Esim bana ihanet ediyor ettigi kiside evli elimde bunu ispatliyacak tek sey ses kaydi buda saniyorumki gecerli degil bir tanede kizim var eger bosansam kizimin velayetini alabilirmiyim kizim 8 yasinda ne yapmak gerekiyor
Printable View
Esim bana ihanet ediyor ettigi kiside evli elimde bunu ispatliyacak tek sey ses kaydi buda saniyorumki gecerli degil bir tanede kizim var eger bosansam kizimin velayetini alabilirmiyim kizim 8 yasinda ne yapmak gerekiyor
Evlilik sürecinde eşinizin sadakatsizliği nedeniyle boşanmış olmanız , kızınızın velayetinin size verilmesi için yeterli değil. ( erkek tarafsınız diye düşünüyorum)
Peki ne yapmak gerek evet erkek tarafi ayrica esim suan onun ihanetini bildigimi bilmiyor
Eşinizle anlaşmalı olarak boşanın,
velayet konusunda şansınız yok bence.
Ama o benim hayatimi mahvetti bide odul olarak kizimidami verecem ses kayitlari delil olarak kabul olmuyormu
Ödül olarak kızınızı siz istiyorsunuz yani, yada eşinize ceza olarak.
Öyle mi??
İhanet ettiğini biliyorsunuz, hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorsunuz. Buradan çıkacak psikoloji, yaşamı ya size ya eşinize zehir edecektir. Madem öğrendiğiniz. Öğrendiğinizi söyleyin. İnsan duygusal bir organizma. Sinir krizine girip eşini çocuklarını öldüren insanlar biliyoruz. Olmaz böyle bir şey.
Eşinizin sadakatsizliği konusunda daha fazla, daha fazla, çok daha fazla delil elde edin, fotoğraflar, ses kayıtları, videolar, mailler ... akla ne gelirse.
Ses kaydının nerede nasıl hangi şekilde elde edildiği önemli. Öyle "olmaz" demeyle olmuyor bu işler.
Sadakatsizliği ispat eden her türlü bilgi ve belge delildir. Takdir edilip edilmeyeceğine hakim karar verir. Ancak onlarca dakikalık aşk dolu ses kaydına, videolara, maillere, fotoğraflara kayıtsız kalacak bir hakim olacağına da inanmak istemiyorum.,Vatandaş yaşadıklarını nasıl ve neyle ispat edecek.
Size tavsiyem sayın üye, sabırla ve stratejik olarak bolca delil elde edin, sonra eşinizi karşınıza alın, elinizdeki deliller ile boşanma davası açacağınızı, hem kendisinden hem 3 ncü kişiden tazminat talep edeceğinizi, cümle aleme rezil olacaklarını, ailesi, eşi dostu tarafından öğrenilmesi halinde yaşayacaklarını düşünmesini söyleyin.
Çocuğunuzun velayetini vermesi ve hiç bir talepte bulunmadan anlaşmalı olarak boşanması halinde bunların yaşanmayacağını söyleyin.
Köşeye sıkıştırın yani.. O zaman (belki) istediklerinizi alırsınız.
Geçmiş olsun
aynen dediginiz gibi yapiyorum sabirla ses kayitlari bana ait bir isyerinde kayit oluyor ama o bilmiyor ben bu gizli kayit olayini anlamiyorum biri zaten bile bile acik vermez elbette gizli olacak ayrica 2. Bir telefon var ama numarasini tespit edemedim cunku benden gizliyor
Sahisin isyerini biliyorum oraya girerken resimlemem gerek ama buda ozel hayatin mahremiyetine girermi bilmiyorum en kabul etmedigim seyde aksam eve gittigim zaman bana hic bir sey yapmiyormus gibi sicak ve yakin davranmasi.. ayrica ailesi bu durumu ogrense red ederler ona kesinlikle sahip cikmazlar bunu iyi biliyorum
Her ne kadar mahkemeler küçük kız çocuğunu anneye verme eğiliminde olsalar da bu hususu hiç bir zaman yüzde yüz diyemeyiz. Sonuç olarak çocuğun yaşadığı çevre, tarafların ekonomik durumu, yaşayış biçimleri gibi hususlarda hakim takdir mekanizmasını işletecek ve çocuk için en sağlıklı ve faydalı kişiye velayeti verecektir. Ayrıca velayeti alamayan taraf ile çocuk arasında belli günlerde kişisel ilişki hükmü kurulacaktır. Bu da demek oluyor ki boşanma ile süreç bitmeyecek ve çocuk için taraflar görüşmeye devam edecektir. Siz boşanma davasında çocuğun velayeti için tüm savunmalarınızı eksiksiz yapın, hakimin takdirini size yönlenmesine çabalayın. Son olarak da çocuğu karşı taraf için bir ceza aracı olarak görmeyin. Unutmayın çocuk bu hayatı kendi seçmedi ve lütfen bu olaylardan çocuğu olabildiğince uzak tutun.
Boşanma ve velayet hususunda avukatınıza danışın.
Aldatan diğer kişiye tazminat davası açma hakkında
merhabalar kusura bakmayın sizlere nerden soru soracağımı bulamadım burdan yazmak isdedim lütfen ilgilenirseniz sevinirim çop mağdur durumdayım ben eşimle 4 yıllık evliyim eşim beni burda çalışdığı yerde patronuyla aralaranda sadece elimde olan tel kayıtlarında 2500 civarı mesaj var ben bunu mesajları gördükden sonra hemen evlerimimzi ayırdım fakat eşim baba evine gittikden sonrada orda dayısının oğlu ile görüşmeye başlamış benimle resmi olarak hala evli olmasına rağmen evlilik kararı almışlar onunla ilgilide gönderiği 4000 civarı mesaj kaydı var ben şimdi hem ayrıldığım eşime hemde bu 3 kişilere daca açmak isdiyorum şu an açılmış boşanma davam var elde ettiğim bu belgeleri aile mahkemesine sunsam boşanma işlemin hızlanır mı ikimizinde ikinci evliliğimiz olduğu için müsderek çocuğumuz yok benden maddi ve manevi hak talep edebilir mi bu konuda ben neler yapabilirim 3 . kişilerede dava açmak isdiyorum 3. kişilerden biri tanıdığım insan diğeri eşimin dayısının oğlu neler yapabilirim bil gi verirsaeniz sevinirim
Geç bir yanıt olacak kusura bakmayın.
Elinizde bulunan tüm bilgi ve delilleri boşanma davanızda dosyanıza koyun. Boşanma sizin lehinize gerçekleşecektir. Boşanma davanızı eşinizin sadakatsizliği üzerine kurgularsanız ve kararda boşanma gerekçesi olarak eşinizin sadakatsizliği yazılacak olursa, boşanma davanız sonuçlandıktan sonra üçüncü şahıslara karşı maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Geçmiş olsun..