Kullanmak ve satmak için uyuşturucu bulundurmak
Öncelikle merhaba.Bizlere bu güzel sayfayı ayırdığınız için ve engin bilgilerinizi bizden esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.
Arkadaşım ''Kullanmak ve Satmak İçin Uyuşturucu Bulundurmak'' suçundan tutuklandı(120 gr esrar).Bir bahçeden paket alırken siviller tarafından yakalandı.İfadesinde X şahıslı isim o paketi ordan alıp satmamı söledi bende alıp satıcaktım bundan önce satmamıştım ilk defa yapıcaktım yakalandım diye ifade verdi.Yakalayan sivil polisle telefonda X şahısla görüştüğünü ve malı aldım tamam dediği şeklinde ifade vermiş X şahıs yakalndı arkadaşımın durumu ne olur ?
Re: Kullanmak ve satmak için uyuşturucu bulundurmak
Bence çok ii bir avukat bulmalısınız.
Cevap: Kullanmak ve satmak için uyuşturucu bulundurmak
avukat duygu hanım bi konuda yarıdcı olabılırmısınız bize geçenlerde sahılde oturup bira içiyoduk ve polis geldi arabanın çevresınde 1 gr esrar maddesı buldu sizin dir deyip götürdü ifadelerde biz uyusturucu madde kullanmıyoruz dedık ve bulunan maddeyle alkamız yoktur dedık polis tutanaga ne yazdı bılmıyorum bırz da gıcık gitti bize bu durumda biz satıclıktanmı yargılanırız aydınlatırsanız çok sevınırım ıntıhar etme dercesıne geldım
avukat duygu hanım bi konuda yarıdcı olabılırmısınız bize geçenlerde sahılde oturup bira içiyoduk ve polis geldi arabanın çevresınde 1 gr esrar maddesı buldu sizin dir deyip götürdü ifadelerde biz uyusturucu madde kullanmıyoruz dedık ve bulunan maddeyle alkamız yoktur dedık polis tutanaga ne yazdı bılmıyorum biz tutnagıda ımzalamadık bırz da gıcık gitti bize bu durumda biz satıclıktanmı yargılanırız aydınlatırsanız çok sevınırım ıntıhar etme dercesıne geldım
@ermanno Halen üyeliğiniz aktif midir?