Herkes mutlaka sinirlenir devam ettirelim bakalım kim nelere sinirli bugün:)
Sinirliyim çünkü .......
örnek :
İşten eve gelirken trafik kilitti:)
Printable View
Herkes mutlaka sinirlenir devam ettirelim bakalım kim nelere sinirli bugün:)
Sinirliyim çünkü .......
örnek :
İşten eve gelirken trafik kilitti:)
Sabah sabah bir hasar ihbari ile uyandim :eek: Hirsiz arabayi soymus.. Bir DVD icin cam kirmis... "Kirmisken bari cok sey alsaydi" diye sinirlendim... :p
Sinirliyim çünkü erken kalkmak zorundayım...
:kızgın:Bu gün PAZARTESİ idi, yemez mi:(???
sinirliyim çünkü sayın cSh
profilinize baktım. Başka meziyetleriniz de var. Daha başka forumlarda da yardımcı olabilirsiniz. Ama hep oyun forumları açıyorsunuz
Sinirliyim, alışkanlık olduğundan...
sinirliyim cunku ogle yemegımı yedım stokta cıkolatam kalmamıs:(
Hayatta sinirlenmem
Ha, bu arada çok hassas olduğum birisi var o konuda saçmalanınca gene sinirlenmiyorumda adrenalim filan kalmıyor .... O başka bir durum sinir ötesi boyut değiştirme gibi kapsam dışı..
Sitede yeni üyeyim ve hayla profilimi güncellemeye nereden gireceğimi bulamadım
Sol tarafa dikkatli bakın görürsünüz..
Siteye girebilmek için göbeğim çatlıyor.....:kızgın: :kızgın:
cumartesi halen çalışıyorum cumartesi çalışılırmı yaaa
Sinirli değilim...
Çünkü ; Sabah kalkıp spora gittim. Sonra yogo yaparak kötü duyguları beynimden kovdum.
Sinerli olmayın beni sinir etmeyin...
Sinirliyim çünkü...Öğrencilerimin çoğu performans ödevlerini zamanında getirmiyor. Getirenlerin birçoğu da ödevlerini annesine yaptırıyor. Sanki karneleri velilere vereceğiz. Şu ödevlerinizi çocuk gibi yapın; beni deli etmeyin!:k
Sinirliyim çünkü hala hukukçulara özel alana giremiyorum,admin e kişisel bilgilerimi gönderdiğim halde,çok sinirliyim hemde:k
Süregelen bir sinirliliğim yok. Sadece işi düştüğü zamanlarda kapıma yardım etmem için gelen HATIRSIZ insanlar sinir eder beni o kadar.
İki duble içerken dişimin arasına kaçan sinirlere sinir oluyorum:)Ama kasap karşımda kadeh kaldırıyor yutkunuyorum sinirini alırım diyor:DD
Bir bayan trafik canavarı arabama çarptı.
Sİnirli değilim asabiyim ben sadece..:DD
Kızmışım falan filan kime ne?:alala
Bir siteye üye oldum tüm iletilerim fuhuş evlenme bosanma başka birsey yok mu diye uyarıp gerzek gerzek yazı yazma burası sokak deyil dediler
İpimi çektiler.Si.nirliyim.
Benim eşim araba kullanıyor insanlık hali trafikte kusurlu bir hareket yapınca
Canavar mı oluyor ? bu hususa Hukuk neder Kişilik haklarına saldırı
Sinriliyim çünkü Radyasyonla çalışmama çatır çatır doza maruz kalmama, eşşekler gibi çalışıp x-ray çekimleri yapmamıza rağmen hala kimilerinin vurdumduymazlığı nedeniyle ne x-ray izni, ne de diğer yasal haklarımızdan faydalanamıyoruz. Kimsenin ağzını bıçak da açmıyor. Konu hakkında bilgi verebilecek hiçbir avukat/hukukçu vs arkadaşımız yok mudur acaba?
Bende çok sinirliyim.Hayatımdaki her şey ters gidiyor.Allah beterinden korusun.
Sinirliyim çünkü hala ona sevdiğimi söyleyemedim. Oysa gözümün içne bakıyor hadi artık diyor. Ama ben hep kaçıyor...
Sinirliyim çünkü hukuki.nette benden güzeli yok:))
Sinirliyim çünkü su içinde teravih kıldık.Cemaatin hakikaten suyu çıktı.Armutun biri klima ayarı ile oynamış,başka bir armut cam açmış.:DD