-
Kaskomu feshettiler
Bundan 3 ay evel arabamı kasko yaptırmıştım ..aynı gun kaza yaptım ..rapor felan tutuldu tek taraflı kaza idi bana bişey olmadı..ama iyi atlattım..elektirik direği felan vardı..neyse kasko kazadan sonra policenin düzenlendigini yazmış araştırmalar sonucu, ve poliçeyi fesh etmiş..ne yapmam gerekiyor,dava acacam ama 1 yıl surecegini soluyorlar .daha kestirme bir yolu yokmu:(:(:(
-
Başvurduğunuz ve başvuracağınız tüm hukukçular, sizi, konuyu yargıya intikal etmeye yönlendirirler. Bahsedildiği gibi de, yargıda bir """kısa yol""" yok ve bu nedenle, 1 yıl, 2 yıl, hatta 20 yıl sürebilir mevzuunuz.
-
teşekkurler .neden bukadar uzun suruyorki.
-
Kimi sigorta şirketleri poliçelerinde poliçenin düzenlendiği saat ve dakika yer alır. Kaza saati ile poliçe düzenlenmesi arasında uygunsuzluk varsa sigorta şirketi haklı olabilir.
-
iyide saati ve hukuksal olarak benden yana sözleşmede felan..neyse konuyla karşılaşmadıgınız icin bi bilginiz yok sanırım..teşekkurler
-
he vallaa hiç bi bilgimiz yok kasko konusunda hiç de karşılaşmamıştık, sahi kasko ne demekti?
-
kasko araba sigortası demek ben saat 6 da yaptırdım ,kaza 8 30 da oldu ..bunu soluyrum
-
Poliçenizin üzerinde polişçe düzenleme saati ne yazıyor.
-
Sigorta şirketleri, sigortanın yapıldığı aynı gün kaza olması durumunda hassas davranırlar. Tek taraflı kazada kaza günü ve/veya saati, sigortalının beyanına tabidir. Bu durumda sigorta şirketi, poliçenin kazadan sonra düzenlendiği şüphesine düşmüş olabilir, ki böyle bir durumda zaten tazminata hak kazanılamaz.
İddianızı kanıtlamak için dava açmanız gereklidir ancak davanın ne kadar sürede biteceğini söylemek ancak kahinlik olur. Bir avukatla görüşmenizde yarar vardır.
-
Saat 6'da yapılan Kasko'dan şüphelenilmesi bir yana, aynı gün saat 8.30'da kaza olması diğer yana... Olamaz mı? Olur. Yazı tura attığınız metal para, dik düşebilir mi? Düşebilir.
-