Sahibinden.com iphone 6 dolandırıcısı
sahibinden.com iphone 6 dolandırıcısı bu adam yeni ismi zeki ib.. sahibinden hesabı emrah pürt.. ialn numarası 2008830xx beni dolandırdı bu adam telefon numarsını değiştirdi benden sonra kaç kişiyi daha dolandırdı bilmiyorum.elimde ptt para makbuzu bu adamın face i telefonları var ne yapabilirim sonuç alabilirmiyim.
Cevap: Sahibinden.com iphone 6 dolandırıcısı
Savcılığa şikayette bulunun ayrıca icraya verin.
yarın savcılığa ve icraya gideceğim bana bu konuda yardım edebilecek birisi var mı hangi yolu izleyeceğim tek başıma bu işin üstesinden gelebilirmiyim.
Get sizmi alışveriş yaptınız? Parayı ne olarak gönderdiniz. açıklamasında.
Tanıdığınız bir avukattan yardım almanızda fayda var.
Hocam size ulasmam lazim bana pmle nonuzu bildirirmisiniz
böyle her yere yazarak adamında görmesini sağlıyorsun. ulaşma imkanın azalıyor.
dava açsanda tek başına sonuç almak zor.birlikte hareket etmemiz lazım bu terbiyeli arkadaşa
chaay kardesim sana ulasabilecegim bir adres tel face adresi verirmisin
merhaba. sanırım beni de dolandırdı. siz herhangi bir işlem yaptınızmı
Abi ozel mesaj atmaya calisyorum gondermiyor.
- - - Updated - - -
Serhan kocaelidesin heralde sen de yaz hocam bana. Ben baya mesafe katettim. Anlatirim hepsini tek tek sizlere
- - - Updated - - -
29 mesaj siniri varmis. Sizlere mesaj atmak icin. Face vs kullanmiyorum. Nasi yapariz
- - - Updated - - -
29 mesaj siniri varmis. Sizlere mesaj atmak icin. Face vs kullanmiyorum. Nasi yapariz
evet izmitteyim. ben savcılığa şikayette bulundum. bende zeki ibarın kimlik resmi de var. iletişime geçelim
- - - Updated - - -
29 msj sınırı var size direk yazamıyorum. burdan bana yazın
serhan hocam mailinizi kontrol ediniz.
Acaba neden siliyorlar, hiç düşündünüz mü?
İletişim adresi / numarası paylaşmak yasak !
Erdoğan bey merhaba,
Haklısınız farkındayız, biz bunlarıda kabul ederek foruma üye olduk. Ancak 29 mesaj sınırı ile sınırlandırmak yanlış. Çünkü çok fazla bilmediğimiz konular hukuki konular. bilmediğimiz konu hakkında yorum yapmak çok mantıklı gelmiyor. insanlar zaten adalete kavuşacağız diye bir ton zaman kaybediyor ve biz yanlış yorum yaptığımızda insanlar bizden ötürü zaman kaybedecek. bu 29 mesaj sınırı hem bizim iletişim kurmamızı engellemekle birlikte, prosüdüre takılarak gerçekten değerli olan zamanımızı (hepimiz için geçerli) kaybediyoruz. okuduğunuz için teşekkürler,
saygılarımla,
Sürdürmeye çalıştığınız iletişim yoluyla o kadar çok kişi taciz veya para karşılığı iş görülmesi teklifleri nedeniyle şikayette bulundu ki, o değerli vakitler, saçma sapan insanların saçma sapan işleri nedeniyle çok daha fazla harcanır oldu.
Özel iletişim bilgilerinin paylaşılması istemediğimiz bir konu, bu kadar basit.
Uyulmaması durumunda da yapılabilecek pek bir şey kalmıyor , üyeliği askıya almaktan başka.
Ayrıca forumun amacı paylaşmaksa, özel mesajla bilgi , ihtiyacı olan insanLARla nasıl paylaşılabilir?
Kişiye özel paylaşım, forum mantığıyla pek örtüşmüyor bildiğiniz üzere.
Erdoğan bey,
eski bir forum kurucusu ve yöneticisi olarak durumun farkındayım. ama sizde bizim birlikte hareket edebilmemiz için yardımcı olmanızı rica ediyorum.
adım mustafa demiro pendikteyim beni faceden bulun beraber mücadele edelim bu konuda
arkadaşlar bi gelişme oldumu