-
Ne izlesem?
Yaklaşık bir hafta önce 3 aydır uzak olduğum memleketime döndüm...Tam bir film manyağı olan ben aylardır hiç birşey izlemedim.Bir sürü film girmiş vizyona...İnsan hangisini izlemek istediğine karar veremiyor.Bu arada sizler ne izlediniz?Birileri tavsiyede bulunsun lütfen..:)
Şimdiden teşekkürler...
-
"Arabalar" ve "Buz Devri" ni öneririm.
-
hokkabaza gittim beğendim..ama insan cem yılmazdan daha fazlasını bekliyor.yani cok komik değildi film ama cok gülmesemde olur dersen.."malesef hokkabaz...acı ama gerçek..
-
animasyonlara bayılırım."Buz Devri 1-2 "yi izlemiştim."Arabalar" için de güzel şeyler duydum.
"Hokkabaz"la ilgili olarak da büyük umutlarım vardı :) sanırım ben de Cem Yılmaz dan çok fazlasını bekliyorum.Çok teşekkür ederim sizlere...
-
Çocukları götürürken bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Arabalar'da Şimşek karakteri çok iyi...
Buz Devri Oscar adayı idi, fazla söze gerek yok...
-
karanlıklar ülkesi: evrim......Şahsen kate hayranı olduğum için izlediğim bir filmdi. Jason frediye karşı benzeri vampir&kurt adam konulu aksiyon çıkınca filmden ne oldu diyecekseniz hiç gitmeyin.
sessiz tepe......kurgu da yer yer kopukluklar olsada sanırım seyrinden zevk alacaksınız filmin bitişinde 2. devam filmi geleceği anlaşılıyor. Anne olmak ne büyük dürtü dedirtiyor insana . Tavsiye ederim.
Garfield2.... kedileri çok severim ama 1. kadar başarılı değil. Tavsiye etmem.
göl evi ....fantastik romantik bir film ancak son 5 dakikasını dvd takıldığı için izleyemedim. Yinede insan hüzünleniyor. Yalnız gitmemek lazım derim.
cnbc e de ise nip tuck diye bir dizi var onu tavsiye ederim. saygılar
-
Nip Tuck
güzel bir tavsiye
-
Belki alaturka olacak ama Selvi Boylum Al Yazmalım derim ben, özellikle son sahnesi mükemmel, müziği de cabası.
-
xena....
Kurşun Yarası...
-
Havada Aşk Var
Ma Vie En L'air
Fransız Sineması meraklılarına................
-
İskelet Anahtar,ortalık sakinken izleyin derim.
Halkanın yazarından..13 yaş üzeri..
-
Ayrıca Cnbce de Nip Tuck ve The O.C ..şiddetle bende tavsiye ederim. Cizgi Filmim The Simpsonslarıda unutmayalım...
-
Avrupa Yakası;
Gaffur , Burhan Altıntop ve Kibilay beyi atlamayalım.
geriii, gerii geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Yoldan çıkaranlar - evli değilseniz beğenebilirsiniz.
-
şuan gösterimde iken Sınav filmine mutlaka gitmenizi öneririm.bu kadar güzel bir film olduğunu tahmin etmemiştim.gidin gidin iyi gelir:)
-
korku filmi seviyorsan breed son izlediklerim içinde en iyisiydi
entrika seviyorsan mini nin planı gayet iyidir.
gerçek nedir filan diye soracak olursan kanald home dan ne biliyoruz ki gayet iyidir. Kasım sonunda tavşan deliği de piyasada olacakmış çünkü bunun devamı nerde diycen.
sinemadan kısa süreli nefret etmek istiyorsan tarkowsky nin stalker ını tavsiye ederim.
Hacivat karagöz türk filmlerinden izlerken üzülüyorsun hayır filme değil filme çok para harcanıp yönetmenin bu parayı çıkaramayacağını anlıyorsun. iyi ama piyasa filmi değil.
Sevgilini aldattı isen Mustafa hakkında her şey olabilir, (bir daha aldatmazsın)
Kelly brook hayranı isen üç iyi bir seçenek ama bence film sadece 3 dakika. [:I]
müziğini daha çok dinliyim dersen wall iyi seçenek olabilir.
komedi-korku seversen fredy jason a karşı olabilir.
amerikan komedisi seversen scarymovie 4 harika özellikle son 10 dakika patladım gülmekten.
Harbi komedi istersen peter sellers amcanın the party muhteşem garantili gülme aktivitesi.
şiddet i seversen şiddetin tarihçesi olabilir ana karakter süper oturmuş...
-
Az biraz gerilim diyorsanız,Hipnoz 'u tavsiye ederim.Ama sonunu başka türlü hayal edebilirsiniz.Ben kendime göre yakıştırdım.
Sevgiler.
-
Kendini diğer klasik yapimlardan hemencecik ayıran bir film,sıradışı senaryosu,izlemediyseniz,
John Malkoviç Olmak,
Bir Sahne;Asansör yedibuçukuncu katta durunca:))[:0] ...
-
Selam,
İzlemeyenler için ben 2. defa izledim .
Çevirmen(The İnterpreter)
Başrolde Nicole Kidman,Sean Penn var.Nicole Kidman bana göre iyi bir oyunculuk çıkartıyor,birçok filminde olduğu gibi zira Soğuk Dağ filmindeki performansıda çok iyiydi.Akıllardan çıkmayacak uzun soluklu bir filmdi.Bu arada Soğuk Dağ geçmişlerden bir film ,aklıma gelmişken bol yıldızlı izlemeyenler mutlaka izlesinler derim.
Sevgiler
-
Hala seyretmeyen varsa kesinlikle seyretsin seyreden varsa onda bir daha seyretsin sınav yapacağım... Ölü Ozanlar Derneği...
-
Gerilim filmi yazmış bazı arkadaşlar...
Gerilim diyince The change ling i tek geçerim bence efsanedir o film... Ne elmmm ne 13. cuma... ne suspiria ne cerry ...
-
-
Gerilimli filmlere bayılırım,ama az seyredilmiş ,bişi olsun.Birde gülmek olmasın.
-
Dedik ya gerilim filmi diyince the changeling diye 1980 yılında çevrildi çok kaliteli zaten o yüzden az oynadı.
-
Konu gerilim ise...Öneri; The Butterfly Effect...Olası ihtimal; Yerinizde kalakalacaksınız.
Sınav Sorusunun Cevabı; 1990 galiba Sinema Batı..Buruk ama coşkun duygular. Genç idealist bir yüreğin gözyaşları...Şiddetle önerilir.
Tekrar izlerim,
Kadınca bir film...Piyano/Piano
Erkekçe bir film...Kelebek/Papillon
Unisex bir film...Schiindler's List
Babam ve Oğlum filmini severler için..."In the Name of the Father"/"Babam için"
-
Herkese çok teşekkürler :) Bu arada epeey film izledim..Ama bir çoğu zaten daha önce izlediklerimdi.Ev arkadaşlarımın hatrına..Dublex(çok sevimli),Date Movie(çok alaycı),Ice Age 2(animasyon olsun da taştan olsun...ama bu çok iyiydi),The Others(bunu tam 3 defa izledim sanırım bi 3 kere daha korkarım),Dead Birds(sonunu anlamaya çalıştım),Baş Belası Ali G[:p],Wrong Turn...
Tepenin Gözleri vahşet sahneleriyle doluydu,bi çok sahnede gözlerimi kapattım [xx(] Ayrıca buna benzer bir film izlemiştim.Wrong Turn..İkisini de izleyenler benzerliği farketmişlerdir.
Testere 3...Birinci filmini tek geçerim.
Sınav ı arkadaş zoruyla izledim,bu kadar iyi olacağını ben de tahmin etmiyordum.
Hokkabaz güzeldi,ama ben kahkahalardan nefes alamayacağımı düşünürek izleyince biraz hayal kırıklığı oldu..
Sınavlar bittiğine göre tekrar başlayabilirim kaldığım yerden.Bu arada size bir tavsiyem..İhtiyar Delikanlı(Oldboy)Güney Kore yapımı..Fırsatınız olursa izleyin.
-
-
Hiç gerçeküstü bir film seyrettiniz mi?
Bence sürrealist filmlerin babası,annesi,amcası,herşeyi bir yönetmen,hayranı olduğum Luis Bunuel'den birkaç film izlemelisiniz...
Önerebileceklerim ,Mahvedici Melek(El Angel Exterminador-1962),Özgürlük Hayaleti(Le Fantôme de la liberté-1974),Los Olvidados(1950),Samanyolu(La Voie lactée-1969),Bir Endülüs Köpeği(Un chien andalou-1929)......daha birsürü,keşke hepsini izleyebilsem...Her filminde beyazperdenin farklı bir penceresini görüyorum,her filminde sanki bir rüya görüyorum.Muhteşem.
-
v X files filan diyenler var ama hala xena diyorum...
-
X files diyorum,ama artık mulder yok galiba diziden ayrıldı,ne olacak acaba :) Hem x files hem xena olsun,yarınki bölümde lucy konuk oyuncu,her an lilililililili diye bir ses duyabiliriz :D
-
Bu kadar hukukçu ve hukuk severin olduğu bir ortamda kimse ''Şeytanın Avukatı'' nı tavsiye etmemiş ben ona yanarım. Bence çok hoş.
-
Kehanet,orta halli bir korku filmi...
-
Sayın Av.Abdülkerim Güven ;
Neden tavsiye etmemişler ???? Çünkü her biri şeytanın avukatının kendisi.... hatta daha beteri şeytan bunların avukatı..... Sanırsam oda istifa etti dayanamadı...
Ben gene de sakindi oranın şafakları diyorum ( sanki daha önce demiim gibi :)))
-
Bu filmi izleyeyim o zaman,bakalım korkutucu mu...:)
-
Karaib Korsanları 2, 1.cisine göre gerçekten eğlenceli olmuş ,bazı sahneler görsel olarak fena değil...ama biraz da Yüzüklerin Efendisi 'nin kokusunu hissettim filmi seyrederken...Yaratıkların birden canlanması falan...tavsiye ederim.
-
Bu hafta Nip / Tuck ı kacirmayın derim zira geçen hafta nefes kesti,sabırsızlıkla bekliyorum.Pazar 23:00 de Cnbc-e de.
-
-
Uçuş Planı,izlemediyseniz...
-
Omen 666 yeni versiyonu seyretmedim ama iyi diyorlar aslı çok güzeldi...
-
Göl Evi,izlemeyenlere...en güzel yeri gerçektende 'Göl Evi' her camından ışık giriyor,ışıklar bir yerde kesişiyor ve güneşi görüyor,kar görüyor,bu ev dört mevsim...bencede güzel bir evin tüm odaları güneş ve ışık görmeli...
Bu arada eski filmlere zaman zaman dönüş yapıyorum..