EŞİm boŞanmak İstİyor 3.kİŞİ var.
4 yillik evlİyİm eŞİmİn baŞkasiyla İlİŞkİsİ var...boŞanmak İstİyor...yakinda da boŞanma davasi aÇacak .elİmde delİller var.delİller turkcellden kullanim detaylarini turkcell Şİfreyle alaraktan oldu((bunun bİ kusuru var mi ) gÖrÜŞtÜĞÜ kİŞİnİn adini soyadini numarasini bİlİyordum.kendİsİnİ uyariyorduk. Uzak dur dİye ama yİne gÖrÜŞÜyordu bİzİ de yakinen taniyordu.
Sonra eŞİm pİŞman olmuŞ gİbİ yapti eŞİm babasinin evİnde kaldiĞi İÇİn ÜstÜndekİ baskidan kurtulmak İÇİn olsa gerek dÖnmek İstedİ ben yİne affettİm Çocugumuz var fİlan dedİm.1o gÜn sonra yİne gÖrÜŞÜp konuŞtugunu hatta adamin evİne gİdİp adamin annesİne benİ kÖtÜledİĞİnİ ben oĞlunu sevİyorum dedİĞİnİ ÖĞrendİm ..Çocugun aİlesİnİn de madem Öyle olay bu kadar duyuldu baŞimiza kalacak bu İŞ boŞan kocandan da evlendİrelİm sİzİ dedİĞİnİ ÖĞrendİm en son babasina bÜtÜn bu olaylari ve yİne o Çocukla gÖrÜŞtÜĞÜnÜ sÖyledİĞİm de 2 gÜnde 2 kez İntİhara kalkiŞti 155 İ aradim geldİ aldilar 2 gÜn hastanede psİkolojİk tedavİ gÖrdÜ...Şİmdİ ben;
1-maddİ manevİ tazmİnatla her İkİsİne dava aÇmayi
2-Çocugun aİlesİne yataklik yaptiklari İÇİn dava aÇmayi
3-Çocugumun velayetİnİ almayi
4-eŞİmİ bu Çocukla taniŞtiran al numarasini konuŞ dİyen eŞİmİn kiz arkadaŞina hepsİne
bunun bedelİnİ Ödetmek İstİyorum...olaylar bukadar deĞİl bana yapilanlari Özet geÇtİm..!!
Cevap: EŞİm boŞanmak İstİyor 3.kİŞİ var.
Kolay değil, allah yardımcınız olsun.
1 nolu maddedeki isteğiniz dışında diğerleri için pek şansınız olmadığını sanıyorum.
şuan çocuğuma ben bakıyorum 3 bucuk yaşında eşime babası al çocugu gel benle otur ilgilen çocukla demiş eşim çocugu istememiş... zaten yediği naneleri babasına söyleyince ozaman al çocugunu bak dediği ve evde çocugu bırakıp gittiğini ve karakola şikayette bulundugumu biliyor herkes...benden ayrılıp sevdiği çocukla kaçacak,kaçacak diyorum çünkü buralarda barındırmam onları..yani bana onlara zarar verebileceğim hukuki bir yol için yardımcı olabilecek birisi lazım...adaleti kendim sağlarsam iş başka yerlere gider ben bunu istemiyorum kesinlikle.
Bir avukat...
açın davanızı, delil ve şahitlerinizi sunun,
en kısa zamanda kurtulun.
Davanın özel boşanma sebebi veya genel boşanma sebebiyle mi açılacağı ve deliller konusunda kesinlikle avukatınızla birlikte hareket edin.
Avukatınıza danışmak için gecikmeyin.
Genel boŞanma davasi aÇacak bence Şİddetlİ geÇİmsİzlİk dİye... Ama ben asil boŞanma sebebİnİn İlİŞkİsİ oldugunu delİllerİmle bİrlİkte sÖyleyecegİm...Önce dava aÇmasini mi beklemelİyİm yoksa aldattigini ortaya koyup ben mİ dava aÇmaliyim Öyle bİr sİnİr kİ İÇİmdekİ onun İÇİn bİr kuruŞ bİle harcamak İstemİyorum...demek İstedİĞİm onun aÇtigi boŞanma davasi Üzerİnden magdur olan taraf olarak devam ettİrebİlİr mİyİm?
Karşı yan dava açarsa süresi içerisinde karşı dava açılabilir. Fakat her halükarda masraf yapacaksınız.
Tekrar ediyorum, gecikmeksizin avukatınıza başvurunuz.
Alıntı:
tatlish rumuzlu üyeden alıntı
Allah yardımcınız olsun.
amin aminnn
Öncelikle turkcell hat kimin adına kayıtlı ?
Bu hat eğer eşinin adına kayıtlı ise özel hayatı ihlal den karşı dava açarak durumun o şekilde olmadığını kötü niyetli olduğunu gösterme ihtimali yüksek. Senin adına ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
Diğer anlatmış olduğun konular için bilgiye nasıl ulaştığın çok önemli konuya şahitlik edecek kişiler var ise işin kolay ama şunu sakın unutma isnat edilen suçu kabul etmeyip karşı dava açılma durumuda var yani eşin sana dava açar yalancı şahit bulur ve o davada haklı çıkarsa o iş uzar benden sana tavsiyem git adam akıllı bir avukata vekalet ver o uğraşsın işinde bu konuda emsal daha önce bu tarz davaları kazanmış tanıdığım uzman avukat tanıdığım var istersen yönlendirebilirim
Alıntı:
eyup_akdag rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle turkcell hat kimin adına kayıtlı ?
Bu hat eğer eşinin adına kayıtlı ise özel hayatı ihlal den karşı dava açarak durumun o şekilde olmadığını kötü niyetli olduğunu gösterme ihtimali yüksek. Senin adına ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
Diğer anlatmış olduğun konular için bilgiye nasıl ulaştığın çok önemli konuya şahitlik edecek kişiler var ise işin kolay ama şunu sakın unutma isnat edilen suçu kabul etmeyip karşı dava açılma durumuda var yani eşin sana dava açar yalancı şahit bulur ve o davada haklı çıkarsa o iş uzar benden sana tavsiyem git adam akıllı bir avukata vekalet ver o uğraşsın işinde bu konuda emsal daha önce bu tarz davaları kazanmış tanıdığım uzman avukat tanıdığım var istersen yönlendirebilirim
turkcell hat eŞİmİn Üzerİne tlfonunu 1 gÜn zaptettİm msjlardada turkcell Şİfre msji vardi onu İnternetten gİrİp kullanim detaylarina baktim Çok defa msjlaŞmiŞ ve gÖrÜŞmÜŞ zaten herkes bİlİyor İlİŞkİlerİ oldugunu msjlari gÖrÜŞmelerİ kaydetmesem de farketmez...screen capture yaptim bu gÖrÜŞmelerİ yİne de.dİĞer konularda İse...Çocugun evİne gİttİĞİ aİlesİyle konuŞtugunu yakin cevremden,eŞİmİn annesİnden ve eŞİmİn kendİ aĞzindan duydum,bİlİyorum...bu konuda yakin cevremdekİ Şahİtlerİ kullanabİlİrİm.
ÇocuĞu evde birakip Çiktigini ustkat komŞumuz cocugun aĞlama seslerİnİ duyup benİ aramasi Şahİt gÖsterİlebİlİr.ÇÜnkÜ Çocuk 2-3 saattİr aĞliyo kapiya vurduk kİmse aÇmadi dİyo.
Ama Şİmdİ eŞİmİn o oĞlanla İlİŞkİsİ bİtmİŞ..bİtmİŞ olsa bİe oĞlana dava aÇabİlİyor muyuz.ÇÜnkÜ zamaninda kullanmak İstemİŞ vaatler vermİŞ aklini ÇelmİŞ.ama yİne de eŞİm bana dÖnmek İstemİyor ayrilmak İstİyor yİne ve Çocugumu alip buralardan gİtmek İstİyor..ben bana bu kadar acilari yasattigi İÇİn eŞİmİ Çocugumla vurmak İstİyorum (velayetİnİ alarak)...
-İntİhar etmesİ
-evde birakip gİtmesİ
-aldatmasi
yeterlİ sebebp mİdİr velayetİnİ almak İÇİn.
Sayın üye; öncelikle Türk dilini düzgün kullanın. Büyük küçük harfleri nerede nasıl kullanacağınıza, noktalama ve işaretleri ile imla kurallarına uyunuz.
Gelelim durumunuza;
Her durumda iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Eşinizin sadakatsizliğine dair elde edeceğiniz her türlü bilgi ve belge delildir. Ancak hakimin takdirindedir.
Telefon trafiği bilgilileri, telefon, mail, facebook, twitter mesajları da delildir. Ancak elektronik ortamda kayıt edilmeli ve elektronik ortamda mahkemeye sunulmalı.
Eşinizin açacağı davanın konusu önemli olmakla birlikte, siz sadakatsizlik, zina, güven bunalımı gibi nedenlerle eşinize karşı boşanma davası açabilirsiniz, ya da eşinizin açacağı boşanma davasında davalı-karşı davacı olabilirsiniz.
Velayet konusunda çok ümitli olmayın. Yaşı küçük çocuklar genellikle velayeti anneye veriliyor. Ancak eşinizi sadakatsizliği konusunda deliller ile köşeye sıkıştırıp kendi rızası ile velayetten vazgeçmeye ikna edebilirseniz durum değişir.
Eğer; eşinizin sadakatsizliğini boşanma davanızda ispat edebilirseniz, boşanma davanız eşin,izin SADAKATSİZLİĞİ ne dayanarak sonlanacak olursa, bu mahkeme kararına istinaden eşinize ve 3 ncü şahısa maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Eğer; eşinizin eyleminde başka kişi ya da kişilerinde katkısını ispat edebilirseniz haksız fiilleri nedeni ile onlara da maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Zina, sadakatsizlik gibi eylemler suç değil KUSUR'dur. Bu nedenle eylemin; sizin beklediğiniz gibi hapis cezası içeren bir karşılığı yok kanunlarda.
Bu nedenle gerek eşiniz gerekse diğer kişiler için böyle bir hapis cezası beklentisi içerisinde olmayın.
Son olarak zor, uzun ve meşekkatli bir sürece giriyorsunuz, bu süreçte profesyonel destek almanızı öneririm, Hem bir psikolog dan hem de konusunda uzman bir avukattan. Başka türlü bir çaba sizi çok yıpratacaktır.
Geçmiş olsun
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üye; öncelikle Türk dilini düzgün kullanın. Büyük küçük harfleri nerede nasıl kullanacağınıza, noktalama ve işaretleri ile imla kurallarına uyunuz.
Gelelim durumunuza;
Her durumda iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Eşinizin sadakatsizliğine dair elde edeceğiniz her türlü bilgi ve belge delildir. Ancak hakimin takdirindedir.
Telefon trafiği bilgilileri, telefon, mail, facebook, twitter mesajları da delildir. Ancak elektronik ortamda kayıt edilmeli ve elektronik ortamda mahkemeye sunulmalı.
Eşinizin açacağı davanın konusu önemli olmakla birlikte, siz sadakatsizlik, zina, güven bunalımı gibi nedenlerle eşinize karşı boşanma davası açabilirsiniz, ya da eşinizin açacağı boşanma davasında davalı-karşı davacı olabilirsiniz.
Velayet konusunda çok ümitli olmayın. Yaşı küçük çocuklar genellikle velayeti anneye veriliyor. Ancak eşinizi sadakatsizliği konusunda deliller ile köşeye sıkıştırıp kendi rızası ile velayetten vazgeçmeye ikna edebilirseniz durum değişir.
Eğer; eşinizin sadakatsizliğini boşanma davanızda ispat edebilirseniz, boşanma davanız eşin,izin SADAKATSİZLİĞİ ne dayanarak sonlanacak olursa, bu mahkeme kararına istinaden eşinize ve 3 ncü şahısa maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Eğer; eşinizin eyleminde başka kişi ya da kişilerinde katkısını ispat edebilirseniz haksız fiilleri nedeni ile onlara da maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Zina, sadakatsizlik gibi eylemler suç değil KUSUR'dur. Bu nedenle eylemin; sizin beklediğiniz gibi hapis cezası içeren bir karşılığı yok kanunlarda.
Bu nedenle gerek eşiniz gerekse diğer kişiler için böyle bir hapis cezası beklentisi içerisinde olmayın.
Son olarak zor, uzun ve meşekkatli bir sürece giriyorsunuz, bu süreçte profesyonel destek almanızı öneririm, Hem bir psikolog dan hem de konusunda uzman bir avukattan. Başka türlü bir çaba sizi çok yıpratacaktır.
Geçmiş olsun
abdullah bey teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için..büyük küçük harf ayrımına gelince ben büyük harfle yazdım yazımı oldugu gibi sonra sayfaya yüklenirken bu şekli aldı..kontrolum dısında gelişen bi durumdur.neyse ben hapis cezası vb durumlar beklediğimi söylemedim.eşimin psıkolojik skntıları vardı baskın karakter bi yapı o yüzden babasını bile dinlemeyecek derece de çirkef..ispat etme durumu var kendi tarafımdan ancak eşimin sinirleniyim diye gerek şuanki bana attığı mesajlarında olsun gerek yüzyüze konuşurken olsun aldattıgını ve aldatıldıgımı ve hatta boynuzlamak çok mu hoşuna gidiyor gibi laflar kullandığını mahkemede de delillerle köşeye sıkıştırılsa bile ben yaparım diyecek kadar utanmaz birisi oldugunu biliyorum ve bukadar çirkinleşecek bi kadına çocugumun velayetini verecek hakimin takdirine şaşar kalırım.
Alıntı:
xxlerdal1 rumuzlu üyeden alıntı
......... çocugumun velayetini verecek hakimin takdirine şaşar kalırım.
O halde şaşırmaya kendinizi hazırlayın...
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
O halde şaşırmaya kendinizi hazırlayın...
Allah büyüktür.