Keyifliyim çünkü:Her şey yolunda...
Keyifliyim çünkü: Bu forumu açıyorum. (silmeyin lütfen..)
Bu forumu açıyorum çünkü; sinirlenmek istemiyorum. ;)
Printable View
Keyifliyim çünkü:Her şey yolunda...
Keyifliyim çünkü: Bu forumu açıyorum. (silmeyin lütfen..)
Bu forumu açıyorum çünkü; sinirlenmek istemiyorum. ;)
Silinmemesi için mantıklı bir meden ?
Mantıklı pls;
Çünkü.... Çünkü...
Güzel bir gündü, her gün böyle güzel olsun diye... :p (deliye her gün bayramış demeyin pls...)
"pls" değil, "lütfen" lütfen!
Dilek nöbeti Esin'den almışa benziyor .
Lütfen Arapça bir zarftır. Please İngilizce.
Armut bir meyve Ayı ise bir hayvan Ama armudun iyisini ayılar yer.
Miting oldu mutlu olduk olay çıkmadı kalabalıktı, o an kaza oldu 33 can söndü mutluluk kursağımızda kaldı.
Peki şunu biliyor musunuz ? Esin hanımefendi ''Salep arapçadır.'' ayaklarına yatarak bana ''salep'' ısmarlamamakta ama gözlerimin içine baka baka İtalyancadan aynen araklanan 'kapiçino'' içmektedir.
Peki bunu biliyor musunuz ? Dilek hanımın aslında benim kardeşim olduğunu ve bu site sayesinde birbirimizi bulduğumuzu...
Ya şunu ? Haşmetli Fırat Bayındır Beyefendi nin Commodore1tr ın dilinden kurtulmak için avukatlığı bırakıp şalgam üreticiliğine soyunduğunu...
Devletlü Tayfun Eyilik'in banka batırıp durduğu ve bu konudaki uzmanlığı yüzünden yüzer banka kurma fikri ortaya attığını ancak palamarların çözülmesiyle bankanın kaçırılacağı anlaşıldığından vazgeçilip sadece Tayfun beyin kredi kartı almak için bile bankalara girmesinin yasaklandığını?
Bursa ve havarisindeki davaları daha kolay hallederim diye ha bire İstanbul da açan 100 Türk Büyüğünden kabul edilen Ragıp Atay için yollarda seyyar mahkeme kurulduğunu ve bu mahkemenin her türlü yetkiye sahip olduğunu ?
Feyz Pazarbaşı namlı yiğit kişinin Avukatlık sıfatını kullanarak Haydarpaşa köprüsünün dibinde yer alan ''Pazarbaşı'' mahallesine sahip çıkmaya çalışıp kimseyi kandıramayınca bu ülkede hukuk yok dediğini ?
Peki benim bunların hepsini bir dakika içinde salladığımı
Biliyor musunuz ?
Bir dakika ise çaptan düşmüşsün derim :)
O gün keyifli bir gündü benim için, bunun tersi olan forumu gördükçe asabım bozuluyordu, bende böyle bir forum açmak istedim. Ancak bu konuyu açtıktan hemen sonra o acı haberi gördüm ne yazık ki...
Keyifli olmamın bir başka sebebi de "Türkçe Windows"uma kavuşmuş ve artık Türkçe klavye ile yazabilecek olmamdı, ne zaman bu foruma bakacak olsam o günü hatırlıyorum. Aslında silinse sevineceğim ama...:mahcup:
Herkese keyifli anlar diiyorum.
Mümkün değil ;
Tüm aklı evveller birşey yazmış buraya...
Keyifliyim çünkü Nefes alıyorum.
Keyifliyim çünkü SABAH oldu vee yeni bir güne daha MERHABA diyebilme şansım doğdu!
Tabi ki sizlere de...
MERHABA güzel YURDUMUN güzel İNSANLARI...
Hep var olun, sevgiler...
Kendinizi mutlu hissediyorsanız hemen bir yere oturun derin nefes alın ve geçmesini bekleyin
Sevgili rita;
Derin nefes almaya gerek yok ki, hatta nefesi tutmak daha iyi bence, deneyin görün.. :p
Ya da şu linke tıklayın sizde o keyfi yaşayın?
http://www.tramer.org.tr/index.php
keyifliyim çünküüüüü..Bugün Benim Doğum Günüüüüüüüümmmm :p :)
Çok TeŞekkÜr Ederİmmmmmmmmmmmmm :)
Keyifliyim çükü
siteme kavuştum. Hala doğum gününe sevinenlerin var olduğunu gördüm. İsmi lazım değil biri gibi ihtiyarlarsanız görürüm sizi. İhtiyar kulakların çınladıysa daha çok keyifleneceğim.
Çok keyifliyim , çünkü...
nurtenöz hanımlar teşrif etmişler, bizi şenlendirmişler.
Ellerinizden öperiz sayın üyemiz, torunlar ne alemde, sizi yoruyorlar mı?
ne güsel bi atışma bu yaa =)
Keyifliyim çünkü; bu gün günlerden CUMARTESİ ;) Bol bol tembellik yapma günüm!
Keyifliyim çünkü bugün çok huzurluydu ve sonunda komik ama saç boyamı teembellik yapmadan aldım..Eee artık bayram geldi diyebilecem..Bu arada ismim geçmiş ama anlayamadım??neden esinden almış denildi yoksa benim dışında bir esin var mı??Görüşmek üzere..Sevgiler:)
Keyifliyim
Keyifliyim çünkü uzun zamandır kavuşamadığım siteye bugün oğlumun sayesinde tekrar kavuştum(Format attı)
Sizleri görmek keyif verici...
Sayın Emrah sizide görmek keyif verici şasırtıyorsun nerdesin şimdi
Keyifliyim,
LAF İŞTE
Diş fırçam, parmaklarım,
Macunum, el sabunum,
Havlum, ceket astarım,
Pijamam, iç çamaşırım,
Saçımı aylık; sakalımı haftalık
Takvimim olarak kullanıyorum.
Ve ben bu şartlar altında
Güya yaşıyorum.
Ali Seçmen
Sizi gördüm bu akşamda çok teşekkür ederim çok iyiyim biz PTT 'ye takılıyoruz ama mutluyuz hem bu gün oğlumun yaş günü,. pastasından yemeye sizide bekleriz. En iyi dileklerimle. 31-12-1992 doğumludur abisi kendileri. Eşim şu anda demli bir çay yanın da da közlenmiş kestane getirdi takılıyoruz işte ufak ufak daha ne olsun ki Sayın emrah ben keyifli olmayımda kim olsun.
5. yılını doldurduğum meslek hayatımda ilk kez bir müvekkilim mesaj göndererek yeni yılımı kutladı... :)
Keyifliyim çünkü artık istediğim sayfayı bir tıkla açabiliyorum eskisi gibi pc ile cebelleşmeme gerek kalmıyor:)
Keyifliyim çünkü ilk FASTCGI hata mesajını gördüm.:o
Demekki siteye ilgi yoğun.
Ben de bu gün bir başka keyifliyim çünkü;
Sitede hiç "küçük harf ile başlayan konu başlığı" yoktu. :iyi:
Teşekkürler...
Sayın editör;
Kullandığınız 'de', kelimeye bitişik yazılmalı :)
Keyifliyim çünkü...
Bir uyarı aldım!
Teşekkür ederim Sayın c_selin
Bağlaç Olan da, de’nin Yazılışı
Bağlaç olan da, de ayrı yazılır. Kendisinden önceki kelimenin son ünlüsüne bağlı olarak ünlü uyumlarına uyar: Kızı da geldi gelini de. Durumu oğluna da bildirdi. Sen de mi kardeşim? Güç de olsa. Konuşur da konuşur.
UYARI : Ayrı yazılan da, de hiçbir zaman ta, te biçiminde yazılmaz.
UYARI : Ya sözüyle birlikte kullanılan da mutlaka ayrı yazılır: ya da.
UYARI : Da, de bağlacını kendisinden önceki kelimeden kesme ile ayırmak yanlıştır: Ayşe de geldi (Ayşe'de geldi değil).
UYARI : Da, de bağlacının bulunma durumu eki olan -da, -de, -ta, -te ile hiçbir ilgisi yoktur. Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, evde (ev-de) kalmak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, çantada (çanta-da) kek*lik. İkide (iki-de) bir aynı sözü söyleyip durma.
Yurtta sulh, cihanda sulh. (Mustafa Kemal Atatürk)
Türk Dil Kurumu imla kuralları. :)
Benimde başımda onca dert olmasına karşı bende mutluyum bundan daha iyi bir gün olamazdı en azından aklım başıma geldi ders aldığım bir olay geçirdim. Ve en önemlisi nefes alıyorum.
Konu Erdoğan Kırcalı tarafından (14-01-2008 Saat 17:12:16 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Karar verin hangi de nereye yazılacak??
Erdoğan Bey hanımlar arasına girmeyin derim ben (nacizane) , biz kendi aramızda hallederiz ama arada kalan siz olursunuz ona göre... :o:p