Üyeliğimizi nasıl iptal ettirebiliriz?
Printable View
Üyeliğimizi nasıl iptal ettirebiliriz?
Herhangi bir yöneticiye mevcut üyeliğinizin iptal edilmesi hakkında özel mesaj gönderirseniz sildirebilirsniz.
Hayır üyelik silinmez boşuna km atmayın sadece siteden atılırsınız banlanırsınız.
selamun aleyküm üyeliğimin silinmesiyle ilgili görüşeceğim biri var mı benim durumum farklı. kısa mesaj yollayamıyorum. burdan yazmak zorunda kaldım. yetkili biriyle özelden görüşmek istiyorum. iyi akşamlar.
üye olurken tc vatandaşlık numara istemesi insanı işkillendiriyor sitenin yapısı basit kolayca hack edilebilir ve kişisel bilgiler ele geçirilebilir bu yüzden üyelik sildirmek için kimle görüşmem gerektiğini söylerseniz bağlantı kurabilirim,
Bu siteyi hacklemek kimsenin harcı değil diyecem tahrik olup inadına hacklerler şimdi :) büyük konuşmayayım üyelik silmiyoruz her gün onlarca insan gelip üye oluyor işi bitince arkasından biz dolaşamayız hadi sil sonra bi işi daha düşsün gene üye ol gene sildir gene git biz de işi gücü bırakalım bunlarla uğraşalım bizim bir işimiz bu site değil.
Hocam siz uğraşmıcaksınız zaten isteyen üye kendi silebilmeli bence mantıklısı bu bende silmek istiyorum ama silemedim en azından yazdığım konuyu silebilmeliyim. Hackleme olayı kolay cüzzi bi miktar para ile yapanlar var ama bu tür şeylere gerek yok binlerce insan faydalanıyo sonuçta
Utanmadan bir de hackleme ile tehdit ediyorsun. Arsız utanmaz arlamaz adam. Biz burada zamanımızdan emeğimizden fedakarlık edip, normalde ücretli danışmanlık yerine bedava cevap verelim sen de benim verdiğim cevabı sildir. Hadi oradan. Şahsen cevap verdiğim hiçbir konuda ne üyenin silinmesine ne de yazısının silinmesine muvafakatım yoktur. Babanızın çiftliği değil burası. Git şimdi hangi hackera para vereceksen ver. Bu site satılmışların veya satılıkların sitesi değil. Hukuk sitesi. Okusaydın sözleşmeyi. Okumadıysan sonuçlarına katlan. BU sitenin senin değersiz, zırva üyeliğine ihtiyacı yok. Hacker tutacakmış, at hırsızı...
- - - Updated - - -
Sitenin yapısı basitmiş. Ne biliyorsun bu site yapısı hakkında? Nedir teknik bilginiz? Uydur uydur ebegümeci.... Beceremezsiniz ama ola ki hacklendi... Size inat daha iyisini yaparız el birliği ile. Biz hukukçuyuz sizin gibi boş adam değil !
Üyelik nasıl silinir??
Önce bir üyelik alınır, yeterince '' kirletilir'' , artık üyeliğin elle tutulur tarafı kalmadığında.....
üyelik in bir yüzüne kuvvetlice hohhhhhhhh lanır,
hohhhhhlanan yüz temiz bir bez parçasıyla bastıra bastıra silinir,
aynı işlem diğer yüz için de yapıldığında , artık tertemiz pırıl pırıl silinmiş , herkesin gözüne batan bir üyelikiniz olur.
Sİtemizde uygulanan başkaca bir '' üyelik silme'' işlemi bulunmamaktadır.
Daha dün dandik bir kargo kurye elemanı tc numaramı aldı da öyle verdi gönderiyi üzerinde tc numaram hatta cep telefonum olan kağıtları heralde noter huzurunda imha ediyorlar yoksa yandık demektir bu mantığa göre. Her gün cep telefonuma "SON GÜN!!!! KREDİ KARTI ALIŞ VERİŞLERİNİZDEN KAZANDIĞINIZ KONBARA PUANLARINIZ 200 LİRAYA ULAŞTI HEMEN AŞAĞIDAKİ NUMARAYI ARAYIP AKTİFLEŞTİRİN" kabilinden mesajlar muhtemelen bu sebeplerden geliyordur ama ben o şerefsiz o. çocukları kadar mal olmadığım için mesajları aynen emniyete bildiriyorum sonra kafalarını eğmiş sucuk gibi kelepçeyle kollarından tutulup götürüldükleri zaman gevrek gevrek gülüyorum.
Kısacası bu site tc numaranızın kayıtlı olduğu en güvenli sitedir bu siteye kötü niyetle giriş yapıp bilgi çalacak şahsiyetsiz bir avukat ordusuyla uğraşacağını bilecektir.
Sayın üyeler, daha önce de bu konular tartışılmış ve karara bağlanmıştı. Aynı şeyleri tekrarlamamak adına özetle yanıt verelim Vertabanından bir üye silme işleminin bize külfeti tabii ki yoktur. Üye sayısını arttırma endişemiz ise hiç olmamıştır. Bilakis üye sayısının artması siteye ek yük bindirir. Ancak biz neden üyeliği silmeyeceğimizi belirttik? Çünkü bir kere bir ileti gönderildiğinde artık o ileti, iletiyi gönderenin şahsi mülkü olmaktan çıkar, kamuya malolur. Ücretli ve kapalı sistem bir danışma hattı olsa sorun değil. Ancak ileti yayınlandığı anda arama motorları tarafından taranır, hafızaya alınır. BU nedenle üyelik olsun, ileti olsun silme işlemi yapmıyoruz. Bunun cezai, hukuki sorumlulukları bir yana, en azından nezaket gereğince, o yazıya yanıt verenlerin emeklerinin ve zamanlarının da silinmesi anlamına geleceğini düşündüğümüzden böyle bir karar aldık ve üye sözleşmesinden, kurallara kadar bu konuyu vurguladık. Ayrıca ben site yönetim kadrosunun üye silmek, ileti silmek vs. hukuk ile ilgisiz işlemlerle çok değerli vakitlerinden çalarak bilabedel verdikleri bu hizmeti, sil-yap-boz yerine hukuki mütaalada bulunmakta kullanmalarını tercih ederdim.
Saygılar.
Peki hiç ileti göndermemiş bir üye ben pişman oldum derse, silin derse? Sonuçta kamuya mal olmuş bir ileti yok ortada.
O da bizzat kendi kamu malı olduğu için silemiyoruz :DD iletin yok bi şeyin yok neye sildiriyosun değil mi? bildiğin mal kamu malı var öyleleri de tabi kolleksiyonumuz geniş.
Engin bey arkadaşıma üyeliğimi kullanmasi için 1 2 hafta müsaade etmistim fakat gereksiz konular ile iligili iletier yazmış bunlar la ilgili yardımcı olunabilir mi ?
İyi günler,
Evvela genel işlem koşullarına ve bu koşullara başlangıçta gösterdiğim rızaya dayanarak kişisel verilerimi sistemde sonsuza kadar kayıt altında tutmaya hakkınız yok. Anayasa'nın 20'nci maddesinin 3'üncü fıkrası kişisel verilerin korunmasını isteme hakkının bu verilerin silinmesini isteme hakkını da içerdiğini açıkça belirtiyor. Bu temel hak ancak kanunla ve hakkın özüne dokunmadan kısıtlanabilir. Kişinin başlangıçta rızası dahi olsa böyle bir rıza ile temel bir insan hakkı tamamen ortadan kaldırılamaz. Nitekim Kişisel Verileri Koruma Kanunu m. 7'de de "işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktığında" kişisel verilerin silinmesi gerektiğini belirtir.
Mevcut durumda da üyeliğimin ve kişisel verilerimin kayıt altında tutulmasını gerektiren herhangi bir sebep yok. Özellikle üyeliklerinin silinmesini talep eden üyelere verdiğiniz cevapları görünce başlangıçta vermiş olduğum rıza ortadan kalkmıştır. Kısa mesaj suretiyle hesabımın silinmesini isteyecektim. Ancak paylaşım zorunluluğu getirmişsiniz. Bu sebeple üyeliğimin ve tüm kişisel verilerimin yok edilmesini ve yok edilme gerçekleştikten sonra e-mailim vasıtasıyla bana bilgi verilmesini talep ediyorum. Saygılar.