-
Herkese Veda
Bu siteyle 2001 - 2002 arası tanıştım. pek çok dostum oldu. Pek çok hatıram. kendi sitelerimden daha fazla benim diyebildiğim bir site. Aktif katılım yapmadığım süreler boyunca bile siteyi yakından takip ettim. Dilek Hanım ben değilim diyeceğine gidip milletvekili rozetini alsa daha iyi olacaktı ama :)
Vedamın sebebi her vatan evladının yapmak zorunda olduğu askerlik nedeniyledir. Hayatımda sizleri tanıdığım için hep gurur duydum ve gurula bahsedeceğim bir göreve daha başlıyorum. Hepiniz Allaha emanet olun.
Şafak kaç diye soracak olursanız birliklerim şafak sayım aşağıdaki linkte fırsat bulabildiğim ölçüde güncellenecektir.
ŞAFAK KAÇ DİYENLERE
-
Re: Herkese Veda
Sevgili Ali
Artık çorapları çıkarıp uyuyabiliriz desene.
-
-
Alişim, yolun açık olsun.
Bu bir veda değil elbette, nasılsa kürkçü dükkanına geri döneceksin.
Sevgiyle kal...
-
En büyük asker bizim asker ...!!!
-
Ragıp Abi rahatlıkla uyuyabilirsiniz :)
Sevgili Emrah Teşekkür ederim Allahdan dileğim senin de tüm yolların açık olur
Fırat abi, elbette bu bir veda değil. Vatan vazifesi vazifelerin en kutsalıdır. Vatanı bana rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Aynı şekilde hukuki.net'in de sizlerin sağlam ellerinde olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.
Tayfun Abi, ad da, şan da, büyüklük de kazanılır. Vatanım ve insanlarım için o büyüklüğü kazanmaya çabalıyorum Sizin gözünüzde kazanabildiysem ne mutlu bana...
İyi dileklerini sunan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
-
Sevgili Ali, başka parti olsaydı hiç çaktırmayacaktım aslında. ;)
Yolun açık olsun, hayırlı teskereler diliyorum şimdiden ve tabii ki en büyük asker bizim asker... :)
-
Sayılı gün derler ama bir de o sayılı günleri sayana sormak gerek... su gibi akıp geçmesi için, hep birlikte sayacağız o sayılı günleri Sevgili alişinkay. :)
Güle güle gidip gel inşallah, darısı ( benim başıma dermişim, :p bir yıl sonra) kardeşimin başına, sırayla...
BEKLEYECEĞİZ. :iyi:
Yine burada , bu forumda görüşebilmek dileğiyle,
El salllıyorum, göremiyorsanız o sizin sorununuz , hadi marş marş... :p
-
Yolun açık olsun Ali, şimdiden hayırlı teskereler.
-
Ne vedası asıl görev şimdi başlıyor... Aylaklıktan kurtulma zamanı şimdi Kaan la Emrahıda göndercez yanına sen merak etme... Sonra Emrahın yazısını okuyacağız Askeri forumlarda Hukukçu firar etse indirim var mı diye bende YOK YAZACAĞIM büyük bir zevkle.... Ahh ahh gelse o günler artık..
-
Hayırlı tezkereler diliyorum, yolunuz açık olsun.
-
Haydi Ali Şinkay kardeşim, görev zamanı yine. En iyisini yapacağına eminiz. Sana zaman uzun gelecek ama biz göz açıp kapayana kadar geri döndüğünü göreceğiz.
-
sayın : Ali Şinkay hersey gönlünce olsun tekrar sağ sağlim seni aramızda görmek dileğiyle EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER.
-
Merhaba
Alisinkay kardeşimizi görüyorum sitede, hayrola firar mı ettiniz? yoksa asker ocağından siteye girmek gibi bir lüks mü var? :eek:
O zaman ne diye bu veda?
-
Savaşa gitmedi Sayın Deniz.
Bu arada kendisine hayırlı tezkereler...
-
Elbetetki şaka Sayın gecem1970;
Sanırım 10 günlük bir süre var; askerin şafak saymaya başladığı ancak on gün sonra birliğine teslim olma durumu?
Sevgili alisinkay kardeşimize ve tüm askerlerimize hayırlı teskereler olsun, inşallah. AMİN..
-
arkadaşlar konya personel okulundayım ve 4 tane hukuki net üyesi ile burada karşılaştım :) asker ocağında internet kafe var ama kısıtlamalı sizleri özledim
-
Vay canım Alim ;
Rahat uyuyabilecekmiyiz ? Yoksa sende mi orada uyuyorsun :)
-
Abi geçici evci çıktım :) ama merak etmeyin sizi çok rahat ettireceğiz emin olabilirsiniz yeminimizi ettik artık tam bir askeriz ama biraz az sürünsek daha iyi olurdu .)
-
-
Sizin ve bizim sesimizin rahat rahat gelmesi için nöbette olabilir şu anda alisinkaaaay sesini duymuyo olabilir deniz hanım.fazla bağırmayın sesiniz kısılır sonra.
-
şimdiden hayırlı teskereler
yolunuz açık Allah yardımcınız olsun.
-
Hayattaki en kutsal görevinizi yerine getiriyorsunuz! Yolunuz açık, başınız dik olsun! Tekrar sizi burada görmek temennisiyle hayırlı teskereler diler, saygılar sunarım.
Sinan