yardimlazim rumuzlu üyeden alıntı
valla gerekirse askere gitmek için aç kalırım 1 ay yine o kiloya düşerim. o yüzden kafaya takıyom.. öyle göndermemek gibi bi seçenek bırakmayacağım, bi kaç hastalığım var onlar muayenede söylemicem bile..
her gün her yerde askerden kaçan insanlar görüyorum, 2 yıl okuyan insan beni niye yolluyolar diye ağlıyo.. kimse merak etmesin askere gidecek ben varım. fiziksel olarak hazır değilim belki ama mental olarak hazırım. neymiş cevherler gönderilmezmiş. ben 2 yabancı dil biliyorum kendi kendime öğrendim, bilgisayar uzmanıyım, dünyanın en büyük internet holdinglerinde reklam danışmanlığı yapıyorum ve 13 yaşımdan beri program yazıyorum. üniversite eğitimime devam bile etmedim gereksiz gördüğüm için şu şartlar altında.
sağlam olupta askere gitmeyenlere ihtiyacımız yok, ben gerekli kiloyu verip nasip olursa dönücem.. üstelik birisine ispat için de gitmiyorum.. gitmemek sivil hayatta beni ne maddi ne manevi etkiler. kimsenin ruhu bile duymaz... o askerliğini yapmassa mahallede ayıplanır kişilerinden değilim yani..
ama bedelli bedelli diye kıvranan, askerden kaçan insanları gördükce, her ne kadar sistem yanlışta olsa, her ne kadar zor da olsa, ve çok mantıksız gelse de, ben askerliğimi yapıcam inşallah ;)
hepinize çok teşekkürler herşey için.
muhtaç olduğum kudreti damarlarımda ki asil kan da hissediyorum..