Cevap: Tecavüz 11. ağır ceza
Bu arada siz dosyanın herhangi bir taraflarından değilsiniz size dışardan anlatıldığı gibi bize anlatıyorsunuz ve ayrıca bu tür davalarda dosyayı görmeden yorum yapmak neticede doğru olmaz geçmiş olsun iyi günler dilerim
Ikisinin de arkadasiysaniz kızla muhakkak gorusmussunizdur. O ne diyor? Sonuc olarak avukatın gösterdiği yoldan ilerleyin. Somut bir dosya hakkında mütalaa veremeyiz.
Avukat vs değilim tamamen vatandaşım kendi hür irademle düşüncelerimi belirtiyorum tamamen bu tabloya bağlı kalmayın durum hakkında avukatla ilerlemek en iyisi anlattıklarınıza göre bir soru sıkalası çıkardım belki işinize yarar..
1) Ne kadar süre Beraberlerdi Bu beraberliği bilen şahitler kimlerdir.
2) Kızın attığı mesaj içeriği duruyor mu ? Yani davet edenin kız olduğunu gösteren emare.
3) Yazlıkda eğer cinsel ilişki yaşanmışsa bölgede inceleme sağlandı mı ?
4)Bu olaylar geçtikten sonra ne kadar süre sonra şikayette bulundu ?
5) Adli tıp raporunda morluk çıkması sencede normal değil mi eğer ilişki karşılıklı zorlama olmadan dahi olsa ten eğer açık tense öpmeye bile moraran tenler vardır bunu çeşitlendirebilir tenler ve etkileşimlerinden araştırma sağlayabilirsiniz.
6)Eğer dövdüysede darp vs varsa bu raporda çıkardı çıkadıysa mahkeme muhtemelen benim düşüncem sözlü olan somut olmayan iddayı geçersiz kılar.
7)Kaçırıldığını idda ederken 1.5 saatlik yolculukda polis çevirmesinde memuru aldatmaya yönelik farklı bir tc kimlik numarası vermiş kendi bilgilerini gizlemiş ise bu tamamen farklı bir suç. Verdiği kımın gbtsi memurlar bu durum hakkında mahkemede şahitlik ederler mi .
8)Benzin istasyon kamera görüntülerini gidip alın cdler genelde mahkemede bakılamayabılıyor pc den renklı sekılde prınt scrıpt edıp resımlerı alın vıdeo seklnde mahkemeye verın.
9) Çıkan kan lekesı ne kadar neden kan lekesı var erkegın neresı kanadıda oyle bır durum ceyran ettı.
10)Facebook hesabı ona mı aıt mi bu konuda emın olun fake vs olabılır . Degılsede bu akılcı bir iş değil resımlerın ne kadar durumu degıstırecegını bılmıyorum ama kişinin aldıgı rapor ve pskolojık durumunun sonucunda kotu nıyetli olmadıgınıda belırtebılır yanı o benım sevgılım degıl der arkadasım der zaten pskolojık durumum kotu ıyı hıssetmem ıcın vs gerekceler belırtılebılır olakı resımlerı vs alıp mahkemeye goturmeyın sonra ozel hayatı ıhlalmıdır nedır ondanda dava acmasın sıze
11) Haklı olduğunuzu tespit ederseniz yani gerçeten kızın kötü niyetli olduğuna mahkeme kanaat ederse en yüksek mevla üzerinden tazminat davası açın allah yardım etsin diyeceğim ama zina zaten günah allahın sevmediği bir iş tecavüz değil severek bile olsa bu dünyada kurtulsa ne olur :) Diğer dünyada yargılama devam edecek ilahi adalet :)
Kamera kayıtları var. Alinmis. Bayan beni dovdu diyor ama sevisme esnasinda olan morluklar var. (Gogus ve kalça altında) raporda oyle belirtilmis. Baskasinin gbtsi i verdigide ispatlandi. Gecen ay bayan psikolojik rapor icin doktora gitti. "Hayatima kimseyi alamiyorum.yemek yiyemiyor dus alamiyorum erkeklere karşı hicbirsey hissetmez oldum "demis ve psikolojisi bozuk raporu verilmis.erkegin avukati var zaten.hatta ben gidip hakimlerle konuştum sahitlik yapmadan once. Bana "sen bu davadan uzak dur dediler" ben yinede mahkemede bildiklerimi anlattim.olay sirasinda sahitligim olmadigi için pek kaale almadi hakimler. Yarın karar verilecek.durusma sonucunu yazarım
Aslında Şahit olabilirsin iki tarafıda tanıyan biri olarak sevgili olduğunu bildirebilirdin neden şahitliğini almadılar ?
İnşallah şahitleriniz vardır geçen ay aldığı rapor işi biraz karıştırır kanaatimce haklı olan aklansın
Mahkeme ne karar verdi acaba
neden şahitliğini almadılar ?
Mahkeme 15 nisan a ertelendi.
Bu durumda sanık hala tutuklu mu yargılanıyor ?
mahkeme 5 mayısa atıldı tekrar