Cevap: Savcılığa Suç Duyurusu
Bir üçüncü şahıs bunu bilemez. Suçlanacak tarafsanız, sizi ifade vermeniz için çağıracaklar. O zaman anlarsınız.
En geç ne zamana çağırırlar olay olalı 1 hafta oldu.
Savcılığın iş yüküne ve bilgi elde etmekteki hızla bağlı. Benim yaptığım bir suç duyurusu ikinci yılını doldurdu, halen zanlının ifadesi alınmadı. Ama en azından 1 ay sürer.
Sahibine sordum, savcılığa verdim diyor, hapse girdi diye mail geldi ve hesabı geri alıp kapattırdım diyor. Fakat böyle bir olay olmadı. Yalan olma ihtimali varmı ? Bir tek hesap kapandı, fakat şifresi değişmemişti.
Siz bu olayda taraf mısınız? Hesabı çalan veya çalınan siz misiniz? Mail nereden kime geldi? Nasıl bir olay olmadı? Hapse mi girmedi?
Detaylı anlatayım olaya bulaşan benim, Suçlu benim. Savcılıktan Mail hesabın sahibine gelmiş yani çalınana, öyle diyor kendisi. Sorduğumda "hapse girdi diye mail geldi hesabı geri aldım ve kapattım" dedi. Fakat hesabın kapanma şekli yaş doğrulaması. Yalanmıdır var mıdır böyle bir durum ?
Alıntı:
muratcanoz rumuzlu üyeden alıntı
Detaylı anlatayım olaya bulaşan benim, Suçlu benim. Savcılıktan Mail hesabın sahibine gelmiş yani çalınana, öyle diyor kendisi. Sorduğumda "hapse girdi diye mail geldi hesabı geri aldım ve kapattım" dedi. Fakat hesabın kapanma şekli yaş doğrulaması. Yalanmıdır var mıdır böyle bir durum ?
Siz olayı bildiğiniz için birkaç kelime olayı size anlatabilir. Ama örneğin "Fakat hesabın kapanma şekli yaş doğrulaması" ifadesinden ben hiç bir şey anlamadım.
Hesap kapandı, fakat kapandığında böyle bir uyarı yazıyordu.
Yaşınızı doğrulamamız gerektiği için hesabınız kilitlenmiştir. Hesabınıza yeniden erişim kazanmak için lütfen aşağıdaki formu 28 gün içinde doldurun. Yaşınızı 28 gün içinde doğrulamazsanız, hesabınız silinecektir. Bu adımı tamamlamadan hesabınıza erişemeyeceğinizi lütfen unutmayın.
Böyle bir uyarı geldi.
Kendimi paralıyorum olayı anlayabilmek için ama sonuç yok.
Anlayan biri çıkarsa cevap alırsınız umarım.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Kendimi paralıyorum olayı anlayabilmek için ama sonuç yok.
Anlayan biri çıkarsa cevap alırsınız umarım.
Çok basit aslında, anlayamadığınız yer neresi yardımcı olayım.