-
Hukuki.net kullanıcılarının tanışması
Site yöneticilerinin kendi aralarında toplandıkları malum ancak Açılışından bu yana 5 yıl geçmiş olan bir sitenin fikrimce artık 1.GELENEKSEL :D üyelere açık toplantısını yapma zamanı gelmiştir. Bilemiyorum yöneticiler ne der ama ben organizasyonda yer almaya da talibim.
SAYGILARIMLA...
-
Re: Hukuki.net kullanıcılarının tanışması
Bende yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
-
Nasil yani?
Bir arada degilmiyiz zaten... Yoksa yurdun dort bir yanindan olan uyeleri sanal disinda mi bir araya getirmeyi dusunuyorsunuz? Anlayamadimda...
-
Sayın Sevcan Hanım,inşallah olur.
-
Mutlaka güzel bir paylaşım reel ortamlarda bir araya gelmek..
Her ne kadar gönlüm bundan yana olsada, burda bir kısmımız geçmişte yaptıkları hata/lar sebebiyle bugün belkide bir eziklik içerisinde olup bende dahil olmak üzere deşifre olmak istemiyoruz..
Başka Forumlarda, telefonumuzdan mailimize kadar insanlar bizi bilmesine rağmen, burda ip nomuz dışında her türlü bilgimizi deşifre olmamak adına gizlemek durumundayız..
Bu sebeble ''kendi adıma'' çok uzak bir ihtimal diye düşünüyorum..
Ne zaman insanlar geçmişte yaptıkları ile ilgili 2 inci defa beyinlerde yargılanmayacaklar, o zaman sizin dediğiniz o reel paylaşım gerçekleşebilir..:)
-
Ben de isterim.Yeni hukukcularla tanısmak güzel olur MSN ADRESİM: baygrp@hotmail.com
-
Yeni hukukçularla?
Nerede: ankara
Yanıtlar: 1
yazan profilinizden, çıkarımım farklı olur.
-
Anladıımm reelde düşünülüyormuşş..
Eee... peki geleneksel toplantı gelişmeleri ne durumda şimdi?
-
-
-
Geleneksel doplaşma varmış...
-
-
Sıkıcı olmaz mı? Sanki aynı meslekten kişiler beraber eğlenemezler gibi geliyor bana. Haksız mıyım, ne dersiniz?
-
Aynı meslekten kişiler bir araya gelince gayet güzel eğlenirler ama avukatlar istisna,avukatların kendisi sıkıcı zati,ıyyyyykkkkkk
-
Psigologlarin bile basa cikamadigi arizalara cozum getirebiliyorlar ama oyle degil mi?
Bence bi araya geldiklerinde hakkimizda konusacak paylasacak ve eglenecek cok seyleri vardir.
ıyyyyykkkkkk demeleri bile kafi gelmeye bilir!
-
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Psigologlarin bile basa cikamadigi arizalara cozum getirebiliyorlar ama oyle degil mi?
Değil.Psikologların bile başa çıkamadığı arızalar için durum vahim,ümitsiz vaka onlar.Avukatlar kendi arızalarına çözüm bulsun önce.
-
Peki Sayın Arıza siz gelmeseniz de olur o zaman...
-
Ayyyyyyyy,ağlarım amaaaaaaa,nolur ben de geleyimmmmmmmmmmmm :o
-
-
Alıntı:
arıza rumuzlu üyeden alıntı
Ayyyyyyyy,ağlarım amaaaaaaa,nolur ben de geleyimmmmmmmmmmmm :o
Gel ne olursan ol,yine gel...
-
Biz büyük bir gurup olarak yaklaşık 3 senedir toplanıyoruz. Ancak şimdiye kadar hiç kamuya açık bir şekilde toplantı düzenlemeyi planlamadık. Bugüne kadar gelen Kısa Mesajlardan gerek hukuk camiasından, gerek diğer bilim dallarından ve gerekse hukuk severlerden böyle bir toplantının tarihi sorulmakta. Çok memnun olduğumuz bu durum karşısında sanırım bir otel veya toplantı / kongre salonu ayarlamaktan başka çaremiz kalmıyor. Hala düşünme aşamasındayız, çünkü ciddi bir organizasyon.
Daha önceki toplantıları merak edenler için mini bir albüm de hazırlayabiliriz.
-
Ailemizinden insanlarla gerçek hayatta tanışmanın nasıl büyük bir zevk olduğunu çok iyi biliyorum. Bahsedilen organizasyon için eğer büyük bir yoğunluk olmazsa sayın Admin'in yazdığı gibi bir otel uygun olabilir; eğer site üyelerimizin çoğunluğu müsait olursa bir stadyum olabilir. :)
-
Onceleri anlayamamistim daha dogrusu inanamamistim..
Tam da bir stad ancak kaldirabiir bu organizasyonu diye dusunuyordum ki Sayin Stj.Av.Emrah Yavuzcan benden once davranmis :)
Hatta Fenerbahce Stadi olabilirmi diye kendime bi de torpil gecmek istemistim :mahcup: ama o da yetmeyebilir dediydim.
Boyle bir organizyonu her acidan anca ve anca Olimpiyat Köyündeki Atatürk Olimpiyat Stadı kaldirabilir. ;)
Karar vermeden once bir inceleyim bakalim tam olarak faaliyete gecmismidir gecmememismidir bakalim gorelim! http://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3...yat_Stad%C4%B1
Kabul gorurse her birimizin elinde bir bayrak ile sloganimiz da su olsun.
Yasassin Sampiyon Hukuki.net
Uyleri toplanmis hepsi burda...
Hukuk burda...
Cozum burda...
Derman burda...
:p
-
Tüm üyelerimizin geleceğini tahmin etmek biraz hayalperestlik olmaz mı?
Sonra şöyle güzel bir yemek eşliğinde toplansak fena mı olur?
Stada girip işportadan köfte ekmek mi alacağız?
Şampiyonluğa gelince bizim sitemizin öyle sucuk firmalarının kullandığı madalyası yok ki üstüne kaç yıllık site olduğunu yazalım. Bu nedenle bayrağa da gerek yok, biz kafasını kuma gömüp, kapalı kast sistemi oluşturup, kendini hukuk uleması sayanlardan değiliz.
Sloganımız; "Hukuk herkes tarafından bilinmeli, ancak sadece hukukçular tarafından icra edilmeli" dir.
En iyisi gelmek isteyenler buraya adlarını yazsınlar, biz de isteğe göre global bir toplantı yapıp yapmayacağımıza karar verelim. Tabi bazı kurallar getirmemiz gerektiğini de şimdiden söylemeliyim. Örneğin hukuki sohbetlere ayırılacak zaman sınırlı olmalı. Not: lütfen tek bir soru sormak için toplantıya gelmeyiniz :)
-
Toplan toplan nereye kadar ?
Bence deniz kenarınnda toplaşalım.. Plaj voleybolu oynarız ateş yakarız siz toplantı yaparken ben yüzerin gibi etkinlikler olabilir...
Kaldıki Deniz kenarında toplaşırsak ben kesin 300 yazı çıkartırım oradan...
-
Sevgili Sevcan Kumyol'un acmis oldugu bu konuyu onceleri tam olarak anlayamamis, hatta daha sonra oylesine bir fikir ya da boyle bir sey olamaz mi gibisinden bir istek olarak algilasamistim. Ancak, Sayin Admin'in vermis oldugu bilgilerle, bu organizyasonun ciddi ve daha evvel de gerceklestirilmis, denenmis, cok farkli bir sosyal faaliyet oldugunu ogrenmis oldum. Bundan sonra ki yapilmasi dusunulen organizasyonlarin ise, cok daha guzel, verimli ve eglenceli gecebilecegine inaniyorum
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Sonra şöyle güzel bir yemek eşliğinde toplansak fena mı olur?
Stada girip işportadan köfte ekmek mi alacağız?
Sloganımız; "Hukuk herkes tarafından bilinmeli, ancak sadece hukukçular tarafından icra edilmeli" dir.
Not: lütfen tek bir soru sormak için toplantıya gelmeyiniz :)
Hic fena olmaz elbette ki...
Tamam bundan boyle isportacilara da hicc acimayacagim :)
Slogan da kabul...
Sakalarda bi yana.. Istedigimiz kadar soru sorma hakki da veriyorsunuz bundan iyisi can sagligi , gunah benden gitti o da tamam amaa..
Peki yanimizda arkadaslarimizida getirebilme sansimiz olabilecek mi?
-
Ben organizasyona başlamak üzere ön kayıt alıp bir kişi sayısı tespiti yapalım diyorum. Hatta forumu başlatmış kişi olarak bunu üstlenmek istiyorum. Tabii Sayın Admin ve Yöneticiler izin verirlerse...
Gelmeyi düşünen üyeler bir bildirimde bulunurlarsa en azından toplantı yerinin nasıl bir mekan olması gerektiği konusunda karara varılabilir.
Stada gidip 3 kişi kalmakta var,otele sığmamakta:)
-
İyi günler, yeni üye oldum Milli Eğitimde Şube Müdürü olarak çalışıyorum. Sitenizden hukuki konularda çok yararlanıyorum. Teşekür ederim. Saygılar
-
Hoşgeldiniz Veli Han bey.
Tanışmaya davet edilirsek bir hukuk sever olarak memnuniyetle gelirim.Fakat bu organizasyonu sitemizin yönetim kadrosu yaparsa. Bazı üyelerimizden rahatsızlık duyuyorum.Site kurallarını okumadan msn den ulaşmaya çalışıyorlar.Sayısını hatırlamıyorum bile.Artık msn kısmını kapalı tutuyorum.Yani tanışmaya gelecek kişileri sitemizin yönetim kadrosu belirlerse daha sağlıklı olur.
Saygılarımla.
-
Bu aslında güzel olduğu kadar zor ve kapsamlı bir iş..
Yönetim olarak en büyük rahatsızlıklarımızdan birisi dile getirmesek bile sayın asumanselin in bahsettiği konudur.
Ne kadar uğraşsakta bazı kişiler burayı 'kendince bir kız bulma' sitesi olarak görmek istiyorlar. Bunun için KM lere sınırlama getirdik bunun için olan chat odamızı kapatmak zorunda kaldık.
Amaç düzeyi yüksek bir konumda kimsenin rahatsız olmayacağı bir ortam yaratabilmek. Sitemizin yazılı olduğu gibi yazılı olmayan kurallarıda var. Bunlardan biriside işte bu eğer yönetinm tarafından tespit edilen rahatsızlık olursa kişinin üyeliği hiç bir uyarı yapılmadan askıya alınıyor. Yok devam eder başka yöntemler denersede İP adresi netten atılıyor.
Bütün bunlar göz önünde tutulduğunda böyle bir toplantının çok geniş katılımcıyla olması oldukça zor görünüyor.
Bir diğer hususta bazı üyelerin kişisel konumları ve veya hukuki koşulları bu toplantıya katılmaya uygun olmayabilir.
Bu ikilemi aşarak belirli bir sayıda üyenin tanışmasını sağlamak ise ciddi ve uğraşıyı gerektiren bir eylem olarak karşımıza çıkmaktadır. Belki yazın uygun bir ortamda İstanbul merkezli olmak üzere yaklaşık 100 kişilik bir toplantı düşünülebilir. Tabiiki bu sadece düşünce bazında ... Bunun tüm site yönetiminin katılacağı bir toplantıda somut bir şekilde masaya yatıralarak konuşulup karara bağlanması esastır. Biz site yönetimi olarak bile iş yoğunluğu ve kişisel işlerimizden istediğimiz sıklıkta bir araya gelemzken her seferinde birilerinin bir sorunu çıkarken böyle büyük bir organizasyon nasıl olacak o da ayrı bir konu... Ama yönetim toplantılarımız çok keyifli ve verimlidir... Son toplantımızda ise verim doruğa çıktı site çöktü....
-
Enerjimiz yüksek geldiğinden olabilir. Sinerji yapalım dedik ama olmadı.
Bu da demektir ki; kontrolsüz güç, güç değildir.
O anı hiç unutmayacağım. Limonlu çaylar iyi idi ama..:):):)
Tek sorumlu Admin'dir.
-
SLM arkadaslar ben yeni bir hukuk öğrencisiyim ve sitenize yeni üye oldum araştırdığım bi konu var "hukuki terimler" veya "hukuki deyimler" sözlüklerini veya proram veya cd'sini nereden bulabilirim ilginize teşkkürler...
-
Söylemeyi unutmuşum ben KAHRAMANMARAŞTA oturuyorum ve bu kaynakları burada bulmamam imkansız bildiğiniz bi site varsa oda olur indirebileceğim bi program falan tekrar tşekkürler
-
Sayin mehmet84
Belki istediklerinizi bulabilirsiniz diye, bir de Türk Dil Kurumunun (TDK) http://www.tdk.gov.tr bakiniz. Ana sayfada ustte yer alan site agacindan istediginiz sonuclara daha kolay ulasabilirsiniz.
Kolay gelsin, basarilar...
-
Ayrica bu forum tanisma forumu idi..
Sanirim ''Hukuk Eğitimi'' bolumunu kullanmaniz gerekiyordu.
-
Değerli Yöneticilerimiz,
Fiziki bir mekanda yapılacak tanışma toplantısı, birçok yönden zor ve zaman alıcı olabilr.
Sözkonusu tanışmayı öncelikle sitede yapmak mümkün değil mi?
Örneğin, sadece sizler tarafında yetki verilecek, belli vasıfları haiz arkadaşların girebileceği, Resim, özgeçmiş, vs. açıklamaların yüklenebileceği bir sanal tanışma birimi oluşturulamaz mı?
Saygılarımla,
-
-
Cevap: Re: Hukuki.net kullanıcılarının tanışması