Cevap: Re: Kredi borcu hakkında
Meraba,
2001 yilindaki krizde benimde basima gelmisti, bir arkadasima senet vermistim. oda onu tefeci tabir edilen birine vermis , tefecide avukati ile tahsil yoluna gitti , Avukat beni arayip tehdit ediyordu evime gelip Haciz edecegini , o zamanlar dünyam yikilmisti, intahari düsünmüstüm , borcumdan degilde mahellede ese dosta rezil olmak en büyük ceza idi benim icin.
Tam evlenecegim gün Avukat hanim beni arayarak " eger 2 gün icinde ödemezseniz bizzat evinize gelip haciz edecegim" diyordu
Sonradan ögrendimki bunu ertelemenin kolaylastirmanin cok yolu varmis, keske o zamanlar bir hukukcuya danissaydim, malesef ülkemizde hukuki yollari en güzel zengin ve kolay para kazanan insanlar kullaniyor. Böyle siteler vasitasi ile mazlumlarda kanuni haklarini ögreniyor.
Bazen kapkara gökyüzüne bakip hic sabah olmayacagini düsünürüz, ama her geceden sonra günes yine doguyor ! Hukuk ülkemizde yavas islesede ,hukuk var hakkini arayana.
Tesekkür ederim bende nacizhane fikrimi söylemek istedim,
Cevap: Re: Kredi borcu hakkında
benimde en az 10-11 karta borcum vardı.miktarıda tabiki faiz binince çok yükseldi.ümidim tükenmişti açıkçası.başladılar maaşımdan kesmeye.daha sonra kredi kartı affı çıktı.sanırım 2006 yılında idi.bir kısmını ödemdim taksitle.daha sonra avukatları aradım.cesaretlendim.onlarda saolsunlar indirim yaptılar.elimden geldiğince ödedim.2009 yılındada af geldi ve son noktayı koydum borçlarıma.ve kurtuldum.gerçekten sırtımdan büyük bir yük kalktı.Allah herkesin dertlerine derman versin.ben kurtuldum.darısı tüm borcu olanlara...