Mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Bayramlar;
insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.
Bayramlar;
insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.
Bayramlar;
milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Hep bir arada, sevgi dolu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,
Bayramınız kutlu olsun
http://www.feebleminds-gifs.com/pink-fairy.gif
Yalan atla gider, gerçek yürür, yinede tam zamanında yetişir.
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun! '2006'
Pazartesi sabahı bayram namazı ile ( İstanbul 0807) Mübarek Ramazan bayramı başlayacak...
Her ne kadar mümtaz Türk Halkı Bayramları Dost ve Akrabaları geçirmek yerine Leylek örneği dolaşmaya çıkacaksa da aslında bu bir dini bayram olduğu gerçeğini değiştirmeyecek...
Bu vesile ile Tüm Hukuki net ailesinin ve onların ailelerinin (56 bin kişi herkes dört kişilik aile olsa en azından 224 bin kişi eder ) Mübarek Ramazan bayramını kutlar. Bayramın Kendilerine ve ailelerine sağlık mutluluk başarı ve onurlu bir yaşam getirmesini dilerim...
Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öper saygılar sunarım...
Commodore1tr....
İlk Bayram Fıkranızda benden ; Azıcık müstehcen ama idare edin...
Gectigimiz ramazanın Kadir Gecesi'nde teravih namazını
kılmak için camiye gittim. Erkekler alt bölümde, kadınlar ise
perdeyle ayrılmıs üst bölmede hepbirlikte namaza durduk. Kadınlar her
defasında secdeye 3-4 saniye geç vardıklarından, üstten gelen ses ile bizim hareketlerimiz arasında bir uyumsuzluk basgösterdi. Bu keyfe keder"senkronizasyon sorunu" mahalle imamımızın, akıllara ziyan bir sekilde duruma müdahale ederek üst kata seslenmesi ile son buldu:
"Bayanlar! Geç kalmayın, erkeklerle yatıp, erkeklerle kalkın!"
HAYIRLI BAYRAMLAR........
Bu seneki ramazan çok buruk. Ama vatanını sevem insanlar için. Biraz ağır biraz vakar bir ramazan bayramı geçirmeniz ve de düşünmeniz dileğiyle ramazan bayramınız kutlu olsun.
Anadolumun kimi yörelerinde aileden biri öldükten sonraki ilk bayram "kara bayram" olarak adlandırılır. Ailenin kara bayram için hazırlıkları elbet biraz daha farklıdır. Kimse allanıp pullanmaz. Ancak bayramı tümdende es geçmezler. Zaten eş dost akrabada buna izin vermez. Küçüklük büyüklük aranmadan herkes ailenin bayram ziyaretine koşar.
Bu bayram yurdum insanının tümünün kara bayramı. İçimiz burkulsa da herkesin bayramı kutlu olsun.
Re: Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun '2007'
Merhabalar;
"Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir."
15 Şehidimizin acısı nedeni ile bu bayram inanılmaz hüzünlü geçiyor olsa da;
Hep bir birlikte el ele; barış , huzur ve sevgi dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,
Bayramınız Kutlu Olsun!
Sevgilerimle,
Re: Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
Tüm islam aleminin ve gerçek dindarların ramazan bayramı mübarek olsun. Hüzünlü evlerinde dost sohbetleri eksik olmasın.
Bu bayramda da ar damarı çatlamış bir sürü tip göreceğiz hele tv lerde onlara da bakıp aslında naıl yozlaştırıldığımızı anlayıp yarınlarımıza sahip çıkma için düşünme şansı olmasını diliyorum bu bayramın.
Özellikle şehit anne ve babalarının ellerinden öper böyle acısız bayramlar dilerim mutlu yarınlara...
Ramazan Bayramınız Kutlu olsun
Şehit yakınlarına saygı ve hürmetlerimi sunar, tüm site üyelerinin Ramazan Bayramını kutlarım
Öncelikle Şehit annelerinin ve babaların yakınlarının bayramını kutlar ellerinden öperim. Bu Vatan için Bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa giren şehitlerimizede Allahtan rahmet dilerim.
Bu Vatan toprağın kara bağrında
Sıra dağlar gibi duranlarındır.
Bir tarih boyunca onun uğrunda.
Kendini tarihe verenlerindir,
Tutuşup,kül olan ocaklarından
Alnına ışıklar vuranlarındır,
Ardına bakmadan yollara düşen.
Şimsek gibi çakan,sel olup taşan
Cepheden cepheye koşanlarındır,
İleri atılıp sellercesine
Ğöğsünden vurulup tam ercesine
Bir gül bahçesine girercesine
Şu kara toprağa girenlerindir,
Tarih dilinden düşmez bu destan
Nehirler gazidir,dağlar kahraman
Her taşı yakut olan bu vatan
CAN VERME SIRRINA ERNLERİNDİR.
Orhan Şaik Gökyay.
Tüm üyelerimizin Ramazan Bayramı'nı ben de kutluyorum...
Bu bayramda da çocuk yuvalarını, huzurevlerini, şehit yakınlarını ziyaret etmeyi unutmayalım... İçimiz buruk, yüreğimiz yanıyor ama yine de bayramların birleştirici, barıştırıcı olduğunu da vurgulayarak tüm milletimizi birlik ve beraberliğe, kardeşiliğe çağırıyorum...
Sevgiyle...
Hepinizin bayramı kutlu olsun buruk olsada
TÜm Sİte YÖnetİcİlerİnİn Ve Üyelerİnİn Ramazan Bayramini Tebrİk Ederİm.
Tüm dostların ramazan bayramını tebrik ederim. Bir özel kutlama şehit analarına. Şehit analarının mübarek ellerinden öpüyorum. Fikir uçuşması yaşıyorum. Ne zaman aksiyona geçeceğimi kestirememekle birlikte, her an birşeyler olabileceğini biliyorum.
Bir Başçavuş daha şehit oldu Şırnak'ta. Kınalı kuzularımız teker teker solarken bu Bayramın hiç tadı yok benim için, isyanım had safhada. Necmettin Hocanın sözü dolanıyor beynimde "kanlı mı olacak kansız mı", olsun artık ama nasıl olacaksa olsun, düz ovadaki siyasetimizden hayır gelmediği ortada, dağlar mı bizim olsun? Bayramınız kutlu olsun:(
İslam Aleminin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun..
Bundan sonraki bayramlarda, daha huzurlu bir Türkiye 'ye uyanmak dileğiyle..
Rüyamda gördüm Ana kucağı
Uyandım baktım Asker ocağı
Felek ayırdı gurbet bucagı
Bir gün gelirim ağlama Anam.
Ramazan gelince bayram olunca
Herkes evladına sarılınca
Güller acılıp koklanınca
Ellere bakıp ağlama Anam
Bayram sabahı eller öpülür
Seni düsündükce bağrım sökülür
Beni hatırlayıp ağlama Anam
Jandarma oldum bileğim bükülmez
Kursun yesem kanım dökülmez
Ağlama Anam bir gün gelirim.
6/4/1982 Bileçik 9/ Alaydan işmini hatırlayamadığım bir arkadaşımın şiiri
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun! '2007'
Hukuki net ailesinin ve islam aleminin Mübarek Ramazan(Şeker)Bayramını kutlar.
Yaptığınız ibadet,Dua,Hayır ve hasenetlerinizin kabülünü Yüce Cenabı Allah(cc)dan diler ve niyaz ederim..Yüce Allah cemi cümleminizin yar ve yardımcısı olsun
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun! '2008'
Başta Hukuki Net yetkilileri olmak üzere,Tüm üyelerin ve Müslüman aleminin Mubarak Ramazan Bayramını,En icten Dileklerimle Kutlarım.
Re: Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun! '2008'
Bayram önce sevdiklerle kutlanır. En sevgili dostların, Hukuki.Net ailesinin bayramı kutlu olsun.
Re: Mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Alıntı:
ipekderya rumuzlu üyeden alıntı
Bayramlar;
insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.
Bayramlar;
insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.
Bayramlar;
milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Hep bir arada, sevgi dolu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,
Bayramınız kutlu olsun
http://www.feebleminds-gifs.com/pink-fairy.gif
yalan atla gider, gerçek yürür, yinede tam zamanında yetişir.
Sitemizde Yaşam-sohbet-forum oyunlarında bu güne kadar 43 sayfa acılmış ve ilk Ramazan Bayramı sayfası bu sayfa nostalji takılmak isteyenleri ve tüm bayram mesajlarını burada toplaya bilirmiyiz.
Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında hepimizin bir ve bütün olarak yaşamasına imkan sağlayan demokratik Laik Sosyal Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet'ini bizlere miras bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehit'lerimizi unutmadan unutturmadan tüm Hukuki Net yöneticilerinin ve Üyelerinin Ramazan (şeker) bayramını kutlarım sağlıkla kalın. Sezen
Aman Sevgili deniz02!! Şeker bayramı yazmışsınız.:deli: Başka dertlerimiz olmadığı için Tayyyip bey bu günlerde bu lafa takmış durumda. Ulusa seslenişte sizede bir taş atmasın efendim.:)
Sevdiklerinizle şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileği ile.
Saygılar.
Değerli Hukuki.Net Ailesi,
Şeker tadında, sağlık-sıhhat ve afiyetle huzur içinde tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle,
Bayramınız Kutlu Olsun!
Sevgi ve saygılarımla,
Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan bayramını kutlar, tüm insanlığa; barış, sevgi, hoşgörü ve adalet getirmesini temenni ederim.
Hayırlı bayramlar...