-
Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Yayın hayatına uzun bir süredir teknik nedenlerle ara vermek zorunda kalan www.ankahukuk.com yepyeni bir yüzle 1.Şubat.2007 tarihinden itibaren tekrar yayına giriyor.
Ülkemizin sayılı hukuk sitelerinden olan Ankahukuk'a şimdiden başarılar diliyoruz.
Hukuki Net Ailesi.
-
Re: Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Dileyelim tabikide ? Yani...
-
Bu nazik ve destekleyici tavrından dolayı "Hukuki Net Yönetimini" tebrik ediyor, www.ankahukuk.com sitesinede yeni yayın döneminde sonsuz başarılar diliyorum. Yaşasın hukuk , yaşasın hukuk siteleri, yaşasın tüm hukukçularımız...
iyi ki varsınız , HEP VAR OLUN...
http://www.ciceknet.com/urun/1b9.jpg
-
Sayın admin,
Gösterdiğiniz destekleyici tavır ve ince düşünceniz için çok çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum..
Sitemiz hayırlısı ile 1 şubatta yayına girecek. Sistemimizi tamamen değiştirdik. Daha önceki sitemiz hazır bir script üzerinde çalıştığından internet korsanlarının devamlı saldırısına maruz kalmaktaydık. Bunun yanında ziyaretçi sayımızdaki yükseklik nedeniyle server ile çok büyük sorunlar yaşıyorduk. Şu anda yeni bir server ve yeni ve tamamen bize özgü script ile sitemiz açılıyor.
Bu kulvardaki abimiz hukuki.netten sonra bizler de hukuk adına bir şeyler katmaya çalışacağız..
-
Hukuk sitelerinin hiç kapanmaması, bilakis artması ümidi ve beklentisi ile başarılar diliyorum...
-
Sayın ankahukuk,
1 Şubat'ta kokteylinize geliriz ama hediyemizide bekleriz.
Başarı dileklerimiz sizinle..
-
Hoş geldiniz
Özlemişiz sizleri.
-
Bugün ayın 1 i değilmidir ? Hemide şubat 2007 deyiz... Eee hani yok anka hukuk... Küllerinimi bulamadınız nedir ? Gittik baktık karıştıralım tartışalım aşıralım sallayalım diye.... Karşıma hasretinden yandı gönlüm şarkısı çıktı... telifsiz hemide... EE hadi...
-
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Bugün ayın 1 i değilmidir ? Hemide şubat 2007 deyiz... Eee hani yok anka hukuk... Küllerinimi bulamadınız nedir ? Gittik baktık karıştıralım tartışalım aşıralım sallayalım diye.... Karşıma hasretinden yandı gönlüm şarkısı çıktı... telifsiz hemide... EE hadi...
www.ankahukuk.com'u cezalandıralım ne dersiniz, böyle bir hakkımız doğmadı mı şimdi? Dava edebiliriz değil mi sayın hukukçular?
-
Hukuk sitesi bu, chat sitesi değil ki hemencecik kurulsun. Kimbilir ne problemler çıkmıştır. Belki de meslektaşımızın işleri yoğun olduğundan gerektiğince ilgilenemediğinden gecikmiştir.
Hem henüz 1.2.2007 tarihi sona ermiş değil. Bakarsınız akşama açılır.
Açılmazsa da açılacaktır demektir. Hukuk sitelerinin açılmasını böyle iştahla bekleyenleri gördükçe mutlu oluyorum. Belki bir gün ben de bir tane açabilirim.
-
Allah allah bu ne acele. Senet prorestosu için bile 3 işginü, ödeme enrine bile 7 gün süre verilirken ankaya haksızlık etmeyin.
Savaş kardeşimiz engüzelini yapmak için bu kadar bekledi. Umarım başarmıştır. Sayın admin, hele bi bizim siteden güzel olsun bak ben de neler yapacağım
-
Anka nın senedimi protesto oldu ? Hehe hayır benim acelem orayı bir karıştırmaktı aklımda güzel bir konu vardı ... Konu ziyan olmasın diye şeyettimdi...
Anka üye olan her yüzüncü üyeye bir kol saati bininci üyeye duvar saati on bininci üyeye big ben saatini hediye edecekmiş...
'' Sayın admin, hele bi bizim siteden güzel olsun bak ben de neler yapacağım'' bu bölümü anlamadım....
-
Anka hukuk görülen lüzüm üzerine açılış tarihini 15 Şubat olarak değiştirmiştir.
-
ankahukuk'un biraz da görünüme ilgi göstermesini isterdim o ortadaki resim o kadar basit ve iğrenç gözüküyor ki sitelerimizde sadece içerik değil görünüm de bulunmalı bence
-
Sayın Anadoluhukuk,
Görünümün iyi olması hakkındaki söylediklerinize katılıyorum da ankahukuk.com henüz açılmamış ki. Sanırım "yapım aşamasında" sayfasını gerçek sayfa sandınız.
Bu vesileyle yeni tanıştığım anadoluhukuk.com sitesi de gayet güzel olmuş, tebrik ediyorum. Çok beğenilen portal kodlarından birini kullanmışsınız, isabet olmuş. Ellerinize sağlık.
-
Maalesef sitenin teknik alt yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı açılışı 15 günlüğüne ertelemiş bulunmaktayız.
Sayın Pazarcıbaşı'nın da belirttiği gibi gerek bir hukuk sitesinin kurulmasının zorluğu, gerek kişisel işlerimizin yoğunluğundan dolayı fazlasıyla bu işe zaman ayıramamız, gerekse aç kurtlar gibi bir siteyi çökertmek için saldırıya hazır bekleyen bilgisayar korsanlarına karşı olağanın üzerinde tedbirler alma zorunluluğu bu gecikmenin ana sebepleridir.
Bizi mazur görün.. Hemen de cezalandırma cihetine gitmeyelim lütfen:)
İlginiz için çok teşekkürler..
Saygılarımla...
-
Cezalandırmıyoruz ki karıştıracak site yetmiyor oraya geleceğiz....
-
Ben www anadoluhukuk com'u karistirdim bir sey bulamadim.
Sabirsizlikla bekliyoruz www.ankahukuk.com u
-
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Ben www anadoluhukuk com'u karistirdim bir sey bulamadim.
Sabirsizlikla bekliyoruz
www.ankahukuk.com u
sevgili deniz nasıl ki karıştırdım bir şey bulamadım diyorsun.biliyormusun kli biz daha 1.yılını dolduramamış bir siteyiz biz bu yola hukuk öğrencilerini buluşturmak amacıyla girdik.Eğer karıştırıp bir şey bulamadığını forumda öneriler şikayetler bölümüne yazsaydın ve bulunmasını istediklerini yazsaydın eminim ki dikkate alınacaktın.Yine de ilgin için saol.Üye olunmadan da içerik gösterilmiyor sitemizde.
-
O nedir ?
Benim neden hiç haberim olmuyor ?
-
Sayın anadoluhukuk.com;
doğrudur, dışarıdan bakmayı yeğlediğimden anadoluhukuk.com’un içeriğini göremediğim için ayrıca dışarıdan da hukuk ile ilgili pek kayda değer bir şey göremediğimden öyle bir yorumda bulunmuş oldum, ancak yine de en azından sizin ankahukuk.com’ a getirdiğiniz eleştiri kadar acımasız değil, öyle değil mi? :)
Bilindiği üzere renkler ve zevkler tartışılmaz; muhakkak ki, her sitenin kendine has bir çizgisi vardır.. Ki, yanılmıyorsam ankahukuk.com’un da beş yılı aşkın bir geçmişi var ve onca yıl içinde oluşan bir içeriğe sahiptir. Bir hukuk sever olarak temennim; her konuda kendimizi geliştirebileceğimiz birer kaynak olan hukuk sitelerinin çoğaltılması, hukukun insanlara daha iyi benimsetilmesi ve sevdirilmesi, bu vesile ile hukuk severlerin çoğalması, en önemlisi de değerli hukukçularımızın bizlere birer iyi örnek olmasıdır. İnanıyorum ki, hukuku yakından tanımak ve sevmek birçok kötülüğü ortadan kaldıracaktır.
Sitenizin henüz çok yeni olabileceğini tahmin etmekle birlikte gelişeceğine/geliştireceğinize inanarak başarılarınızın devamını diliyorum.
Bu arada ankahukuk.com bu kez de yayına girmeyecek olursa , artık af yok öyle değil mi değerli üyeler?! :p
Saygılarımla.
-
Cuma'ya gittim döneceğim:)
Bugün 16.Şubat.2007 saat 01.41,..
www.ankahukuk.com adresine girecektimki kapıda hala "15 Şubat'da yayına başlanacağı" yazılı.
Bizim bakal Memet'ten görmüş olmalılar. Geçen Cumartesi günü uğradığımda O'nun da kapısında "Cuma'ya gittim, döneceğim..." diye yazılıydı.
-
Du bakalım ne olcek ???? taktiği gibi :)))
30 Şubatta kesin açılıyormuşşşşş....
-
Yarin ola hayrola...
Sanirim www.ankahukuk.com bir acilacak pir acilacak...
-
İnternet dünyasındaki rezil siteler arasından bir projektör gibi aydınlatan değerli bir site olan anka hukuk teknik bazı aksaklıklardan dolayı açılamamıştır. Amma bu sorunlar giderilir giderilmezde açılacağı ve hak ettiği yeri alacağı şüphesizdir.
Burada espri yapan değerli üyelerin yanında kendini bilmezlerinde bu değerli siteye laf etmesi hepimizin canını sıkmaktadır. Sitenin değerli admininin böylesine zor şartlarda böylesine değerli bir siteyi açmaya çalışması her türlü taktirin üzerinde bir saygıyı hak etmektedir. Gün belirtmesi ise sitenin açılacağına duyduğu güvendendir ki site en kısa zamanda açılacak ve bizimde gururumuz olacaktır...
Hukuki net ailesi olarak bize yakışan kardeş sitemizin arkasında dimdik kapı gibi durmaktır ki duracağız... Fazla bekletme bizi gel artık kardeş ANKA HUKUK....
-
Evet, sonunda açıldı. Hoşgeldin ANKAHUKUK ...
Tesadüfen açıldığını gördüğüm Ankahukuk'a hoşgeldiniz mesajı için :
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?p=226882