-
8 ayrı ayrı kredi kartı borcum var bankalara
bankalar kredi kartı borcumu destek varlık şirketine devretmiş. ana borc 210 bin tl 3ci yılına girecek. üstümde hic bir mal yoktur. mal beyanında bulunmadım. ev kira ssk bagkur yok. genel sigortalı primsizden yararlanıyorum.. tahüttde bulunmadım. imzada atmadım. benim durumum ne olur varlık şirketleri icraya vermişler... yardım olursanız cok sevinirim sayın yetkililler.. tşkler
-
Cevap: 8 ayrı ayrı kredi kartı borcum var bankalara
Bende aynı durumdayım. 7 farklı dosyadan varlık şirketlerine borcum var. Merak etmeyin şuanki durumuzda size hiç bir şey olmaz. Fakat düzgün bir insan psikolojisinde değilsinizdir. Zaten olmanız zor. Adres beyanı yapamazsınız, yapsanız zırt pırt kağıt gönderirler daha çok sıkılırsınız. 3-5 Bin TL lik aracım olsun, ufak tefek tamir bakım işlerine giderim dersiniz. Korkudan onu bile alamazsınız. Anlayacağınız insan gibi yaşayamazsınız. Ben İbrahim Dizlek'ten Düşme'yi dinliyorum ve sinirden çatlıyorum. Allah bu durumdaki herkesin yar ve yardımcısı olsun çok zor durumdayız.
-
benden daha kotu durumda ınsanlar vrmıs. allah yardmcnz olsun
-
8 ayrı ayrı kredi kartı borcum var bankalara şimdi ise varlık şirketine satılmış
-
slm sayın yetkilliler. beni bir aydınlartırmısınız. bulanıma girdim cıkamıyorum. stresteyim. panik oldum sinir hastası oldum..bi yardımcı olunuz allah için...şimdi 2012 yılında subat ayında tebligat geldi almadım 8 ayrı kredi kartı borclarım yüzünden toplamda ana borcum 210 bin tl dir.. fakat malım yok ssk bagkur yok yeşil kartlı genel sigortalıyım. .evim kira .işyerim soyuldu zarar ettim zarar 25 bin tl .3 yıl oldu. birkac kişiye iş yapmak maksatıyla nakit verdim alamadım 4 yıldı oldu zararım 50 bin tl senet yok kifl yok. görgü tanıklar var sadece.. alamadım.. ben icralık oldum borclarımdan dolayı. 8 ayrı kredi kartı borcumun 3 adedi anadolu varlık şirketine ve destek varlık sirketine dahil oldu.digerleri beklemede icralık mahkemeye vermişler. benim mal mülk bagkur ssk yok. 7 yasında gap görme engeliler okulna giden kız cocugum var onun 2022 özürlü maası var benimüstüme vasisi olarak ben alıyorum babası olaraktan. haciz konurmu. babamın ssk emekli masına ve evine. eski meski bir kamyonet arabsı var hammalıga gidiyor kısacası nakliyatcılık.ona bunlara haciz konurmu. daha önce bana denizbank akbank yapıkredibanksı 20 tl günlük hapis istemiş bişey cıkmadı karakola gidip iafede verdim. 210 bin tl ana borcla hapise girermiyim. ben burcu nasıl ne şekil ödeyebilirim. geceleri kabusum günleri korkularım oldu.bana allah için iyi bir cevap yazmanızı rica ederim sayın yetkili arakdaslar hukukcular ..sayet ben bu durumdan kahrımdan ölürsem öldümde bu borc aileme eşime kızıma babama kardeşlerime intikal ederim. zamanla...babamın bir evi var müstakil birde 7bin tl degerinde kamyoneti. birde ssk emeklisi maası var...benim ise hic bir mass ssk bagkur yan gelirim yok. mülk mal yok. tahütde bulunmadım imzada atmadım hic bir evrakı almadım. icra memurlayılada anlaşma yapmadım gelip gittiler. kiralık oturdugum evde.bişey almadılar. 3 sefer geldiler. benim sonum durumum ne olur. anadolu ve destek varlık şirketine intikal etmiş borclarım. şimdiden
-
Alıntı:
mahsun27 rumuzlu üyeden alıntı
.... 7 yasında gap görme engeliler okulna giden kız cocugum var onun 2022 özürlü maası var benimüstüme vasisi olarak ben alıyorum babası olaraktan. haciz konurmu. .
Hayır
Alıntı:
.... babamın ssk emekli masına ve evine. eski meski bir kamyonet arabsı var hammalıga gidiyor kısacası nakliyatcılık.ona bunlara haciz konurmu. ....
Hayır
Alıntı:
....sayet ben bu durumdan kahrımdan ölürsem öldümde bu borc aileme eşime kızıma babama kardeşlerime intikal ederim. zamanla...babamın bir evi var müstakil birde 7bin tl degerinde kamyoneti. birde ssk emeklisi maası var....
Mirası red ederlerse hiç bir şey olmaz..
Geçmiş olsun..
-
tşkler allah için saolun.içimi rahatlattınız allahta sizi rahatlatsın tüm kredi kartı magdur kardeşlerimize sabır ve yardım etsin ödeme kolaylık versin. 1 rini 1milyon etsin..selametle
- - - Updated - - -
peki ben borcları karşılayamazsam ödeyemezsem varlık şirketi bana ne yapar. imzam yok sart yok. ödeme koşulu yok. yapılandırma yok. tahüt yok. arkadaslar diyor hapis yatarsın günlügü 20 tl karşılıgında peki diyorum 20 yıl mı yatcam ana borcum 210 bin tl 8 ayrı bankaya hesap verek borcumu ödemek için hapisemi girecem 20 yıl kim yatar okadarki birde günlük 20 tl cüzi bir rakam kim yatar o paraya hapis. böyle bişey varmı arakdaslar sayın yetkililer...ben bu parayı zor cok zor rüyamda görüm sayısal milli piyango tutarsa ozaman öderrim şimdi belkide 3 yılda 600 bin tl olmuştur.. rüyalarıma giriyor. yatamıyorum 3 yıldır sabahı ediyorum..birde ist 2ci icra 31 icra gaziantep 13 ci icra daresinde mahkeme ne yapmam lazım mal beyanda bulunmadım yokki bulunayım... cvp yazarsanız cok sevinimrim.. tşkler:'(
-
Canınızı çok sıkacak bir durum yok. Bu gidişle sağlığınızdan olursunuz. Sizin sağlıksız bir haliniz kimseye fayda sağlamaz aksine daha çok zarar getirir. Borçlusunuz tabiki canınız sıkılacak ama ödemeniz içinde sakin olmalısınız. Ben öyle yapıyorum. Bende sıkılıyorum, sizin kadar bende borçluyum ama bakmak zorunda olduğum ailem var. Hiç bir borcunuz için resmi taahhütte bulunmayın. Tabiki aranacaksınız. Muhakkak telefonlara cevap verin. Ödemeye gücünüz olmadığını beyan edin. En azından kendinizi rahat hissedersiniz. Çünkü doğruyu söylediniz. İstemediğiniz şeyler duyabilirsiniz çok doğal alacaklı haklı ve parasını istiyor. Sizin borçlarınız yüzünden babanızın mal varlığına bir olmaz. Siz şuan batmış ve kendi evinize zor yeten bir insansınız. Önce kendinize yetecek seviyeye gelin sonra ufak borçlardan ödemeye başlayarak psikolojik olarak da rahatlarsınız.
-
Alıntı:
tşkler allah için saolun.içimi rahatlattınız allahta sizi rahatlatsın tüm kredi kartı magdur kardeşlerimize sabır ve yardım etsin ödeme kolaylık versin. 1 rini 1milyon etsin..selametle
- - - Updated - - -
peki ben borcları karşılayamazsam ödeyemezsem varlık şirketi bana ne yapar. imzam yok sart yok. ödeme koşulu yok. yapılandırma yok. tahüt yok. arkadaslar diyor hapis yatarsın günlügü 20 tl karşılıgında peki diyorum 20 yıl mı yatcam ana borcum 210 bin tl 8 ayrı bankaya hesap verek borcumu ödemek için hapisemi girecem 20 yıl kim yatar okadarki birde günlük 20 tl cüzi bir rakam kim yatar o paraya hapis. böyle bişey varmı arakdaslar sayın yetkililer...ben bu parayı zor cok zor rüyamda görüm sayısal milli piyango tutarsa ozaman öderrim şimdi belkide 3 yılda 600 bin tl olmuştur.. rüyalarıma giriyor. yatamıyorum 3 yıldır sabahı ediyorum..birde ist 2ci icra 31 icra gaziantep 13 ci icra daresinde mahkeme ne yapmam lazım mal beyanda bulunmadım yokki bulunayım... cvp yazarsanız cok sevinimrim.. tşkler:'(
iletiniz yasal ve etik olmayan davranış önerileriniz nedeni ile silinmiştir.
-
Bİr banka nin vekİl avukati bana eposta youluyla gÖnderdİgİ yazi..
SAYIN BÜYÜKLERİM ABİLERİM ABLALARIM. BİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ. 8 BANKAYA AYRI AYRI BORCUM OLUP TPLAM ANA PARASI 210 BİN TL DİR. ÖDEME GÜCÜM HİCBİR MAL MÜLKÜM OLMADIGI İÇİN. BANA YOLLAMIŞ OLDUGU 1 BANKANINVEKİL AVUKATININ BANA İHTARNAME CEKMİŞ..
BENİM ÖDEYECEK GÜCÜM YOK. NE YAPARLAR BANA.. İFLAS ETTİM.. 4 YILDIR. İŞEYERİM SOYULDU DOLANDIRILDIM. ORTAGIM DOLANDIRDI. İŞYERİME HIRSIZ GİRDİ MADDİ ZARARIM BANA BÜYÜK. 2 YILDIR BANKALARLA İCRALIGIM HEPSİYLE.. İŞSİZİM CALIŞMIYORUM.. KİRACIYIM. GENEL SAGLIK SİGORTASINDAN YARARLANIYORUM ÜZERİMDE HİC BİR MAL VARLIGIDA YOKTUR Kİ EMİNİM.. BENİM BU DURUMUM NE OLUR.. ALLAH İÇİN YARDIMCI OLUNUZ...
SAYIN BORÇLU;
İHTARNAME
Sorumlu olduğunuz borcunuzu ödemediğinizden dolayı müvekkilimiz şirket AKBANK T.A.Ş ye olan borcunuzdan dolayı aleyhinize GAZİANTEP yetkili İcra Müdürlüğünce icra takibi başlatılmıştır.
Geçen süre zarfında borcunuzu halen ödememiş bulunmaktasınız. Borcunuzu hemen ödemeniz veya taksitlendirme yapmanız durumunda olumsuz durumlarla karşılaşmayacak ve hakkınızda yapılmış işlemler durdurulacaktır.
Ayrıca yapmış olduğumuz haciz programımız çerçevesinde ikamet ettiğiniz ve tarafımızca tespit edilen adreslerinize hukuk büromuzdan bir avukat arkadaşımız refakatinde İcra Memuru, polis veya jandarma kuvvetleri ile birlikte gelinerek kapınız kapalı ise çilingir yardımı ile açtırılarak ve haciz işlemi yapılacaktır.Haciz edilen mallarınız nakliye ve hamaliye giderleri de tarafınızca karşılanmak üzere yediemin deposuna kaldırılarak ve icra müdürlüğü yolu ile satılacaktır.
Tespit edilmesi halinde herhangi bir iş yerinde çalışıyorsanız maaşınıza haciz konulması ile ilgili işlemler yapılarak,adınıza kayıtlı araç,tapu kayıtlarına ve banka hesaplarınıza haciz konulması için ilgili Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ve banka şubelerine yazı yazılacak ve haciz konulan araç ve gayrı menkullerinizin satışı için masrafları borcunuzun üzerine eklenmek koşulu ile gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu yazımız tarafınıza tebliğinden 7 gün içerisinde büromuzla irtibata geçmeniz aksi taktirde yukarıda yazılı olumsuz durumlarla karşılaşacağınız ihtar olunur.
-
Bİr bankanin bana avukat vekİlİ araciligiyla yolladigi e posta
Baslici dİyor İyİ gÜnler,
akbanka olan yasal takİp borcunuza tÜrkİye Çapinda kampanya baŞlatilmiŞtir.
Banka defaten tek plan gİrmİŞtİr. Borcunuzun ana parasinin yarisini, masraflarin ve bugÜne
dek İŞlemİŞ faİzlerİn tÜmÜnÜ sİlİyor. Bİr daha gelmeyecek bİr kampanya olduĞu İÇİn dİkkate
almanizi rİca ederİz. Benİm asil ana borcum bankaya 65 bİn tl dİ. 2012 yili ocak ayinda. Sonra bana telefonuma msj geldİ 23 bİn tl 1 takİstle kapatiniz dİye. Umursamadim cÜnkÜ maddİ İmkanim elvermİyor
İŞsİzİm caliŞmiyorum evİm kİra kizim gÖrme engellİdİr.. YeŞİl kartliyim. Malim mÜlkÜm yoktur.. Ne olur benİm duruma.. 5 yil sonra ne olur hİc Ödeyemesem devlete aktarma yapiliyormuŞ devlet senİ bİr yerde sikisitirip aliyormuŞ. Dogrumu bu acaba.cvplarsaniz cok sevİnİrİm bulanima gİrdİm İyİce stresteyİm.. TŞkler
-
7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim
Slm: Degerlİ bÜyÜklerlİm abİlerİm ablalarim. KardeŞlerİm. Bana allah İÇİn bİrİ benİ aydinlatsin cÜnkÜ strese gİrdİm İyİce aklimi kacirmak Üzereyİm.. Yardim edİnİz ..konu benİm toplamda ana borcum 215 bİn tldİr.fakat 7- 8 adet ayri ayri bankaya.2012 yilinda ocak ayindan İtİbaren faİzlenİyor 215 bİn tl Üzerİnden borclarim. Bu durum benİ cok dÜŞÜndÜrÜyor gecelerİ kabusum oldu 2 yil gectİ ÜstÜnden eve İcra geldİ gİttİ bİŞeyler almadilar kİ bİŞey yok. Ev kİra İŞyok ssk bagkur maasim yok ama gÖrme engellİ kizimin benİm ÜstÜnde yÜzde 50 ÖzÜrlÜ rapor ÖzÜrlÜ maasi var 7 yasinda oldugu İÇİn ben aliyorum maasini..malim mÜlkÜm yok. Cekİp gİttİler İcra memurlari daha sonra varlik Şİrketlerİne aktarma yapilmiŞ bİr mesaj geldİ bana
ana para 65 bİn tl yerİne 23 bİn tl 1 taksİtle kapatiniz dİye... 1) akbanka 65 bİn tl ... 2) yapikredİ 6.450 tl 3) yapikredİ 40 bİn tl 4) yapkredİ nakİt avans ve taksİtlİ nakİt avans atmden 1500 tl 12 ay 1000 tl 15 ay 5) denİzbanka 12 bİn tl 6) garantİbanka 8.460 tl 7) asyabank 18 bİn tl 8) hsbc bank 15bİn tl 9)fİnasbank 45 bİn tl 10) fİnasbank aysonu hesabina nakİt cekmİŞtİm 3000 tl [bu borclari Ödeyebİlecek kapİsede degİlİm son 4 5 yilda basimda hİc bİr felakaetler eksİlmedİ İŞyerİm soyuldu ortagim benİ carpti gİttİ ne senet var ne tanik. Maddİ zararim cok bÜyÜk. Hadİ ben bagiŞladim 5 yildir gelmeyen paralarim soyulan İŞyerİm calinan mallarim gelmedİ saglik olsun. Benİm bu borcla İmtİhanim cok zor be .nasil ederİm bİlemİyorum. Ücretsİz bİr avukat tutsam İŞİn İÇİnden cikamaz hale gelİrler.. Hakİmİn karŞina ciksam nettİnde bu hale geldİ dİse. Oda İŞİn İÇİnden cikamaz..babam emeklİ 67 yasinda bİr evİ bİr naklİye araci varÇ onuda allah korusun mezarmi olsun.. Yok arkadas yokkİ Ödeyemde kurtulam bu boktan borctan.baŞinizi agrittim İÇİn cok ÖzÜr dİlerİm.. Hadİ bİr huzurlu cvp beklİyorum.. Avukat arkadaslardan bÜyÜkelrden.. Saygilar
-
Cevap: 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim
oncelikle Allah yardimcin olsun..ben hukukcu degilim fakat,genel bilgi seviyesinde biraz olsun tecrubem var,Sirketin var ise sanirim once bu sirketini IFLAS ettigini bildirimini yapmalisin.,daha sonra bal beyaninda bulunmalisin bildigim kadari ile..buradaki Icra hukukcusu arkadaslar bu durumu aciklasalar yasal yoldan ne yapabilecegini,.,.daha aydinlatici olacak..strese girme,yaradan bir kapi kapatsa dahi bir kapiyi tekrar acar..
-
Cevap: Bİr bankanin bana avukat vekİlİ araciligiyla yolladigi e posta
Paraniz yoksa odemeyin, kendinizi zorlayip bir kismini odeseniz bile borcu kapamadiktan sonra bu odemede boza gider.
Alacakli alacagini icra yolu ile almak isteyebilir ancak paraniz yoksa neyi alacaklar. Ileride is bulursaniz maasinizin en fazla ucte birine icra gelir.
-
YALCIN BEY hayır şirketim yok. mal mülk yok. ssk bagkur yok sadece özürlü kızımın 7 yasında oldugu için vasi olarak maaşı ben alıyorum.. körler okuluna gidiyor.. ne yapmam gerekiyor.. 3 yıla yakın bir zaman oldu. şimdi avukatlar arıyor örnek a bankası ana para 65 bin tl faizi dosya masrafını avukat masrafı vs gibi tümünü siliyor. sadece 23 bin tl yatır diyor. bende o durum yok ne yapmam lazım.. mal beyanında hic bulunmadım evim kira zar zor ödüyorum. gecim zor arasıra işe gidim. üstümde hic bir mal varlıgım yok.banka avukatı tüm devlet daire ile ilgili herşeyi dilekce ile yazı yollamış. malım varmı yokmu. ne yapmama lazım. beklemem benim için hayırlımı. yoksa avukatı arıyıp 23 bin tl istedi 1 taksitle. bende yok. 23 bin tl 24 ay taksit yaparmı aylık 1000 tl gibi. olurmu..
-
Alıntı:
YALCIN BEY hayır şirketim yok. mal mülk yok. ssk bagkur yok sadece özürlü kızımın 7 yasında oldugu için vasi olarak maaşı ben alıyorum.. körler okuluna gidiyor.. ne yapmam gerekiyor.. 3 yıla yakın bir zaman oldu. şimdi avukatlar arıyor örnek a bankası ana para 65 bin tl faizi dosya masrafını avukat masrafı vs gibi tümünü siliyor. sadece 23 bin tl yatır diyor. bende o durum yok ne yapmam lazım.. mal beyanında hic bulunmadım evim kira zar zor ödüyorum. gecim zor arasıra işe gidim. üstümde hic bir mal varlıgım yok.banka avukatı tüm devlet daire ile ilgili herşeyi dilekce ile yazı yollamış. malım varmı yokmu. ne yapmama lazım. beklemem benim için hayırlımı. yoksa avukatı arıyıp 23 bin tl istedi 1 taksitle. bende yok. 23 bin tl 24 ay taksit yaparmı aylık 1000 tl gibi. olurmu..
Merhaba
Bagli oldugun ilin veya ilcenin Icra mudurlugune gidip Mal beyaninda nasil bulunabilecegini ogrenmelisin.oncelikle hic birseyin olmadigina dair beyanda bulunmalisin,birde bir Avukat ile ( Borclar hukukundan tecrubeli) gorusmen sart.!
o sana yol gosterecektir.
kolay gelsin.
-
-
tkler yalcın bey peki ücretsiz avukat tutma hakkın sahipmiyim nasıl bir avukat tutarım malum işsiz ve imkan sıfır gecimimi bile zor şartlarla yapabilim.. sonkez yalcın bey. avukatlar baroluguna gidip ücretsiz bir avukat tutabilirimiyim devlet bana böyle bir avukat tutarmı
-
Hakkınızda açılmış bir dava yok, devlet size ne için bir avukat yardımında bulunacak?
-
Alıntı:
tkler yalcın bey peki ücretsiz avukat tutma hakkın sahipmiyim nasıl bir avukat tutarım malum işsiz ve imkan sıfır gecimimi bile zor şartlarla yapabilim.. sonkez yalcın bey. avukatlar baroluguna gidip ücretsiz bir avukat tutabilirimiyim devlet bana böyle bir avukat tutarmı
Merhaba
Yani Erdogan Beyin dedigi dogru,Ucretsiz Avukat isini unutun,oyle birsey yok ,sadece belki ucretsiz Danisma vardir..ama Dunyanin hic biryerinde bu sekil bir uygulama ben duymadim..kimi avukat cuzi bir ucret alir,yardim maksadi ile..kimisi ile fahis ucret..Avukatina gore degisir sanirim.
-
Cevap: Bİr bankanin bana avukat vekİlİ araciligiyla yolladigi e posta
tşkler nina üye peki bu borcu şimdi ödeyemem. ama 5 yıl gecerse veya 10 yıl gecerse yahutta hic ödeyemesem. bu borclarım ne olur sonunda. varlık şirketileri cüzi miktarda yüzde 10 15 ihale ile alıyormuş örnegin a bankası 65 bin tl ana borc parası varlık şirketine satmış a bankası benden enson bu ayki telefondaki msjda 23.580 tl istiyor 1 taksitle. peki varlık şirketi ne kadar ister vade faizi taksit koyarmı yoksa tek ödeme ile yüzde 10-15 arası almış oldugu 65 bin tl yi benden ne kadar ister. ben bu borcu 9 bin tl ile kapatma imkannım varmı varsa ne yapmam lazım bilginiz varsa tşkler.
-
hakkımda aleyhime acılan 8 icra dairesi ve 1 ist bakırköy 8 ci icra dairesi var destek varlık şiirketi acmış.. ben onu kastettim. ben bunlarla nasıl baş ederim diye yazdım. ama siz yorumu farklı yere cektiniz. yalcın bey ve erdogan bey tşklr.. saygı deger arkadaslar : benim kafama takılan bir soru işareti var. şimdi benim 7-8 banya toplamda 210-225 bin ile arası kredi kartı borcum. var. enson a bankası bana 65 bin tl ana borcun 145 bin tl oldu. faizisini sildik dosya avukat masrafını sildik. ana borcun olan 65 bin tl yide yarısını sildik 3 taksitle öde 12, bin tl öde ben yok dedim imkanım yok ödeme kapistem yok.. aradan biraz gecti telefonuma msj yolamışlar baktım a bankası benden 1 taksitle tek 23,580 tl istiyor. yine yok dedim. peki bu durum ne olur diger bankalarda 2 si varlık şirketlerine ihale aracıi ile satmış duyduguma göre yüzde 10 15 20 ile almışler yani 65 bin tl ana parasını a bankasından 9,750 tl almış ben bu şirkete 10 bin tl ödesem bu borc kapanırmı babam emekli maşından cekcek sor dedi kabul ediyorlarsa 1 bankadan kurtul diye.. yoksa ilerde başıma dert acarmı.böyle bir şart olursa kabul edip imza atmalıyım mı beklemede mi kalım... şuanda evimi zar zort şartlarla geciniyorum. özürlü kızımın maaaşıyla ufak ufak tefek arada iş yaparak hammalık 3 gün orda 1 hafta orda calışarak. evimi gecindiriyorum. benim bu durumum ne olur. hic ödeyemesem aradan 5 yıl 10 yıol gecerse ne olur tahüt yok imza yok gelir yok ssk yok bagkur yok. hicbir şeyim yoktur. birtek kızımın vasi olarak ben maasını cekim. 7 yasında oldugu için 2022 özürlü maaşı var. 3 ayda bir 850 tl alıyorum. avukat tutacak bile para yok durumum yok. ne yapmama lazım sizce. bir akıl bir fikir bir yardım ediniz allah için kafayı yiyecem. yatamıyorum uyuyamıyorum..
yanıtlarsanız cok sevinirim başınızı böyle agrıtım kusurama bakayın...
-
Bak simdi,,Yardimci etmeye calisiyorum..ustune birde firca yiyoruz,,elli kanaldan soru soran sen degilmisin,bedava avukat sorusu,borclarimi ertelebilirmiyim sorusu,ben neden baska yere cekeyim..halen dedigim dogru,mal beyanindan bulunmalisin..
ayrica bugunku Turkiye cumhuriyeti sartlarinda kimse sana bedava avukatlik ta yapmaz,veya bedava yardimci olmaz.
-
Alıntı:
bir akıl bir fikir bir yardım ediniz allah için kafayı yiyecem.
O paraları afiyetle yerken "yahu ben sonra bunları nasıl öderim" diye düşünerek kafayı yemediyseniz bundan sonra hiç yemezsiniz, korkmayın. Madem hiç bir varlığınız yok, bırakın alacaklılar düşünsün. Aramızda para toplayıp borcunuzu ödememiz gibi bir durum da olmadığına göre zaten yapılacak hiç bir şey yok. Sizin o borcu şu ya da bu şekilde ödemeye niyetiniz var mı, yok mu, siz onu söyleyin. Daha ufukta bile görünmeyen çözümlerin lüzumsuz ayrıntılarına girerek ne kendiniz yorulun, ne de size yardımcı olabilecek kişileri yorun. Varlık şirketinin borcu yüzde kaç ile aldığından size ne? Yasal faiz her ne ise en azından onu koyarak giderek artan bir şekilde ister sizden. Elinizde beş kuruş para yokken neyin pazarlığına kalkışıyorsunuz? Kendinize bir iş bulun, ömrünüz oldukça maaşınızın dörtte birini icraya ödeyerek yaşayıp gidin.
-
tşkler bu kadar kızmanıza gerek yokti. babam sadece emekli maasından 10 bin tl cekim bari 1 bankadan kurtul demişti ama galiba babam boşuna ugraşıyormuş. böyle sitede anlıyışsız insanlar farken hele hele benim durumda olan varmı bilemem 225 bin tl borc meselesi.. yukada afiyetle yemişsin kelimesi hic yakıştıramadım . allah benim düştügüm duruma kimseyi düşürmesin bilmeden anlamadan maydanuz olma... hem 225 bin tl yi bendegil beni buhale sokanlar yedi.tamam kardeşim. şimdi hırsızımı öldrr,m. beni dolandıranı mı yurt dışında yolda gümrük kapısında ver lan 15 bin tl mi yoksa seni tırınla birlikte yakarım mı diyim. ne diyim. yoksa işterimi soyanı degil de devletin polisemi dava acım niye gece saat 4,05 tl devreyer atmadınız hırsızı yakalayamadınz mı diyim. maddi tazminat mı istim. nedim. ha söyle bilmiş kardeşim... işyerim vardı soyuldu sigorta yok 100 adet cihazlarım caLINDI resmi evrakları emmineyette savcılıkta 4 yıl oldu bulunamadı işterimde laptop bilgisayar calındı kamare kayıt var hırsız yok bulunamadı. 5000 BİN TL KARTLARım CALINDI. DÜKKAN İÇİ MALZEMeLERİM GİTTİ. 2500 TL. DAHA SONRA ACIDIGIM İNANDIGIM BİR ARKADASIMA 15 BİN TL VERDİM YURT DIŞI İLE CALIŞIYOR TIR ŞÖFERİ GÖREŞEMİM. bir garibaN YANIMDA CALIŞTIRDIM İŞCİNİN 1 YIL EV KİRASINI ELEKTRİGİNİ SUYUNUN HASTA KIZININ İLACINA KADAR ALDIM. BORC TALEP ETMEDİM İSTEMEDİM. ARTI BENİM KIZIMIN GÖZLERİ GÖRMÜYOR. 7 YASINDA. O KIZIN GÖZLERİ İÇİN 25 BİN TL HARCADIM İST DA ANKARADA DÜNYA GÖZ HAST DE. TEK. ANLADIN MI. BİLEMEDEN ETMEDEN KARŞINDAKİNİ SUCLAMAYINIZ.. ŞİMDİ BEN BANKAYI SOYDUM MU DOLANDIRDIM MI. O GÖZLE BAKIYORSUNUZ.. BENİ KINIYAN BENDEN BETER OLSUN. BEN İSTERİMKİ FİAZİYLE 600 BİN TL ÖDEÜM YOKKİ. TEK KORKUM HAPİS AİLEM HATA KIZIM. ONLAR PERİŞAn olmasın bakacak kimseleri de yok ki.. oyüzden anladın mı .İSTERSEN BU sitede benim üyeligimi silsinler.. allah hepinizi ıslah eylesin. beni kınıyan benden beter olsunlar. kusura bakmayın. hçcak.. insanlık ölmüş ya... cok yazık...
-
Henüz kızmadım. Hissiyatım kızgınlık ile ifade edilemez. Önce Türkçe yazmayı öğrenin, ondan sonra terbiyenizi bozmadan yazın, hiç kimsenin size yardımı olmaz ama kim bilir, dünya ümit dünyası, belki bir mucize olur.
-
O paraları afiyetle yerken "yahu ben sonra bunları nasıl öderim" diye düşünerek kafayı yemediyseniz bundan sonra hiç yemezsiniz, korkmayın. Madem hiç bir varlığınız yok, bırakın alacaklılar düşünsün. Aramızda para toplayıp borcunuzu ödememiz gibi bir durum da olmadığına göre zaten yapılacak hiç bir şey yok. Sizin o borcu şu ya da bu şekilde ödemeye niyetiniz var mı, yok mu, siz onu söyleyin. Daha ufukta bile görünmeyen çözümlerin lüzumsuz ayrıntılarına girerek ne kendiniz yorulun, ne de size yardımcı olabilecek kişileri yorun. Varlık şirketinin borcu yüzde kaç ile aldığından size ne? Yasal faiz her ne ise en azından onu koyarak giderek artan bir şekilde ister sizden. Elinizde beş kuruş para yokken neyin pazarlığına kalkışıyorsunuz? Kendinize bir iş bulun, ömrünüz oldukça maaşınızın dörtte birini icraya ödeyerek yaşayıp gidin. yukardaki sizin ileti msj..oku öyle yaz .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
ben bişey dimiyorum size.. allah ne diyim borclu borclunun fakir işsiz .işsizin fakirin kiracının borclunun halinden anlarmış. demekki senin borc varsada cok az miktarmış.fazla derdin yokmuş..olsa zaten anlardın benim halimden.. türkceme gelince senden mi ögrenecem . o kızgınla sende olsa oyazıyı yazardın. şimdi ben sana desem ki. sen milleti dolandırmışsın bankayı çartpmışsın. afiyetle yemişsin desem benim yerim de de olsan ne derdin bana. hadi bakalım. sizin aranızda para toplayan diye bişey de yazmadım istemedim de. eeee ozaman. kabahat sizde ..bende degil. tamam belki başınızı agrıttım yordum kusuruma bakmayın diyorum tşklr ediyorum. en sonunda.sormak ayıpsa ozaman bu sitedeki üyeler 1 soru ile yetinsin kapatsın konuyu.sana gelicence ben terbiyemi bozmam senin gibilerle hic ugraşamam. benim derdim bana yeterde artarda.. tamam. şimdi ne yazarsan yaz umurumda degilsin önce karşının ne demek istedigini anla bil sonra yaz cevabı.. kimse kimseyi anlamadan dinlemeden suclamasın. yukarda allah var o biliyor kimi dolandırıcı kimi affiyetle yemiş onunbunun parasını.vs bankanın.. tamam... benim alnım acık ak dır. sormak istedigim konuya bin pişman ettiniz ya.. ayıp ayıp ya..ögrenmek sormak ayıpsa birdaha yazmam sormam sizde cvp yazmasınız olur biter beyefendi.. kolay gele..
- - - Updated - - -
Alıntı:
yalcinBey rumuzlu üyeden alıntı
Bak simdi,,Yardimci etmeye calisiyorum..ustune birde firca yiyoruz,,elli kanaldan soru soran sen degilmisin,bedava avukat sorusu,borclarimi ertelebilirmiyim sorusu,ben neden baska yere cekeyim..halen dedigim dogru,mal beyanindan bulunmalisin..
ayrica bugunku Turkiye cumhuriyeti sartlarinda kimse sana bedava avukatlik ta yapmaz,veya bedava yardimci olmaz.
YALCIN BEY SİZE BİŞEY DEMEDİM KIZMADIN SADECE ENGİN TARHAN BEYEFENDİYE KIZDIM AFFİYETLE YEMİŞSİN KAFAYI YEMEZSİN KELİŞMESİNE BOZULDUM ZORUMA GİTTİ KALBİM KIRILDI OYÜZDEN.. SİZ COK YARDIMCI BİRİSİNİZ TŞKLR.. BEDAVA AVUKATA GELİNCE NEDEMEK İSTEDİGİM TAM ANLMADINIZ ONDAN. MAL BEYANINDA ZATEN BULUNDUM. BORCLAR ERTELEME KELİMESİ OLURSA OZAMAN DİYELİMKİ MİRAS DÜŞTÜ ELİMDE PARA VAR AMA ARADAN 5 10 YIL GECMİŞ ONU ANLATMAK İSTEDİM. FARKLI YERE CEKTİNİZ.. GENEDE SAOLUN...
- - - Updated - - -
Alıntı:
EnginTarhan rumuzlu üyeden alıntı
O paraları afiyetle yerken "yahu ben sonra bunları nasıl öderim" diye düşünerek kafayı yemediyseniz bundan sonra hiç yemezsiniz, korkmayın. Madem hiç bir varlığınız yok, bırakın alacaklılar düşünsün. Aramızda para toplayıp borcunuzu ödememiz gibi bir durum da olmadığına göre zaten yapılacak hiç bir şey yok. Sizin o borcu şu ya da bu şekilde ödemeye niyetiniz var mı, yok mu, siz onu söyleyin. Daha ufukta bile görünmeyen çözümlerin lüzumsuz ayrıntılarına girerek ne kendiniz yorulun, ne de size yardımcı olabilecek kişileri yorun. Varlık şirketinin borcu yüzde kaç ile aldığından size ne? Yasal faiz her ne ise en azından onu koyarak giderek artan bir şekilde ister sizden. Elinizde beş kuruş para yokken neyin pazarlığına kalkışıyorsunuz? Kendinize bir iş bulun, ömrünüz oldukça maaşınızın dörtte birini icraya ödeyerek yaşayıp gidin.
YUKARDAKİ SİZİN YAZDIGINIZ OKUYUN .................................................. .................................................. .................................................. ..........
ben bişey dimiyorum size.. allah ne diyim borclu borclunun fakir işsiz .işsizin fakirin kiracının borclunun halinden anlarmış. demekki senin borc varsada cok az miktarmış.fazla derdin yokmuş..olsa zaten anlardın benim halimden.. türkceme gelince senden mi ögrenecem . o kızgınla sende olsa oyazıyı yazardın. şimdi ben sana desem ki. sen milleti dolandırmışsın bankayı çartpmışsın. afiyetle yemişsin desem benim yerim de de olsan ne derdin bana. hadi bakalım. sizin aranızda para toplayan diye bişey de yazmadım istemedim de. eeee ozaman. kabahat sizde ..bende degil. tamam belki başınızı agrıttım yordum kusuruma bakmayın diyorum tşklr ediyorum. en sonunda.sormak ayıpsa ozaman bu sitedeki üyeler 1 soru ile yetinsin kapatsın konuyu.sana gelicence ben terbiyemi bozmam senin gibilerle hic ugraşamam. benim derdim bana yeterde artarda.. tamam. şimdi ne yazarsan yaz umurumda degilsin önce karşının ne demek istedigini anla bil sonra yaz cevabı.. kimse kimseyi anlamadan dinlemeden suclamasın. yukarda allah var o biliyor kimi dolandırıcı kimi affiyetle yemiş onunbunun parasını.vs bankanın.. tamam... benim alnım acık ak dır. sormak istedigim konuya bin pişman ettiniz ya.. ayıp ayıp ya..ögrenmek sormak ayıpsa birdaha yazmam sormam sizde cvp yazmasınız olur biter beyefendi.. kolay gele..
-
Engin Bey ,herhalde biraz fazla gittiniz arkadasin uzerine,zaten calan cirpan biri olsa Hukuki Net'te care aramaz, veya Allah rizasi icin yardim edin demez..yani bu Arkadas tamamiyle icine dustugu buhrani anlatmaya calisiyor ve hukuki yonden yardim ariyor.
burada yazanlar ve ben ,goruldugu gibi hukukcu degiliz.Insallah,bu arkadasin durumunu hukukcu olan bir kardesimiz anlar ve yardimci olmaya calisir diye umuyorum..yoksa bizim genel kultur bilgimiz ile ancak bu kadar olabilir..Mahsun bey,tansiyonu yukseltmeye gerek yok,bosverin anlamsiz tartismaya gerek yok..bir laf vardir: olmus ise olmustur..bundan sonra ilerisine bakiniz,nasil bir cikis yolu bulabilirim diye..Rabbim yardimciniz olsun,Insallah bu durumun icinden icinden en kisa surede cikarsiniz.Hoscakalin.
-
allah razı olsun diline saglık kardesim yalcın bey bir sen cıktın beni anlayan.....
-
Cevap: Bİr banka nin vekİl avukati bana eposta youluyla gÖnderdİgİ yazi..
arkadaşlar konu açamıyorum çok önemli bir derdim var yardımcı olabilicek varmı acaba ?
-
Zaten size detayli cevaplar verilmis. Karsi tarafin Ihtarname cekmesi normal. O belge icra takibi falan degil. Ama icra takibine de basvurabilirler. Anlattiginiz durumda hicbirsey olmaz. Artik sorup durmayin ayni seyleri.
Hicbir sey olmaz. Zaten bu sirket sizin borcunuzu daha ucuz fiyata bankadan satin aliyor. Ornegin sizin 100 tl borcunuz varsa sirket bunu 20-30 tl gibi bir miktara satin aliyor. Sizden 100 tl + faiz+ gider vs talep ediyor. Eger bir miktar paraniz varsa sirket 40 tl gibi duzgun bir teklif sunarsa sizde o da kar eder.
Ama dedigim gibi eger hic paraniz yoksa dert etmeyin. Sizin bu iste sorumlulugunuz var dogru ama karsi tarafta sizin bu kadar borclanmaniza musade etmemeli idi. Isin buraya gelecegini banka sizden daha iyi biliyordu.
Rahat olun. Gecmis olsun
-
şimdi tüm sayfayı okudum ve şöyle bir şeyler yazmak istiyorum.
arkadaşınızın 3 lira geliri var ve herkesten borç alıyor ve 100 lira borç yapmış.şimdi bu adama siz 1 lira borç verirmisiniz cevap hayır...
o zaman bankalarda kime kredi veriyorsa kart veriyorsa iyice araştırıp öyle versin eğerki araştırmıyorsa da sonucuna katlanır.
-
Allah sabır ve kuvvet versin.
-
Alıntı:
tctn rumuzlu üyeden alıntı
Bende aynı durumdayım. 7 farklı dosyadan varlık şirketlerine borcum var. Merak etmeyin şuanki durumuzda size hiç bir şey olmaz. Fakat düzgün bir insan psikolojisinde değilsinizdir. Zaten olmanız zor. Adres beyanı yapamazsınız, yapsanız zırt pırt kağıt gönderirler daha çok sıkılırsınız. 3-5 Bin TL lik aracım olsun, ufak tefek tamir bakım işlerine giderim dersiniz. Korkudan onu bile alamazsınız. Anlayacağınız insan gibi yaşayamazsınız. Ben İbrahim Dizlek'ten Düşme'yi dinliyorum ve sinirden çatlıyorum. Allah bu durumdaki herkesin yar ve yardımcısı olsun çok zor durumdayız.
Merhaba İbrahim dizlek nereye kadar dinlenecek be biladerim. Benimde şu an 110 bin borcum var toplam 5 bankaya. 2 buçuk ay oldu benim adresim falan her şey belli şu an işe yeni girdim 1.700 maaş alıyorum üzerime kayıtlı hiç bişeyim yoktur. Yakında evimi ziyarete gelecekler muhtemelen Yalnız 100 bin ipotekli bir evim vardı 140.000 TL değerinde kredileri ödeyemeyeceğimi anladığım için Mayıs ayında evin satışını verdim ben kiracıyım şu an. Ama bu ev satışından dolayı evi sattığım adamda hiç yere benim yüzümden başı derde girer mi merak ediyorum. Evi satın alanda aynı şekilde Kredi kullandı 110 bin civarı yani şu an onun üzerine işbankası 110 bin ipotek koymuş durumda bu evle ilgili bir sıkıntı çıkmaz umarım Ben zaten bitik bir adamım eşim 3 ay sonra doğum yapacak nasip olursa baba olacağım ama ne baba...
-
Perfectreal kardeş maaşın hacizli mi yaşıyorsun ?
-