Japon bayan ile 5 yıllık kabus
Merhaba
bir sorun bitmeden 2. başladı :(
- 96 yılında evlendim 99 yılında geçimsizlik nedeni ile ayrıldım .
- 21.09.2000 tarihinde boşanma davası açtım,
- 2001 yılında çalışmış olduğum toyota fabrikasında tanıştığım japon bayan ile beraber yaşamaya başladım ,
- Japon bayan ile kısa süre sonra şiddetli anlaşmazlıklarımızın olmasına rağmen ,kendisi ayrılma taraftarı olmadı , bu durum 2006 nisan ayına kadar uzadı ,
- kendisini terkettiğim için beni tehtit etmeye başladı bunun üzerine savcılığa tehtit edildiğimi bildirir dilekçe sundum ,
- kendisini dövmediğim halde hakkımda BTM ile giderilebilir 2 ayrı ( yaralama , kasten yaralama ) dava açtı
- ilk duruşmada ifadesinde , kendisini çoğu zaman dövdüğümü , daha önce çalıştığım iş yerinden atıldıktan sonra kendime iş yeri açtığımı ve kendisinden yüklü miktarda para aldığımı ve bu paraları benim hesabıma yatırdığını gösterir dekontları da sunacağını iddia etti .
- ben tarafıma sunulan suçlamaları kesinlikle kabul etmediğimi söyledim , bu bayanın benden önce beraler yaşadığı eski erkek arkadaşıyla yaşadığı benzer nedenlerle açılmış dava kaatlarını delil olarak sundum .
- dava 8 kasıma ertelendi .
Bu durumda ne yapmalıyım , dava sonucu ne olabilir .
saygılarımla Nejat Durmuş
Re: Japon bayan ile 5 yıllık kabus
Ben söz konusu olan Japon bayanı da encanı da iyi tanıyorum.
Aralarıda ne geçti bittiğini de.
Kocaeli bölgesinde encanı tanımıyan yoktur.
Kendisi atılmıştı ve japon bayanı kandırıp dükkanı el koydu.
İzmit bölgesinde tanımayan yok.
Japon bayanın para geri alma hakkı olduğu için bu sitede 'tehdit' diye yalan yazıp size meşgül etti kendisi.
Maksat benim arkadaş olan Japon bayanı rezil etmektedir.
Böyle arkadaşı hukuki net gibi değerli siteler de yer almamalı.
Zaten encan dediği kişi 2007 yazın gene başka Türk bayanı kandırıp evlenmiş.
Ve 3 ay içinde terk edildi.
Re: Japon bayan ile 5 yıllık kabus
Okuyun aşağıdaki yazıyı!
Sıkıntımı burada sizlerle paylaşmak ve sizlerin düşüncelerini almak istedim ,,, ben mart ayında bir ev kiraladım 3 ay sonra ev sahibimin kızıyla evlendim , evlenmeden önce eşim ve ailesi hakkında fazla bir araştırma yapamadım , ancak birkaç tanıdık çok iyi insanlar olduklarını diyince , neden olmasın demiştim , ayrıca bana karşıda çok iyiydiler , eşimle kendi aramızda yaptığımız bir anlaşma ile evlendim , ancak eşim evlendikten sonra bu anlaşmalarımdaki hiçbir maddeye uymamaya başladı , sürekli eşim ve annesi tarafından çocuk olması için baskılar olmaya başladı , kısa süre içinde , huzursuzluk ve sıkıntılar başladı ,sanki eşimle evlenmeden önce yaptığım anlaşmalar buşunaymış ,,, ayrıca kayınvalidem in ve eşimin görüştüğü bazı kişiler bana şüphe uyandırmaya ve evliliğimin şüphe içinde geçmesine neden oldu , evliliğimizin 5. ayında tartıştık annesi beni bu evliliği bitirirsem kan dökülür, bu iş 2 pkk lıya bakar gibi agır hakaretler ve tehtitler etmeye başladı , artık sabredecek halim kalmamıştı , o gece eşimle konuştum , hani evliliğimizde bir sorun olursa anlaştığımız gibi yapıcaktık diye , daha sonra kendisi aile mahkemesine başlıklı hiçbir talebinin bulunmayacağını bildiren imzalı bir dilekçeyi bana verdi , ben birdaha bu evde yaşıyamayacağımı bildirdim , o sabah savcılığa gidip tehtit edildiğimi bildiren dilekçemi sundum , ve o günden sonra iş yerimde kaldım , bir hafta sonra elbiselerimi almak istedim eve gittim ama kilitler değiştirilmişti , kayınvalidemi aradım , bana anahtarları bırakacığını söyledi ama bir hafta geçti biırakmadı, bende bir çilingirci alıp eve gittim , kapıyı açmaya çalışırken yan komşu kayınvalidemi arayıp haber verrmiş ( komşularada beni kötülemişler ve onlarıda kandırmışlar ) kayınvalidem telefonda kapıyı açmamamı anahtarı yarın getireceğin söylesede ben açıcam deim , kapıyı açınca , içerde sadece eşime ait eşyalar vardı , benim yeni aldığım tüm eşyalarım mobilyalarım herşeyim götürülmüştü , sadece elbiselerimi alabildim , ve çıktım ,,,, ve bu kişileri derinlemesine araştırdığımda , haklarında çok kötü bilgiler edindim , kayınvalidem , kötü yolda olan herkesçe bilinen bir kadınmış , ve daha öncede birkaç kişinin başını yakmış ve dolandırmışlar , ancak o kişilere daha ulaşamadım , kime soruyorsam bu kişilerden uzak durmamı , boşanıp kendimi kurtarmamı öneriyorlar ,, yani bi taraftan aldatılma, bi taraftan hala taksitlerini ödediğim eşylarım , bi taraftan kayınvalidemin çıkarttığı 8 aylık kira borcu , kanunları araştırıyorum ama hiç iç açıcı şansım yok çünki hukukuki neti okudukça daha fazla bunaldım ,, hani adın çıkacağına canın çıksın derler ya , sanki öyle bişey buda , kadın eziliyor horlanıyor , diye mahkemelerde erkek daha adaletsiz yarğılanıyor , şuan bir boşanma davası açsam , üstüne birde tazminat ve nafaka alma ihtimalleride var ,,, ne yapacağımı bilemiyorum , hangi avukatla görüşsem fazla şansım olmadığını söylüyorlar bu nasıl adalet ya