veya onlar da yollarda mahzur kalmış olabilirler!
Mesele bu değil ki sevgili deniz.
Burada yazanlar, çizenler, isyan edenler hep aynı kişiler. Güle güle cumhurbaşkanım forumuna gayet iştahlı yazanlar, cumhurbaşkanı ölçütünün trafiğe saygısı ile mi ölçüleceğini tartışanların bu konuları görmemiş olmaları mümkün değil sevgili deniz.
O HABİS UR öylesine yerleştirildi ki içimize ve o kadar hızla yayılıyor ki...
Benden artık bu kadar.
51 yaşımdayım, 3 ihtilal, nice sokak kavgaları, nice ölümlere tanıklık ettim, ama hiç bir gün bu günkü kadar ümitsiz değildim.
Lanet olsun böyle millete...
-
Ümidini sakın kaybetme Fırat Abi, sevindirme gafilleri... Hep beraber aşacağız bu zor günleri, el ele, yürek yüreğe... Belki sayımız az ama yüreklerimiz kocaman, n'olur bunu unutma abi...
-
ben oradsa olsam gelırdım ama suan cok uzak tayım o yuzden sehıtlıgı zıyaret edemıyorum ama vıze ıcın ankaraya geldıgım zaman mutlaka ugramayı dusunuyorumö cunkı her sene vıze ıcın ankaraya geldıgım zaman butur yerlerı gezmek ınsana nerden geldıgımızı nasıl rahat ve ozgurce yasayabıldıgımızı yasarken nelerı feda ettıgımızı hatırlatıyor... bagzı seyler unutuluyor artık genclerımız atasına sahıp cıkmıyor artık... fecı bır durum bu
-
Artık Fırat abi diyebilirim... Benimle gurur duyacaksın!
-
suda bır gercekkı senın askerıne kelle dıyen senın dusmanına sayın dıyen bır adamı tekrar basbakan sectıler bır avuc ınsan mıtıng yapıp dursun bınlercesı onu ızleyıp katılsın ama sonuc ortada herkez oyunu sattı bu adama evet dedı bosuna kızıyorsunuz fırat bey ulkemız karanlıga gomuldu ama bunu ghoremıyecek kadar koroldular ve sızın gıbı ınsanlar sadeceısyan edıyor buna... aslında bu ulke elden gıtmıs bunu artık net sekılde goruyorum...bız olen sehıtlerımızın yasını tutmaktan baska bır sey yapamayız cunkı bız azınlıgız artık onlar cogunluk oldu..fark etmıyormusunuz herkez suratlarında bırkılo makyas kısa etek gıyıyor ama basını orterek ben kapalıyım muslumanım sen cehenneme gıdeceksın dıyor acıksın dıyor....bosuna sınırlenıyorsunuz bence bosverın bu halk herseyı hak edıyor gore bılmesı ıcın canını cok yanması lazım yoksa GOREMEZ
-
Alıntı:
bosuna sınırlenıyorsunuz bence bosverın bu halk herseyı hak edıyor
aynı şeyi söylüyoruz zaten ko g.tüne rahvan gitsin:(
-
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Artık Fırat abi diyebilirim... Benimle gurur duyacaksın!
Hayırdır?:D
-
Binlerce memet in gittiği yerde bir memet in lafı mı olur?*
-
31 Yaşındaydı hayatı hiç bir zaman doya doya yaşayamamış hep bir mücadele içinde olmuştu. Birinci dünya savaşında da mücadelenin içinde olmuş tutuklanmış hapisten kaçmıştı. Dünya savaşından sonra ülkedeki durum, özellikle bu yıllarda, Türk halkı ve köylüsü için daha da zorlaşmıştır. Hükümetin Milli iktisat politikası, Türk burjuvazisi ve tüccarıyerine, ortaya çıkara çıkara vurgunculardan, karaborsacılardan kurulu bir savaş zengini sınıf çıkarmıştı. Türk halkı ve köylüsü için ortada gene değişenbir durum yoktu. I. Dünya Savaşı'ndan önce azınlıklar ve yabancılartarafından sömürülen Türk halkı, bu kez Türk tüccarı tarafından daha daacımasız bir şekilde sömürülmeye başlanmıştı. Bu seferde bununla da mücadeleye başladı. Takii.....
14 Mayıs Çarşamba günü, İzmir valisi İzzet ile 17. Kolordu
kumandanı Ali Nadir Paşa'ya işgal notası verildi. Bu notadan sonra İzmir'de
çeşitli cemiyetler ilhak hakkında halkı bilgilendirme ve harekete geçirmek
için çalışmalar yapmıştır. Bu konuda İzmir'in büyük alanlarında Maşatlık'da
çok büyük bir miting yapılmış, burada tüm halka ilhak ve işgalin detayları
aktarılmaya çalışılmıştır. Maşatlık mitinginden sonra halkda aradığı hareketi bulamadığı ve yeterli direnme gücünün olmadığını üzülerektespit etmiştir.14 Mayıs günü tüm olanlardan ve aradığı direnişi Validen, kolordudan ve halktan bulamayacağını anlayan Hasan Tahsin tek başına direnmeyi kafasına koymuştur.
Muhtemelen aynı anlar Aydın Söke Kuşadası Marmaris gibi yerlerde kalbur üstü diyeceğimiz o zamanın zenginleri TÜSİAD ları Gazeteleri olmasada karşı kıyıya tütün kaçakçılığı bu kıyıya da Rumlara silah kaçakçılığı yapmanın çok para getireceğini işgal güçleriyle iyi geçinip ceplerini doldurup mal edinmelerinin tam fırsatı olduğunu konuşuyor Vatansever olanların ise gerek DİN gerekse vatana ihanet yaygarası ile tasviyesinin kolay olacağını hesap etmişlerdi. Zaten o anlarda istanbul un boğazında oturan büyük tüccarlar buna başlamıştı bile ( Ne hikmetse şimdi torunlarıda TÜSİAD da ve gen .. neyse )
15 Mayıs 07:30 da ilerleme başladı saat 11 sularında Konak meydanı na vardılar. Tam o an bir el silah sesi duyuldu. Bayrağı taşıyan teğmen sendeledi ve düştü bayrakta yerlerdeydi ve kimse ama kimse nedense uzunca süre bayrağı kaldırmayı akıl etmedi. Oysa herşey çok güzeldi. Olmaması gereken kadar güzel ne direniş vardı ne bir çığlık ellerinde bayraklarla MUZAFFER bir birlik karşılanıyordu sanki. Muzaffer birlik hiç çekinmeden sakınmadan katliam gibi silahsız bazılarını öldürmüştü ee o kadar coşkuda olacaktı tabiii. Ama bu kurşun neyin nesiydi ? Tek bir el silah sesi teğmenin ölmesi bayrağın yerlerde sürünmesi MUZAFFER birlik yok olmuştu bir anda panik başlamıştı...
Evet Fırat abi o tek el silahı ateşleyen yukardaki fikirlerin sahibiydi yani tek başına karşı koymayı kafasına takmış 31 yaşında birisinin. Ası Osman Nevres ti yada herkesin bildiği isimle Hasan Tahsin.
İşte Fırat abi gün hemen hemen aynı şekilde gelişiyor. Yine vurdumduymazlık yine vatanı para karşılığı satmalar gene dini kullanarak engelleme kandırmalar gene insanlara afyon vererek uyutmalar. İnsanlar 5000 YTL yi Vatandan değerli görüyor bu devirde. Ama kimse Hasan Tahsin i Unutmadı o saygıyla anıldı. Halkı soyan kandıranlarsa lanetli anıldı ama gene duyarsızlıktan olsa gerek o tipler zengin oldu yine...
Ben manifestona aynen katılıyorum. Ayrıca kendimce protesto ediyorum. Farkındaysan hiç bir yere yanıt türünden bir şey yazmıyorum yazmayacağım. Ulus değerinin vatan değerinin tüm hukuki sorunlardan değerli olduğunu anlayana kadar insanlar VATANSIZ ALLAH KATINA GİDİLMEYECEĞİNİ KAVRAYANA kadar sessiz protesto edeceğim. Anı yazarım siyaset yazarım 24 dört saat göbek atmadan duramayan arsızlarla uğraşmaktan bıkmam ama onlarada yardımcı olmam...
-
Anladım...
Teşekkür ederim Sayın Bayındır ve Sevgili Dilek;
Şimdi sizleri daha iyi anlıyorum, :( aslında anlamak da istemiyorum çünkü inanamıyorum, inanmak istemiyorum, ne diyeceğimi de bilemiyorum!
Acaba insanlar içine mi kapandı, yazmaya veya haykırmaya takatları mı kalmadı , evlerine kapanmayı mı tercih ettiler, hani olur ya bazen insanın dili damağı kurur! Ne bileyim ben inşallah öyle bir şeydir diyorum, ama...
:rolleyes:
Diğer forumu bulamadım burada belirtmek isterim ki Bayaramda bende Mehmetçiğe ulaşamayanlardanım, sanırım Bayramda aramalar yoğun olduğu için ulaşamadık! Allah'ın günleri bitmedi ya varsın bayram olmasın , yeterki sesimizi ulaştırmaya ve onların sesini duymaya çalışalım!
Sevgilerimle,
-
Halk psikolojik olarak hergün bir Şehit cenazesi haberi almaya ALIŞTI. Artık haber değeri bile taşımıyor çoğuları için. Alışan bizler ve alıştıranlar utansın. Utanacak yüz kaldı ise... Nasıl yazalım, yüzümüz mü var?
-
-
Çığlıkları içimizde büyütmüşüz sessiz gibi görünmemiz bundan olabilir belki.Ama oldukça güzel ve duygulu hareketler var.Enerji yayılıyor.Bir çok iş yerlerinin duvarında camlarında "bu vatan böyle kurtuldu"yazılı fotoğraflar var.Zayıf bedenli yırtık üniformalı iki mehmet.Bir düşünce ne dersiniz bilmiyorum ama o fotoğraflardan yakamıza takacak şekilde küçültüp çoğaltılsa sürekli yakamızda taşısak nasıl olur..Belki yine duygularını düşüncelerini bir sebeple dışa vuramayanlara görsel etki yaparız.konuşamayız duyuramayız belki ama görmelerini sağlarız.
-
Alıntı:
Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı
Hayır Sayın Bayındır;
Onu biliyorum, baştan sona kadar da izlemiş, hatta bir minik yorum da eklemiştim. Bu gidişle çok şeye güle güle demeyiz İnşallah da...
Şu forumdu:
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=28804
Konu başa çekilince görebildim. Aslında siteyi günlük olarak takip ediyorum fakat bilemiyorum yorgunluktan mıdır, gündemdeki konuların çokluğundanmıdır , son günlerde yaşamakta olduğumuz üzücü haberlerden midir bazan kör olabiliyorum böyle...
Teşekkür ederim.
-
Sevgili forum dostlarım ve özellikle deniz02, lütfen aşağıdaki linki izleyin.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=28913
Bu benim son bir çabamdı ve artık benden paso. Bu kadar şahsi menfaatine düşkün, bu kadar bencil, bu kadar aymaz bir güruha birşeyler anlatmak mümkün değil gördünüz işte.
Ve hakikaten hiç bir şey umurumda değil bu memleket için.Kim bilir belki gün gelir küllerimizden yeniden doğarız ama ben görürmüyüm bilemem.
Sevgi ve saygılarımla.
-
Merhaba;
Sayın Bayındır vermiş olduğunuz link ya çalışmıyor ya da biz normal üyelere kapalı bir konu, bilginize...
Ama ne olursa olsun ümitsiliğe, umutsuzluğa HAYIR. Siz ve sizin gibi büyüklerimizin her anlamda moral ve cesaret verici mesajlarına her zaman için ihtiyacımız olduğunu biliyorsunuz, çok yorulmuş olsanızda...
Geçmiş, gelecek tüm bilgi ve katkılarınız için çok teşekkür ediyor , devamını bekliyoruz!
( Abicik , ağlarım bak ha susturamazsınız karışmam sonra!)
-
Link çalışıyor sevgili deniz ama yine açılmazsa Borçlar Hukuku forumu "gizli ayıplı 2.el aldığım araç" forumudur sözünü ettiğim.
-
Atatürk ün kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti nin devam etmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu...
Not.şift tuşum çalışmadığı için yazlarım mimiksiz özür dilerim...
-
İsterseniz beni bu siteden atın. Ben de dayanamayağım artık buna. Nedir bu be? Vatan elden gidiyor, yok avea yok, araç, yok boşanma, yok avukatlık yok hukuk... Başlarım sizin hukukunuza da sorunuza da. Ne duyarsız milletsiniz siz? Nasıl bir kanınız var? Nerde o kurtuluş savaşındaki ruh...
Bu sitede şehitlerimiz konusunda en ufak yazı yazmayan HERKES ŞEREFSİZDİR, HAİNDİR... (hiyanet ve delalet içinde....)
Ya beni atın ya bir daha bu egoist ve ruhsuz insanları siteye almayın ey sayın hukuki net yönetimi...
-
Sayın illegal, üyelik tarihinize baktığımızda eski bir üyemizsiniz. Genelde sivri dilli yorumlar yapıyorsunuz. Bu tarzınızdan dolayı sizi atmayı çok isterdim ancak bu durumda yapamam...
-
sayın yetkililer sevgili üye arkadaşlar ;
öncelikle şunu belirteyim ben tunceliliyim, eşim balıkesirli, annem balıkesirli yani doğu kökenliyim ama babam gibi TÜRKOĞLUTÜRKÜM.
benim adıma kürt kökenli vatandaşların haklarını arayanlara soruyorum bugüne kadar ne ayırımı gördünüz, sizin yüzünüzden milleti birbirine düşürmeye çalışan yüzlerce adına insan denen mahlukatlar türedi. bugüne kadar binlerce ana kuzusu MEHMETÇİK i şehit ettiler sesiniz çıkmadı. kuyruğunuza bastılar avrpa insan hakları mahkemesinde soluğu aldınız. ama doğru sizde haklısınız avrupadan gelen biri hemen size koştu. onlara diyemediniz ben TÜRKÜM benim hukukum var halllederiz diye. tabi size akıl veren akıl hocalarınız onlardan emir aldılar. benim hakkımı savunmak onlaramı kaldı. ben teskereyi sonuna kadar destekliyorum. eğer benim akrabalarımda onlara bir destek veriyosa onlarda cezalarını alsınlar. ırak a girilecekse hep beraber girelim. vatan içinse can vermek kolay. biz bu memleketin çoçuklarıyız, birkaç çapulçu ile başedemiceksek niye yaşıyoruz. bu vatan sahipsiz değil bunu tüm dünya duysun. buna inanmayanlar bir tarihimize baksınlar. 300 çadırlık bir aşiret koskoca bir imparatorluk oldu. VATAN SAĞOLSUN.ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM.artık uyanalım yeter.
-
Dün Bingöl'de mayına bir şehit daha verdik. Şehidimize Allah'yan rahmet ailesine de başsağlığı dilerim:(
Bu akşam haberlerde ne duyacağız bakalım:(
Başım, kalbim kaldırmıyor artık..
Forumu okurken bile başıma ağrılar girdi, boğazım düğümlendi... Allah yardımcımız olsun..
-
Sayın illegal Duyğularına aynen katılıyorum.
Kitap okumayı sevenlere de Erdal Sarızeybek paşanın İHANETİ GÖRDÜK Kitabını okuyun elinizden bırakamıyaçaksınız ağlamaktan ve küfür etmekten.saygılar
-
Hukuki Net'in öncelikle bir hukuk sitesi olduğunu, hukuk profesyonelleri ve hukuk severler için bir laboratuar olduğunu tekraren belirtmek isterim.
Bugüne kadar hukuk ve siyasetin ayrılmaz birer bilim olduğunu bildiğimizden, hafif de olsa siyasi konuların da işlenmesine müsaade ettik. Bunu yaparken sert söylemleri, propogandaları, provakasyona neden olabilecek konuları, slogan mesajları elimine ettik.
Gerek iki hafta önce Şırnak ve gerekse bugün Hakkari'deki elim terörist örgüt saldırıları neticesinde artık tavrımızı daha da sertleştirmek, konu hakkında duyarsızlaştırılan, sadece ben diyen, toplum şuuru nedir bilmeyen zihniyetleri de kendine getirmek amacı ile Türkiye'nin en çok ilgi çeken hukuk sitelerinden olmamız hasebiyle bazı kararlar aldık.
Her ne kadar hukuk sitesi isek de, günün koşulları artık hukukçu kimliğimizden daha üstün olan Vatan ve Millet sevgisi gereğince kısa bir müddet de olsa, gerek protesto ve gerekse duyarsız kalmama amacıyla, 21.10.2007 saat 14.00 itibariyle HUKUK FORUMLARINI kapattık. (Bu forumlara Konu eklemek, yanıt yazmak mümkün değildir). Diğer tüm bölümler tamamen açıktır. Ancak bu bölümlere şahsi hukuki soru sorulması halinde tarafımızdan tepki gösterileceğini de peşinen bildiriyoruz.
Artık bir müddet boşanma, borç, miras vs. sorunlarına izin vermiyoruz. İçtihatla, kanunla uğraşmıyoruz. Gün kendimizi değil, Vatanımızı düşünme günüdür.
Tüm hukuk sitelerini de içinde bulunduğumuz günün önemi nedeniyle, hukuk değil, Ülkemizi konuşmaya davet ediyoruz. Bırakın mahkeme yanlış karar versin, bırakın bir kanun yanlış uygulanıversin, bırakın bir dava kaybediliversin... Yeter ki biz o hukukun yaşadığı ülkeyi kaybetmeyelim !
-
Duyarlı bir vatandaş ve duyarlı bir insan olarak elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.Ve yapmaya devam edeceğim. Evet toplum duyarsız bir toplumuz demek yalnış olur.Böyle bir durumda bardağın dolu tarafını görmek zorundayız.
Hep birlikte elele verme vakti.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............
-
Duygularınızı, düşüncelerinizi yazmaktan çekinmeyin. Artık bir hukuk sorunu ile uğraşmıyoruz, kanunu tartışmıyoruz, içtihatı incelemiyoruz. İçinizden geldiği gibi yazın, ne istiyorsanız onu yazın!
-
TERÖRE LANET ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ÖNCE VATAN DEMEK İCİN
CUMHURİYET MEŞALESİ YAKMA TÖRENİNDE BULUŞUYORUZ. 22 EKİM PAZARTESİ 10:00 KADIKÖY İSKELE MEYDANI
-
Tepkinize hak vermekteyim. ancak ben iskenderunda ki bütün avukatların bu organizasyondan haberdar olduklarına sanmıyorum. daha programlı bir organizasyonla iyi neticeler alınacağında %100 eminim...
-
Terörü lanetlemek için bugün saat 17:00'da Salihli Kent Meydanı'ndayız. Gökyüzü ağlıyor, biz ağlıyoruz, içimiz kan ağlıyor...
-
Sinirleri alınmış bir millet olduk gitti. Hem hükümetten şikayet ediyoruz hem de tutup Evet oyu veriyoruz. Deli miyiz divanemiyiz?
-
Saygıdeğer fırat abi, Bu ülke de bazıları şehitlere KELLE, Bebek katiline SAYIN,dese de...
onlara hatlerini bildirecek senin benim gibi insanlara herzaman ihtiyaç var...
bu ülkeyi üç beş çapulçuya istediği gibi at oynatması için bırakamayız...
BIRAKIRSAK EĞER ŞEHİTLERİMİZİN YÜZÜNE BAKAMAYIZ...
TORUNLARIMIZA BUNU ANLATAMAYIZ...
-
Ne olursa olsun Hukuki Net'in manifestosunu haklı bulsam da, hukuk forumlarının kapatılması kararını onaylamadığımı da belirtmek isterim.