Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir...
Başarılar dilerim:)))
Printable View
Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir...
Başarılar dilerim:)))
Teşekkür ederim, beni sizler var ettiniz.
Durmak Yok, Yola Devam ! :o:p:)
Eeee, parti AKP olunca, ne o öyle kızlık soyadı kullanmak gibi entel dantel işler, kocanın soyadı neyine yetmiyor değil mi ama... Aferin , başarılar:o
Bu arada şaka bir yana, henüz Hürriyet e bakmamıştım ki, arkadaşlarım aramaya ve tebrik etmeye (Aslında dalga geçmeye :) ) başladı ve Hürriyet'in sitesine girmemle kendimi AKP'nin Yeni Melekleri arasında görmem bir oldu, şok oldum.
AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in isminin altında, benim TBB'deki fotoğrafım vardı. Hemen gazeteyi aradım ve yanlışlığın düzeltilmesini rica ettim, özür dileyerek hemen düzelteceklerini söylediler ve resmimi kaldırdılar.
Durum bundan ibaret, umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar. Resmimi internetten bulduklarına göre, keşke bir de yazılarıma baksalardı da kafaları bir karışsaydı. :o
Sevgiler.
Demek içimizde irlandalılar varmış
Tebrikler başarılar.
Durmak Yok Satışa Devam
:o
Dilek, hizmetlerini bekliyoruz. Hukuki Net'i unutma bu arada...
Dilek abla tebrikler, sitemize bir çeşme, bir okul ve bir cami isteriz. :)
Sormayı unuttum bu gerçek değil değil mi?Alıntı:
Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir
Bkz: 4 numaralı ileti. :)
:mahcup: :mahcup: :mahcup: :mahcup:
:))))))))))
Olamaz olamaz olamaz
Nasıl olur , olamaz veee
Dördüncü iletiye kadar, ne eziyet çektim ama, ben bunu hak etmiyorum ya... :o şoktayım hala ... :eek:
Siz benim yaşadığım şoku düşünün bir de Sayın deniz02, bu ne ki ? :p
Sayın Vekilim saygılarımı sunuyorum. ( öncesi afola :p )
Bu vesile ile sitemizin vekili belli TAS Başkanımıza duyurulur... :)
Dilek Hanım tebrik ederim. Hemşehriniz olarak gurur duyduk. Umarız AKP çatısı altında milletimiz için güzellikleri getirirsiniz.
:)
Millet vekilimize başarılar yalnız bişi dicem ama lütfen gülmeyin ben hiç canlı canlı millet vekili görmedim hep tv den gördüm
Sayın migiri;
Çok mu merak ediyorsunuz?
Ben de görmemenizi tavsiye ediyorum :D Ama gördüğümü anlatayım isterseniz iki göz ve burunlarının altında 2 delik var kulakları da başlarının iki yanına simetrik olarak yerleşmiş yürüyorlar falan işteAlıntı:
canlı canlı millet vekili görmedim
Aslına bakarsanız Hürriyet gazetesinde meleklerden biri olarak Dilek Hanımı gördüğümde ve bu mesajları yazdığımda kendisinin diğer forumlarda yazmış olduğu fikirlerinden haberim yoktu
Dolayısıyla hem isim, hem resim benzerliğinden dolayı kendisini safiyane bişekilde tebrik ettim:mahcup:
Bu haberin doğru olmadığını duyunca açıkçası üzüldüm. Ne de olsa forumlarda bizlerle yazışan bir milletvekili az bulunacak bişeydi ve biz bulmuştuk:o
Partisine gelince yorumlarımı Bekir Coşkun sayfasında zaten yazmıştım.
Yanlışlığın düzeldiğine sevindim.
Forum camiasını bir an için bile olsa heyecanlandırdığım için kusura bakmayın:mahcup: :mahcup:
Dilek Hanım,hiç beklemezdim bunu sizden, AKP'li olduklarını seçimden önce sır gibi saklayıp savunmaya geçerken seçimden sonra açıklama cesareti bulanlara yaptığınız eleştiriden sonra hayal kırıklığına uğrattınız beni. :o ;)
Hayır , hayır Sayın Av. Gülcan Bakır;
Yanlışlıkla da olsa, olmasını istediğiniz ve heyecan duyduğunuz bir konuyu paylaştınız bizlerle, bu çok güzel bir davranış bence...
İnanız ki, sizin kadar bizler de Sevgili Dilek'in böyle bir görevde yer almasını isterdik. Sizden farklı olarak görüşünü daha iyi bildiğimiz için şaşırdık, o kadar...
Tabi, bu arada sizin şaşkınılığınız ikiye katlanmış oldu ama konuya daha da renk kattı, güzel paylaşımdı teşekkürler.
Kim bilir, belki de bir sonraki seçimde Av. Dilek Kuzulu Yüksel bize gerçektende bir sürpriz yapar ama yine de hala canlı canlı görmüş değiliz o başka... :p
Sevgi ve saygılarımla,
Gülcan hanım bu paylaşımınıza teşekkür ederiz.
.................................................. .................................................. ........
Belkide bu yanlışlık iyiliklere vesile olur.AKP li vekiler ve başbakan meraktan HUKUKİ NETİ okuyup hidayete ererler.
Dilek hanımı Başbakanlık danışmanı COMMODORE1tr bey efendiyide CUMHURBAŞKAN'lığna aday ğösterirler.
Yolunuz açık olsun
Tüm güzellikler sizlerin olsun
Çünkü sizler her şeyin en iyişine layikşiniz.
Sayın Vekilim öncelikle siyasi hayatınızda başarılar dilerim İnşallah vatana millete hayırlı işler yaparsınız.
Başbakanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOGAN'IN dediği gibi
'' TEK MİLLET,TEK VATAN,TEK DEVLET,TEK BAYRAK ''
'' DURMAK YOK YOLA DEVAM''
Sayın kefenci onları RTE söylemedi TSK nın kışlalarında senelerdir yazılıdır.