Slm Gorevden Atilan Avukatlar Gerisingeri Neden Gorev Verilmiyor Hukukçu olarak tum arkadaşlarımız destek saglanmalı yasal farklı işimkanı saglanmalı
Printable View
Slm Gorevden Atilan Avukatlar Gerisingeri Neden Gorev Verilmiyor Hukukçu olarak tum arkadaşlarımız destek saglanmalı yasal farklı işimkanı saglanmalı
Sorunuzu daha anlaşılır yazabilir misiniz?
Yanlış mı anladım. Disiplin suçu nedeniyle meslekten atılan avukatlara yeni bir hak tanınarak, yani affedilerek yeniden mesleğe kabullerini mi kastettiniz?
hekimlikte meslekten atılan ( bunu gerektiren mesleki suç işleyen) yasal yollarla mesleğe geri dönemez....
siz hukukçularda durum nedir bilmiyorum...
ama biz hekimler meslekten atılanlar için dayanışma içine girmeyiz bu çok net....
saygılarımla
:( slm degerli arkadaşlar bazı yazımda yanlış anlaşmalar oldu galiba yani kaçıncı derecede cuçtan atılmış hatta bazı dısıplım kurumuna sefk yapılmadan gorevden atılıyor bazı konularvar bır hukuk cunun veya avukatın gelırınekı verıgı kacırıyormus bırcok farklı buna ben zer sorunlar var baronlar bazı konularda dıkat etmeden onay verıyor bazıyerde cok haksızlık var........ yasadışı suc ışledıyse kesınlıkle bende destek vermem :( :( :(bazı baronlar yenı yasa cıkarmaya calısıyorlar baronlara kayıt olmadan ısyapabılmelı buncayıl baronlar içinmi okundu ınsan mesleginden utanıyorum
sayın mahmutcanozgur
sorunuz anlaşılmadı. Bu nedenle yanlış anlaşılması sözkonusu değil. Sorunuzu net olarak sormazsanız, sağlıklı yanıt alamazsınız.
slm arkadaşlar suan merak ediyorum anayasa mahkemesine neden bukadar çamur atılıyor yoksa sıyasi baskısı altında kalıyor bunasıl ozgurluk bugun .akpartı kapanma konusunda neden bukadar yarkıtayın ustune gıdılıyor yoksa darbemı gelıyor anayasaya yapılan saygısızlıkları kınıyorum askerle anayasayla polisile neden bukadar saldırı yapıyorla yarkıtaya saldırı yapıldı devletın yonetıcılerı nerdeydı neden cenazeye gelmedıler
slm bugun yasayı yıpratmaya calışan bırsıyası var bun onune kım gececek kardeşim yasayı ve yargıyı rahatbırakın bukadar basıkı olmaz her konuda ben haklıyım demekle olmuyor yeter kardeşimya adaleti rahat bırakın hukukcuları rahat bırakın sıyasi baskıdan vazgecın birzaman geçer bu adalet bu yüce yargı baskı yapılmaz yapıldıgı taktırde demekkı devletı tamamen çökertılıyor demektır
yargıtay başkanı vuruyorlar devlet yöneticileri neden törene katılmıyor bukadar ucuzmu bu ınsanların canı aylardoldu devletın üst düzey yöneticilere saldırı yapılıyor bunun kımse konuşmuyor bu ınsanlar yoldamı buldular canını turban yuzunden kımse sana neden böyle giydin diyen yok sadece devlet dairesine okullara saygı demekkı kendilerine saygıyokkı bu insanların ayıp kardeşim insanlarn canı bukadar ucuz degıl
sevgili kardeşim ne içip bu foruma yazıyorsan bende aynısından istiyorum. Gerçekten çok hassas konulara değiniyorsun ama serbest atış kürsüsü gibi dalmışsın konulara helal olsun.
Sayın mahmutcanozgur, yazılarınızı okumakta ve anlamakta oldukça zorlanıyoruz. Sayın Av.Murat Özhan'ın belirttiği gibi bu kadar ciddi konularda biraz daha özenli yazsanız da herkes anlasa? Üstelik yazdığınız yerin "avukatın meslekten menni" olduğunun farkında mısınız? Yazdıklarızın konu ile alakası var mı takdir sizin...
Sn. mahmutcanozgur,
Yazdıklarınızı hayretle ve dikkatle okuyorum. Maşallah öyle bir Türkçe kullanıyorsunuz ki anlamaya çalışırken işkence çekiyorum.
. Yargıtay ile Danıştay'ı karıştırıyorsunuz,
. Baro yerine Baron diyorsunuz,
. Muhtemelen farklı bir dil kullanıyorsunuz ya da (kusura bakmayın)Türkçe yazamıyorsunuz,
. Yazım hatalarını geçtim düşünce bütünlüğü kuramıyorsunuz,
Kuzum siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Koptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm offffff
Anam anam anam çenem ağrıdı
Boynuma kramplar girdi
Hukuki net aslında bir yönden bakınca, bir terapi merkezi. Bakın sayın üyemiz kendince içini döktü, rahatladı, gitti. Hukuki net sayesinde kimbilir kaç hakim, kaç savcı, kaç avukat kurtuldu.... Neyse derdini anlamasak da olur.
:))))))))))))))))
Cahil olmak ne güzel şey ya... Ne kadar duygusal ve özgürdü.. (Gerisingeri, Baron' , 'yarkıtay' , 'devlet dairesine okullara saygı demekkı kendilerine saygıyokkı bu insanların'........ Ahahah!
AKP, kapatma davasıyla ilgili savunmasını önümüzdeki hafta başında Anayasa Mahkemesi'ne verecek.
AKP'nin hukukçuları savunma hazırlıkları için dün Ankara'da "kampa" çekildi. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığındaki AKP'nin hukukçuları, Yüksek Mahkeme'nin son türbanla ilgili iptal kararı ışığında savunmaya son şeklini verecekler. Savunma metni daha sonra, Başbakan Tayyip Erdoğan'a Pazartesi günü Ankara'ya gelişinde iletilecek. Erdoğan'ın onayıyla birlikte de savunmanın Pazartesi günü akşam ya da Salı günü Yüksek Mahkeme'ye sunulması bekleniyor.
İptal savunmaya nasıl yansır?
Türbanla ilgili anayasa değişikliği için verilen iptal kararının savunmaya nasıl yansıyacağı da merak konusu oldu. AKP kurmayları arasında, "Dava iddianamesi ağırlıklı olarak bu düzenlemeden yola çıkarak türban üzerine oturtulmuştu. Ancak bu iptalle davanın en önemli dayanağı düştü, o halde dava reddedilmeli" görüşü ağır basarken, "Bu değişiklik türbanla ilgili değildi, biz de hiç böyle bir şey söylemedik, şimdi bunu savunmaya yansıtmak bu düzenlemelerin türbanla ilgili olduğunun kabulü anlamına gelebilir" kaygısını dile getirenler de oldu.
sayın opheria yazdım yazılar gayet dogaldır arnavutca yazmadım türkce yadım boro oldunuda biliyorum yani orda biryazıdan kaynaklanan birşeydir oşekil yazmam gerekirdir danıştay yargıtay derken onalrda dogaldır genel olarak yazıldı bazı yazımda hata olabilir onu 1 yıl öncesi kabullendim
itiraf et!!! ilk yazdığın yazıyı bir yerden kopyalayıp yapıştırdın!!! heheh! İyi numaraydı.. :)
Aslında yazdıklarınızı göndermeden önce sadece bir kere okusanız, böyle hatalar yapmayacağınızı düşünüyoruz. ''boro, gerekirdir..vb'' Yoksa biz sizin Türkçe'ye olan hakimiyetinizin ve yorum kapasitenizin sınırsızlığının farkındayız. Sizden öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyoruz. :P Şaka bir yana bilgi almak istediğiniz konuyu tam olarak yazarsanız, bizde elimizden geleni yaparız.
"AKP’nin hukukçuları savunma hazırlıkları için dün Ankara’da "kampa" çekildi. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığındaki .........
.........ilgili olduğunun kabulü anlamına gelebilir" kaygısını dile getirenler de oldu"
Kısalmasını yazdığım yazı sayın üye tarafından sanırım (http://www.forumhigh.com/turkiye-gun...i-veriyor.html) adresinden kopyalanmış. Yazı metni aynı....