Alıntı:
bu ne demek şimdi banka ile bir sözleşmeniz yoksa açık bir şekilde yazarmısınız? herşey yukarıda yazıyor var mı yok mu ben öğrenmek istediğimi sordum ama tam yanıtnı verebilecek biri varsa gerçekten merak ediyorum? acaba her avukata farklı bilgiler mi veriliyor yoksa her bankaya farklı kanunlar mı uygulanıyor bana bankanın alınmayan faizleri vergiden düştüğünü akbank kredi bölümüde çalışan bir tanıdığım söyledi bu durumun garanti bankasında geçersiz olma durumu mu var yani bunu mu söylemek istiyorsunuz?
Ekleyen: firlama*-*03/11/2006*:* 12:24:20
Deniyor ki bu konular çok önceden yazıldı çizildi forumlarda araştırma yapın. Diyorsunuz ki yok ben araştırma yapmak istemiyorum armut pişsin ağzıma düşsün. Oysa forumlarda araştırma yapıldığında taksit hakkı diye bir şeyin ancak banka kabul ederse geçerli olacağını anlayacaksınız. Bankanın kartı size nasıl teslim ettiği belli değil banka ile bir sözleşme mi imzaladınız, yoksa ek kart olarak mı verildi belli değil bu nedenle arkadaşın biri diyor ki sozleşme olmasa bile yaptığınız harcamalardan sorumlu olursunuz. Sözleşme yok ise sözleşmede kararlaştırılan faiz ve benzeri hükümler yerine genel hükümler uygulanacaktır. Sözleşme imzaladı iseniz sözleşme koşulları uygulanacaktır. Avukatların söyledikleri arasında bir fark yok. Söyledikleri arasında elbette fark olacaktır. Görüştüğünüz banka avukatıdır sizin avukatınız değil Banka avukatı bankanın alacağını tahsil etmekle görevli niye size avukatlık yapsın ki. Fark yazılanları anlama biçiminizdedir.