Re: EGS Holding Mağdurları
Merhabalar,
Yazıma cevap alamadım. Bu konuda önerileri olan kimse yok mu ?
Kanımca mağdurların, EGS Holding Yönetim Kurulu'na, holdingi denetleyen SPK'ya ve özellikle bilançolarını inceleyen bağımsız denetleme kuruluşları ile TMSF'ye dava açma hakları olabilir.
azcıkta olsa benimde hisselrim vardıı :) 250 YTL batmıştı 2001 deeeeee
Merhabalar,
Sayın Ege37 Yeni üyesiniz galiba,aramıza hoşgeldiniz. Hisse senedinizin azda olsa hakkınızı aramak istermisiniz? Düşünürseniz eğer aşağıda vereceğim mail adresinden ...... ile irtibata geçebilirsiniz. Bu hisse senedinden mağdur arkadaşlar varsa lütfen bu sitenin varlığından söz edebilirmisiniz? Çoğunluğa, birlikteliğe ve değişik çözüm önerilerine ihtiyacımız var.
(Yönetim tarafından silinmiştir, lütfen tekrar etmeyiniz.)
Selamlar,
Mucella1955
Sayın Dilek hanım ,
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Selamlar,
Mucella1955
Merhaba, benim de 3.000 adet EGSHOL hissem var. Şu anda ne kadar eder veya para eder mi bilemiyorum. Hakkımızı savunmak için bir mail adresi vermişsiniz site tarafından silinmiş sanırım. Mail adresinden ulaşacağımız kişi kimdir, nasıl birbirimize destek olup sonuca gidebiliriz bilgi verir misiniz?
Mail adresi yasak sanırım, telefon numaranız veya başka bir iletişim yolu varsa bilgilerinizi rica ederim. Teşekkürlerimle,
Sayın hdemiran Merhaba,
EGS Holdingle ilgili iletişim kurmak için www.borsazedeler.com adresine ulaşıp,
EGS Holding ile ilgili bilgileri buradan izleyebilirsiniz. Bu günlerde İpek Yolu projesi ile ilgili gelişmeler var.Bu siteye üye olup, mail adresinize EGS Holding ile üyelerin yazışmalarınızdan haberdar olabilirsiniz.
Selamlar,
Egs Holding Hakkinda Ki Son Gelişmeler Neler Biliyormusunuz. şimdiden Teşekkürler.
EGS HOL hakkında ki son gelişmeleri biliyormusunuz. Biraz bilgi verirmisiniz.
benimde 3600 lot civarı egs holding hissem anılan tarihten bu yana yok oldu
birlikten kuvvet doğar araştıralım tüm mağdurlara selamlar.