İsminden de belli olduğu gibi şu anda nerede olmak istediğimizi belirteceğiz.
Ben, şu anda İstanbul'da olmak isterdim,Babaannemin yanında!!
İnşAllah gideceğim en kısa zamanda..
Printable View
İsminden de belli olduğu gibi şu anda nerede olmak istediğimizi belirteceğiz.
Ben, şu anda İstanbul'da olmak isterdim,Babaannemin yanında!!
İnşAllah gideceğim en kısa zamanda..
En çok istediğim şey sessizliktir.
Bunu da sadece odamda bulabiliyorum.
Şu an sessizliğimle başbaşa olduğum için, çok MUTLUYUM.
Yarın ola hayrola...
Şu anda, tam olduğum yerde olmak isterdim ki burdayım. :)
Sinema çıkışlarında beylerin bayanlara şapka çıkardığı, insanların birbiriyle saygı ve sevgi çerçevesinde kardeş olduğu, hak ve adalet ile birlikte üst düzey yönetiminde insan eliyle yönetilmediği bir dünyada yaşamak isterdim.
İnsan her gün ki psikolojisine göre bir yerde olmak istiyor.şimdi şurası desem yarın başka bir yer çıkabilir ağzımdan. Mutlu olabileceğim bir yer olsun yeter. Mesela tek başıma dağ başında...
Ben de küçük bir teknede denizin ortasında olmak isterdim, şu anda...
Gözümü kapattım şimdi, hafif hafif sallanmaya da başladım. Sanırım dileğim gerçek oluyor;)
Üşüteceksiniz sayın Harun Gür. Daha sıcak bir yer düşünün.
Sıcaktan bayıldım desem yalan olmaz, denizin ortasındayım dediysem Sydney'in güneyindeyim. Canberra'da sıcaklık 30 derece civarında ... Tasmania'ya az kaldı, canavarı ile buluşacağım çocuklar için...
İzniniz olursa Antalya'da olmayayım şu sıralar:D
deniz altında :D
o neredeyse orada !
heidi nin yaşadığı kulubede şöminenin karşısında... :)
Ben hep kızımla olmak isterim...
Mutfakta!
Değişik tariflerden, şöyle süslü püslü bir kaç çeşit tatlı türü denemesi için, şu an mutfakta olmak isterim... :) Bir koridor uzakta, aşabilirsem ulaşacağım.
Ben şunda galiba sevgilimin yanında olmak isterdim,biraz imkanı olmayan bir aşkta
Şu anda sitede olmak istedim sitedeyim, ;) bu da demek oluyor ki insan nerede olmak isterse, orda olabilir. Sonrasına da Allah kerim...
Antalya Blue garden 302 numara ve yalnız değil )
Kaz dağları -AYAZMA'da çadırdan kafamı uzatıp yıldızları seyretmek,o kocaman serpiştirilmiş yıldızları...
Bir yanım kabak adasında...yine çadırda böcüklerin ayaksesleri ile uyuyamamak ve sabahın doğuşu ile kendimi o sıcak çadırdan atıp denize koşmak,
Bir yanım kelebekler vadisinde ,kumsalda günün batışını ,saniye saniye seyre dalmak,arada geçen teknelerin pat pat sesleri eşliğinde sonra sessizliğin huzurunu duyumsamak,en sonrası adanın ve adadakilerin terkedilmişlik halini yaşamak.
düşünmek ve karar vermek için birebir olan bir yerde olmak isterdim Yani Anıtkabir'in merdivenlerinde...
Eşimle birlikte sesiz bir sahilde kumsalda olmak işterdim.
Hiç bir yerde...
yalansız ve menfaatsiz bir dünyada olmak isterdim:eek:
Uzun bir tatilde olmayı isterdim. Hem de çok uzun. Kendimi bildim bileli durup dinlenmeden çalışıyorum çünkü.:p
İstanbulda olmak isterdim bende... 3 ay sonra evleniyorum, stajdan vakit bulupda evime bir parça eşya bile alamadım daha...:)
:) Tebrikler herkes evleniyor bir biz kaldık yaaaa....
Umarım sende Başka arkadaşlar gibi evlenince bizden uzaklaşmaşsın. Tebrikler.....
Çok teşekkür ederim..:) Darısı senin başına ozaman..
Uzaklaşabilirmiyim hiç.. Arada bir sessizlik olsa da kopulmuyor siteden..
Ormanın tepesinde bir ev manzaramda denizde var.Evim tahtadan.Araba sesi yok,sadece sevdiklerim ve ormanı sesi.Mangalı ndumanı tütüyor ,koku mükemmel.Elimde içeceğim ... off off Allahım olmak istediğim yer orası ,ben işteyim,Beni al orman tepelerine bırak :)
Şu anda babamın yanında, elleriyle diktiği çiçeklere,açan goncalara bakarken çay yada kahve içiyor olmak isterdim. herşeyden sıyrılmış olmak...bütün yükünü hayatın, bahçe kapısında bırakarak babama koşmak...orada olayım yeter...daha bir güçlenerek,sevgiyi şarj ederek...
sonra kardeşim gelsin işten,hasretle...yakalım akşama doğru mangalımızı...açalım kırmızı şarabımızı, kadehlerimizde batan güneşi ve annemi analım...çok özledim ...
Manavgat şelalesinin yanında ki çay bahçesinde olmak isterdim,
şelale musikisinin ahenginde,bunaltıcı sıcağın hakimiyetine inat,ayaklarım buz gibi suyun içinde gelsin çaylar gitsin gözlemeler ohhhh harika bir duygu :)
Burda olmayayım. Kalanı farketmez..
Kerkük Uluslararası Atatürk Hava Limanından Uçağa binip sabaha karşı Çin'e ulaşmak ve Gök Bayrağa Al Bayraktan selam götürüp Çin Seddinde kardeş bayrağın altında Sabah Namazımı kılmak isterdim.
Tam olarak şu anda bulunduğum yerde olmak...
merhaba ben evimde olmak isterdim ve 24 saat uyumak istiyorum
Sevgİlİm Nerdeyse Bende Orada Olmak İsterdİm Yer Ve Mekan Önemlİ DeĞİl
benim sevgiılim yokki yaninda uyuyayım...bulundugum yerde olmak isterdim ama sagdece 1 hafta icin okyanusta tropik bi adada olmakta fena olmazdı yanı.....:o fay hattına uzak olması ve tsunamılerin cıkmaması sartıyla:rolleyes:
Sevgİlİm Nerdeyse Bende Orada Olmak İsterdİm Yer Ve Mekan Önemlİ DeĞİl
Onun yanında :)
Şu anda olmak istediğim yerdeyim zaten.
ormanda.