:rolleyes:
Printable View
:rolleyes:
Çaktırmayın... Uyanmasın kimse...
Kacamasinlar diye mi? :eek:
ne demek şimdi bu
Hmm..sizi gidi haylazlar sizi.....
bu nedemek oluyo ? çok korktum birden
Güzel bir şaka.... Nisan 1
Şakacı admin :p
Hehe
sizi sizi yüreğimize indiriyoduz yaa ..
nisan bir oluğunu nasılda aklıma getiremedim :(
Peki ya arka kapi? :p
Kac zamandir giris yapamadim simdi ama
giris kapisini da buldum. :)
Ne yalan soyleyeyim kendimi kobay gibi hissettim. :eek:
Sizden de birşey kaçmıyor, ne çabuk buldunuz arka kapıyı...
Nasıl olsa girecek bir kapı buluruz. Heyhaat mahkeme kararına da saygı kalmamış, Nasrettin Hocanın türbesi mi buuu???:p
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/1...im_2006/19.jpgherkesin elindeki kendine
Arka kapı olmasaydı bacadan girerdik sayın admin :o
Mahkeme kararına uymayıp arka kapıyı kullananları yarın siteden atacağım ona göre... Hiç mi saygınız yok mahkeme kararına?
Ben arka kapıyı kullanmadım, bacadan da girmedim, pencereden girdim. Bu durumda sorumluluğum doğar mı, lütfen sadece bilen, konunun uzmanı olan arkadaşlar cevaplasın.
Sen nereden istersen girersin....
Dedik ya, sen kanatsız meleksin diye.....
temyiz hakkımızda mı yok sayın adminim :)
Temyiz hakkı temyiz dilekçesini 10 ytl karşılığında TAS başkanına yazdırmanız durumunda olacaktır.
Dilek hanım Hırsızlar ve Yankesiciler federasyonuna sordum. Onların yanıtı her türlü giriş mübahtır , yeterki yakalanma oldu... Uzman polise sordum biz genelde olay mahaline ihbardan iki saat sonra geliyoruz dedi ili saatte halledemediyse yuh yani diyede ekledi... Camcılar ve doğramacılar ile pimapenciler derneği pencereden girişte doğrama ve cama hasar vermeliki bizede ekmek çıksın dedi..
Bu kadar yanıttatminkar olmadı ise bir yolunu daha buluruz... Kaldıki Melek olduğunuz iddia edildi demekki duvardan da geçebilirsiniz... Tövbe tövebe
Çok mu komikti. Gülmemiz mi gerekiyordu?
Bir de temyiz hakkı soruluyor... Bu ne densizliktir , desturr... Kadı karakuşi karar verdi, temyizi yok bunun ...
Melek melek dediniz, beni de inandırdınız, deneyeyim dedim ama duvardan geçemedim ve şu anda alnımda koca bir şişlik var, neyse ki hemen müdahale ettim de morarmadı. Şaka değil bu, gerçekten duvara tosladım zaten az sayıda kalan beyin hücrelerim sanırım artık hiç kalmadı. :eek: KASIMAN Amcaaaaaaa ben melek değilmişim, ühüüüü... :(
Sayın commodore1tr, yanıtlarınız için teşekkür ederim ama anlamadım zira anlamamı sağlayacak beyin hücrelerim yok artık :(
Ben masumum
Commodotore1tr demişki;
Görüldüğü üzere belediye zabıtasına sormayı unutmuş.Alıntı:
Hırsızlar ve Yankesiciler federasyonuna sordum. Onların yanıtı her türlü giriş mübahtır , yeterki yakalanma oldu... Uzman polise sordum biz genelde olay mahaline ihbardan iki saat sonra geliyoruz dedi ili saatte halledemediyse yuh yani diyede ekledi... Camcılar ve doğramacılar ile pimapenciler derneği pencereden girişte doğrama ve cama hasar vermeliki bizede ekmek çıksın dedi..
Zabıtaya sordum "Mühürleri bozmasın da nereden girerse girsin.." dedi...
Bu arada doğum günümü unutmayıp, 1 nisanda kutlama mektubu gönderen yönetime teşekkür ederim;)
Kim ağlattı benim kuzumu ????
Sen ağlama, dayanamam
Ağlama gözbebeğim sana kıyamam.....
Geçmiş olsun sevgili dilek, anlamaman ve duvardan geçememen melek olmayışından değil, tam tersine melek oluşundan kaynaklanıyor.
Bu ülkede melekliğinin sökmesi için MDA proğramından mezun olman gerekir.
(MDA = Master of Devilish Administration) Aksi taktirde sahip olduğun Normal Melek'lik vasıflarınla bu ülke insanını anlaman; bırak duvardan geçmeyi, çukura düşmeden, elle taciz görmeden, gasp edilmeden, sidiklere ve tükürüklere basmadan vs. vs. normal yolda yürümen bile mümkün değildir. Şeytanlık yapmadan ortama ayak uyduramayacağını, şeytani yöntemleri öğrenmeden, kafası şeytanlığa çalışan bu milleti anlayamayacağını sana anlatmalıydım.
Bağışla beni....
Ama asla kendi saflığından, melekliğinden kuşku duyma.
Burada yaşamak zor zenaattir. Sen de öğreneceksin.....
Kanatsız meleğim benim.......
Değerli yorumlarınız ve öğütleriniz için çok teşekkür ederim KASIMAN Amca, beni mahcup ediyorsunuz. :mahcup:
seni şakacı :o
site hoşuma gitti bilgi sahibi oluyor insan, illaki başımıza gelmesi gerekmiyor, allah gecinden versin. bire bir yaşanmış gerçek sorunlar ve olaylar, okuyup da ders almamak zor.
Burada neler oluyor?
Kapılar kapanmasın, LÜTFEN...