Alıntı:
O kişi üye olup da bunun açıklamasını eklerse, yine bir hukukçu yönetici olarak, ona hiç bir açıklama yapmadan silip yangından mal kaçırır gibi forumu kaldırmam… Suçsuzum çünkü, basan üyenin de suçsuzluğuna inanıyorsam, bunu yapmak yerine, girer adil bir yönetici gibi:
Mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuştur, üyemiz size cevap verecektir der ve forumu olduğu yerde bırakırım…
Esra Hanım, sizi uyarıyorum artık gerçekten kabak tadı vermeye başladınız. Hukukçuyum, yöneticiyim ama hepsinden de önce insanım. Size hiç mecbur olmadığım halde insanca açıklamalar yaptım, tüm samimiyetim ve iyi niyetimle tekrarlıyorum ki konuya diğer sitedeki yazıları görene kadar hiç dokunmadım çünkü benim aklımdan sizin de iyi niyetli olarak bir talepte bulunduğunuz geçiyordu, sorunu karşılıklı olarak iyi niyetle çözeriz düşüncesindeydim. Tabi bu aşamada siz yazının size ait olduğunu ispat edecektiniz, biz de kusura bakmayın bilmiyorduk ve bilemezdik deyip isminizi ekleyecektik, aklımdan geçen bunlardı. Diğer siteyi tespit edip de oradaki çirkin ithamları görünce "o anda yönetimden sadece ben olduğum, çözüm üretemeyeceğim için" konuyu silmeden taşıdım. Ve ertesi gün, yani bugün konuyu olduğu gibi yerine taşıdım, iddia ettiğiniz gibi konuyu silmedim. Diğer sitedeki yazılarınızı görünceye kadar sizin de iyi niyetli olduğunuzu düşünüyordum ama maalesef öyle olmadığınızı çok geç olmadan anladım.
Alıntı:
Hata olmayan ve benim için inandırıcılığınızı kaybettiğiniz nokta ne biliyor musunuz?
Bilişim çağından haberdar değilmişsiniz gibi davranıp, saygısızlığı ve karşınızdaki kişiyi aptal yerine koyma boyutunu abartmanız…
Av.Ragıp ATAY gezideymiş…
Ben Alaska’da olsam, dağ başında olsam, cehennemin dibinde olsam, bu tartışmanın haberi bana ulaştırılır… İnternet diye bir şey var, cep telefonu diye bir şey var…
Ve ben böyle büyük bir hata yapmışsam derhal özür dilemenin yollarını ararım… Girip yazma şansım yoksa bile bir dostumla iletirim ne diyeceğimi… Gördüğüm kadarıyla yer gök Ragıp Atay dostu sitede…
Ahhh ama pardon,burası hukukçu dolu değil mi? Laf ebeliği ve başkasının adına konuşmak gırıla gidecek tabii…
Bu nedenle, rica ederim bitirin artık bu tartışmayı, zira bana samimi gelmiyor.
Bitirmeyecek misiniz?
Bıraktım külahımı sayfa sonuna… Anlatın…
Vallahi bu kadarına da pes, Ragıp Bey'le ya da hukukçularla alıp veremediğiniz nedir bilemiyorum ama kötü niyetin, çirkefliğin bu kadarına da pes... Devam edin, lütfen kusun içinizdekileri de rahatlayın, herkes görsün "sanatçı" geçinen şahsiyetin zavallılığını...