Re: Hukuki Net Yine birinci
Birinci olmadaki en büyük etken işine olan saygı ve kullanıcılara sağlanan yardımdır. Avukat Dostlara yardımları için Teşekkürler.
Burada yapmaya çalıştığımızı her üyemizin anlamadığını biliyoruz. Anlatmaya çalışsak da bazen kifayetsiz kalıyor. Yapabildiklerimiz kadar yapamadıklarımız da var. Ancak el birliği ile oluşturulan bu platformda tüm üyelerimizin ve ziyaretçilerimizin büyük bir katkısı ve etkisi var. Bizlerin buradan tek aldığımız şey azca teşekkür, bolca sitem. Ama biz biliyoruz ki biz doğru yapıyoruz, hukukçusu ile vatandaşı ile her meslek gurubunu barındıran sitemiz ile gurur duyuyoruz. Ne yaptığımızı, ancak kendinizi bizlerin yerine koyduğunuzda anlayabileceksiniz. Hukuki net mevzuatı ile, hukuki tartışmaları ile, güncel hukuk haberleri ile hepiMİZİN eseri. Bu nedenle herkes önce kendine teşekkür edecek, teşekkür edilecek şeyler yapacak, sonra da zorunlu değil ancak mutlu oluruz ki siteye teşekkür edecek. İşte tek beklentimiz budur.
Unutulmamalıdır ki Hukuki net, ne ücretli ne de ücretsiz bir hukuk servisidir. Hukukçu olmayan üyelerimize müşteri gözü ile bakılmaz. Hatta onlardan da katkıda bulunmaları beklenir. Peki neden bolca soru var bu sitede sorusuna da cevap vereyim kendimce. Çünkü amaçlarından bir tanesi HUKUK LABORATUARI olmaktır. Sorun ve sorunlar üzerinde, tartışmalar yapılır. Hukuk nedir? Nasıl olmalıdır? Şu anki yasal uygulama nedir? sorularına cevap aranır. Bu sorulara sadece hukukçu gözüyle bakmamak gerekir. İnsanların hukuk hakkında düşündükleri, yorumları çok önemlidir. Çünkü hukuk aslında çoğunluğun istediği ve uyguladığı kurallar bütünüdür, yasalar da böyle çıkar.
Ben şahsen böyle bir sitenin yöneticisi olduğum için onur duyuyorum, yönetici arkadaşlara, avukatlara, hukuk fakültesi öğrencilerine, yargı mensuplarına ve hangi meslek gurubundan olursa olsun tüm üyelerimize kendi adıma teşekkür ediyorum. Site halen sizlerindir, birer FERT (üye) olarak onu yüceltmek sizlerin sahip çıkmanıza bağlıdır.
Saygılarımla.
Bu kadar hızlı cevap veren bir site daha görmedim diyebilirim umarım başarınız daimi olur.
BaşarıMız olmasın sayın byfobi?
Evet evet, kesinlikle başarıMız... :)
Yok daha biz bir günlük üyeyiz o sizin. BaşarıNIZ.. Aynı zamanda yürekten olduğunuz için Teşekkürler.
Şüphemiz yoktu ki zaten :) Birinci tabi ki...
Öncelikle Hukuki. Net Yönetimine daha sonra da tüm üye arkadaşlara tek tek teşekkür ediyor ve sonsuz başarılar diliyorum. Bu siteye ve emektarlarına çok şey borçluyum. Bende sizler için hep diyorum ki; hayatta herşey her zaman hep gönlünüzce olsun. Amin.
Sevgi ve saygılarımla,