Benzin istasyonunun nitro dolandırıcılığı
Dün aracımla Shell istasyonuna gittim, pompacıya Shell*nitro*performance kurşunsuz doldurmasını söyledim ve tamam dedi. o esnada*baktımki*araca fuel*save*95 koyuyordu dedim ben size*nitro*koyacaktınız diye, bana verdiği cevap pompacının,*nitro*arkadaki pompada fuel koydum bir şey olmaz dedi, nasıl yani? Bir şey olmaz ben 8000 km*dir*nitro*kullanıyorum motorumu deniyordum 10000 e kadar ve farkı görecektim dedim ve argo laf*soledi*müdür orada git şikayet et istersen dedi ofise geçtik*müdürr*durumu anlattım ve aldığım cevap tamamen şok etkisi yarattı bana verdiği cevap şu;*nitro*veya*fuelsave*ne*farkeder*zaten ikisi de aynı, dedim nasıl aynı nıtro katkılı dedim, istersen arkaya çek*arbanı*uğraştırma beni elemanlara deponu*boşalttırrırım*nitro*koydurrum*dedi ve bunu derken alay edici hakaret edici laflarda söylüyordu hayatımda ilk defa böyle bi durumla karşılaştım*herneyse*arkaya çektim arabayı yarım saat depodan benzini çekmeye uğraştılar ve arabanın*altından*bir şeyler yaptılar boşalttılar, işin en çok can alıcı noktasına geliyorum burası çok önemli!*Depomdan*aldıkları benzini litreye döküp kovayla sende gel kaç litre*olduna*bak dedi, tankerlerin gelip ikmal yaptığı yere gittik sırayla mazot, fuel*save, dizel,*nitro*yani ayrı ayrı kapaklar vardı tankere giden*nitronun*içine*boşaltılar*benden aldıkları benzini*dedimki*ya bu*nitro*niye buna boşaltıyorsunuz*fuele*boşaltsanıza*dedim ve müdür*gülümsererek*ya ben sana*demedimmi*ikisi de aynı sen ne sandın ki*nitroyu? Dedi ikisi de fuel*save*dedi bu sadece rant için oynana bi*oyunn*dedi şok oldum! Devamlı nıtro alıyordum ve bu lafın üzerine beynimden kaynar sular döküldü güvendiğim ve milyonlarca insanın güvenerek deposunu doldurduğu*nitro*nun Shell istasyon müdürünün bu lafıyla boşa güvenip aldığımızı anladım ve*bendendepomdan*aldıkları benzini*nitro*nun olduğu tanka boşalttılar! Bu kadar da değil! Arabamı itekleyip pompaya*yanaştırdıklar*nitro*koydular ve yolda giderken arabanın altından benİn*damladıını*fark ettim Çünkü benzin*göstergrsi*çok düşüyordu hem depoma zarar verdiler hemde*shelle*olan güvenim*sıfiroldu*ben bunu burayla bırakmayıp gazeteye tüm sosyal medya platformlarına mahkemeye ve sikayet edecegim sizce ne yapmaliyim musteyi hizmetlerini aradim ama sonuc yok
Cevap: Benzin istasyonunun nitro dolandırıcılığı
bencede haklısınız en güzeli bi blog sayfası kurup olanıbıtenı bı guzel yazacagım dunya devı bır markasınını boyle ıgren bır sahtekarlık yapması ve madurıyetımın giden benzınımın yerıne o olanlardan sonra 50 tl lık al su sadakayıda sus gıbı gosterılmesını heryerde payalsacam shell nıtro performance tam bı fıyasko ve musterı hızmetlerı olsn yonetıcılerı tamamen sıkıntılı bı fırma bır daha asla shell den benzın fılan almam yaşasın opet , po , bp , vs gebersin shell
Cevap: Benzin istasyonunun nitro dolandırıcılığı
Ben hukuken yapılacakları yazdım siz davayı kazanır mıyım kaç para kazanırım kaç para harcarım elimde ne kalır gibi bir sorunun cevabını bekliyorsunuz sanırım bu cevabı burdan biz veremeyiz sizin iddialarınıza karşılık karşı tarafın da iddia ve savunmaları olacaktır karşı tarafınız da eften püften bir firma değil ki ulusal devasa bir firma bir ton avukatları vardır değil mi? dediğim gibi önce zararınızı tespit ettirirsiniz bilirkişi ne kadar zarar ziyan var der ona göre tazminat davası açıp zararınızı tazmin edebilirsiniz savcılığa da şikayet edebileceğinizi de tekraren ifade ediyorum.