1) Bekir Coşkun 29 Ağustos'a kadar ya görevden alınacak ya da istifa edecek.
2) 3 vakte kadar DMG'nun başına Zafer Mutlu gelecek Ertuğrul Özkök gidecek.
Printable View
1) Bekir Coşkun 29 Ağustos'a kadar ya görevden alınacak ya da istifa edecek.
2) 3 vakte kadar DMG'nun başına Zafer Mutlu gelecek Ertuğrul Özkök gidecek.
Av.Fırat Bey üç vakte kadar barolar birliği başkanı olacak:))
Suudi Arabistanla karşılıklı mübadele anlaşması yapılacak, laik kesimin hidayete ermesi için oraya, bir dahaki seçimde AKP oy oranın %100 çıkması için suudiler buraya göç ettirilecek...
Sıcak para soğumaya başlayınca AKP hükümeti soğuk terler dökmeye başlayacak, ama bunun da üstesinden gelinecek sıcağı sıcağına hem de babalar gibi TSK da satılacak... :o
Ülkenin istikrarını (!) bozan tüm kalemler, sesler susturulurken sıra sitemize de gelecek... :(:(
Valla önce bu densiz lafı eden her kimse o ne olduğunu bir dürüstçe göğsünü gere gere açıklasın hele sonra düşünürüz.
Türk müdür ? Yoksa sedece Türkiyeli midir ? ( Türkiyede yaşayan her hangi biri midir ?)Arap mıdır acem midir Ermeni miir kürtmüdür laz mıdır Çerkez midir ABD limidir ? Nedir ? Ne Mutlu Türküm diyemeyen birisninin sıfatı ne olursa olsun böyle laf etmeye hakkı yoktur.
Siz sallarsınız da başbakan sallayamaz mı sandınız? Ama başbakan çabuk ele verdi kendini... :o
Cumhurbaşkanı Sezer, Erdoğan'ı yalanladı: Başbakanla görüşmemde "367'ye gerek yoktu'' demedim...
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sırasında "Cumhurbaşkanı seçimi için toplantı yeter sayısı olarak 367 milletvekilinin bulunmasına gerek olmadığı" şeklinde yorumlanabilecek bir söylemde bulunmadığı bildirildi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"Gazetelerde, Sayın Cumhurbaşkanımızın (Cumhurbaşkanı seçimi için toplantı yeter sayısı olarak 367 milletvekilinin bulunmasına gerek olmadığı) görüşünde olduğu yolunda haberler yer almakta ve kimi köşe yazılarında bu konu işlenmektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakan'la görüşmeleri sırasında yukarıda belirtildiği gibi yorumlanabilecek bir söylemde bulunmamışlar; kısaca, 367 toplantı yeter sayısı için Anayasa'nın 96. maddesinde öngörülen değişiklikle sorunun aşılmış olacağını belirtmişlerdir."
gazetevatan.com.tr
Seçime hile karıştırıldığı ortaya çıkacak, seçimler iptal olacak, yeni seçimde AKP %100 oy alacak, herkes mutlu olacak, muhalefet yok,eleştiri yok, atış serbest,satış serbest,tavuk yemi darı yerine kol sati geçecek gümrüklerden,her baba oğluna bir gemi alacak, memlekette orman kalmayacak her yer imara açılacak,bütün okullar özelleşip fetoşlaşacak,chp,mhp diye partiler müşterisizlikten kapanacak,kimse kitap mitap okumayacak,bir tek samanyolu tv kalacak, aydın doğan karaiplere kapağı atacak,hasan cemal, eser karakaş,ahmet altan cengiz çandar işsiz kalacak, göbek kaşımak "in", düşünmek "out" olacak, herkese 10 ton kömür, 5 ton şeker bedava verilecek, kömür helvası icat olacak,..........yoruldum yaw siz devam edin,:p
Eğer gerçekten sallama görmek istiyorsanız, başbakanın konuştuklarına kulak verin yeter....:o
Bunun ötesinde yazdıklarınız sallamadan ibarettir:eek:
Gül'ün, Ne Mutlu Türk'üm diyene lafını,tutup her yere yaza yaza ve bunu özellikle hiç olmayacak yerlere yaza yaza ,Türkiye aslında ilkel bir hale dönmüştür... diyen biri TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN cumhur başkanı olaçaktır.
Ve bir sonraki seçim öncesi, küfürler havada uçuşacak ....Malum, ne kadar küfür edersen(!)o kadar oy alırsın.
Kahveye girdiğimde içeride dumandan göz gözü görmüyordu. küfürlerle sevişen okey taşlarının sesleri birden mesut dayının haykırışıyla kesildi. o da böyle diyordu. aslında kimse si.....di onu. çünkü içerideki dolu beş masadan üçünde okey dönüyor, birinde batak çeviriliyor mesut amcanın oturduğu masada ise gençten iki çocuk hem fanatik okuyor hem de fatih hocaya sövüyordu.
'a...a g.....n şimdi mi aklına geldi semihi kadroya almak' dedi birisi. diğeri eğer aksini iddaa etse kafasına tokadı yiyeceğini bildiğinden sesini çıkarmadı. evet abi satılmış bu takım dedi ve aferini aldı.
ben diğerinin ensesine tokatı vurup naber lan mal? dedim. sesini çıkarmadı. dirseğini yerleştirdiği sandalyeden çekilip oturmam için bana doğru uzattı. mesut dayıya selam verdim oturdum çayım geldi.
ben de ona aynı şeyi sordum. nolacak dayı dedim? la get it herif dalga geçme benle dedi ama içten içe de kendisini dinleyen birini bulmanın orgazmik mutluluğuna erişmişti.ben göz ucuyla bir yandan yan masada okeyi yere atan mala alaycı bir bakış fırlattım gençliğim bu masalarda geçti bir kez olsun bile yere okey atmadım uleyn dercesine bir yandan da efendi bir duruş takınarak mesut dayıya dinlemeye hazır olduğumu belirten işaretler verdim.
birden aklıma teaching to young learners dersindeki tatlı hocamın vücut diliyle ilgili anlattıkları aslında anlattıklarından da öte enfes vücudu geldi. mesut dayı beni ilgilenmez görünce sardığı tütünden bir nefes çekip adice yüzüme üfledi.
"dayı, sınırötesine ne diyorsun" dedim. o ise sanki ferrarisini satmış bilgenin gö..ek bilmişliğiyle bana; "ne sınırı ne ötesi ulan bir tek ötesi var o da mor" dedi. güleceğimi sandı ama ben hala hocanın kalçalarını düşünüyordum. sonra o sazı eline aldı.
- oğlum, düşün bir; biz bu kış için kömürleri alırken kızımın okula türbanla gittiği günü hayal ediyordum. oğluma da iş vereceklerdi. neyse oyu verdik biz. adamlar da hükümet oldu allah var herkes vermiş oyunu. bekledik ki kanun çıksın. bunlar gitti anayasa dedi sivil dedi derken eylul oldu çattı. bizim oğlanı askere çağırdılar. giderken komando olacam diyordu bizimki. oğlum dedim anayasa bile sivil olacak sen askerde komando olup ne yapacan bu hükümet sevmez öyle işleri. ben anlamam anayasadan sivilinden, askerinden. oğlan gitti askere onu bilirim.
ben baktım mesut dayı bana aile albümünden fotoğraflar gösterecek fanatiği elime aldım. fakat gazetedeki sözde transfer haberleri midemi bulandırdı. sözde demişken reis-i cumhura ne dersin diye sordum dayıya. o da gülümsedi sadece. bu memleket daha bir kaç ay önce yeri yarıyordu dedi. kimse istemiyordu hatta darbe gelir diyordu. ama birden unutuldu herşey diye anlatmaya başladı.
-biz oyu verdikten sonra hükümetin ilçedeki parti teşkilatından geldiler. bize salık verdiler ki eğer bir oylama işi çıkarsa biz ne dersek onu diyeceksiniz diye. peki dedik. ne oldu anlamadık tabi ama gülü seven dikenine katlanır dedik.
oğlum askerdeyken birden bu terör belası musallat oldu. allahtan bizimki aydında bir yerde mutfaktaymış. lahmacun fırınına koymuşlar bunu. velhasıl gönlümüz hoştu ama bir yandan da içimiz kan ağlıyordu. bizim kızın türban işi de yattı. bu sene de okula göndermedik. birikmiş dolarım vardı o da bi bok etmedi. hele tarladaki mahsülü ziraat odası almadı. bu meleket adam olmaz dedi.. sonra anladı ki ne olacak bu memleketin hali demek kendi yüreğini sızlatıyor aslında.
soğumuş çayından son yudumunu aldı ve yeni bir tütün sigarası sardı. ben de çok sıkılmıştım. gittim kendime güller aldım. mutlu oliym diye.
ALINTI.
(i see mal people, 19.11.2007 14:18)