Bir türlü tahliye edilemeyen Mahkum Hakkında
Merhaba, nişanlım şu anda Bursa açıkcezaevinde yatmaktadır..Kendisi önceden İzmir açıkcezaevindeydi.Cezasının süresi 3 aydı..Fakat orada bir kavgaya karıştığı için cezası 3 ay daha uzatıldı..Bu durumda 16 ekim 2015 tarihinde cezası doldu..Fakat kendisi halen cezaevinde ve tam 14 ay oldu..Bu konuda yaptığımız başvurularda bir sonuç alamadık.Cezaevi savcısı ile ve başka savcılarla da görüşüldü..Yine sonuç yok..Kendisinin psikolojisi bozuldu..Lütfen bana yardımcı olurmusunuz çıkması için ne yapılması gerekiyor..
Cevap: Bir türlü tahliye edilemeyen Mahkum Hakkında
cezaevi savcısı ve başka savcılarla da görüşüldü dediniz. siz bunlara şahit oldunuz mu? Muhtemelen olmadınız. Zira size gelen bilgilerin doğruluğundan şüpheliyim. Büyük tutarsızlıklar var..
Adalet bakanlığının bilgi edinme biriminden bilgi edinebilirsiniz 1. derece yakını iseniz bilgi verirler belki.
Evet şahit oldum kendisi bu konuda dilekçe yazıldığını ve cevap beklediğini söyledi cezaevinden de aynı şeyi söylüyorlar bu konuda ne yapılabilir bilgi verirmisiniz
nişanlınızın suçu nydi? Aldığı ceza dışında tutuklu yargılanmasını gerektiren bir durum da olabilir... ayrıca şahit oldunuz mu diye sormaktan kastım gözlerinizle gördünüz mü demekti. ve verdiğiniz cevaptan şahit olmadıgınızı anlıyorum..
Aldığı disiplin cezasının kaldırılması süreci olabilirmi
14 aydır içerdeyse almış oldugu ceza disiplin hapsinden dolayı olamaz...
Peki bu konuda ne yapmamızı onerirsiniz..
Nişanlınızın ceza alma sebebi disiplin hapsi değil. 14 aydır içerde olduğuna göre ortada farklı bir suç ve farklı bir ceza var. Hatta 14 aydır içerde olduğuna göre, benim tahminim 2 yıl üstünde bir ceza almış ve onu çekiyor. Ancak olaylar size farklı bir şekilde nükssettirilmeye çalışılıyor.
Olayın içyüzü ne tam oalrak bilmediğim için yorum yapamıyorum. Kaldı ki bana kalırsa siz de bilmiyorsunuz... Açık bir şekilde düşüncelerimi paylaştığım için bağışlayın...
Bana kalırsa nişanlınızın tc kimlik numarası ve edevlet şifresi kendisinden temin edin. Edevletten siz kontrol edin. Geçmiş mahkemelerine bakın. Bir erkek olarak ortada yüz kızartıcı bir suç varsa, bunu size söylemekten çekinmiş olabilir..
Kolay gelsin.
size özelden mesaj yazma veya ulaşma şansım varmı acaba..kimlik no biliyorum ama e devlet şifresini bilmiyorum
- - - Updated - - -
size özelden mesaj yazma veya ulaşma şansım varmı acaba..kimlik no biliyorum
özelden ulaşsanız bile netice değişmeyecek. Sonuçta E-devlet şifresini ben elde edemem.