Yargıtay CBS Bölüm 4 - yazıyor ne anlama gelıyor ve ne zaman sonuclanır dosyam tesekkurler
Printable View
Yargıtay CBS Bölüm 4 - yazıyor ne anlama gelıyor ve ne zaman sonuclanır dosyam tesekkurler
Cumhuriyet baş savcılığı demek. İncelemede yazıyormu.? Dosya numarası almışmı.?
Dosya Ayrıntı Bilgileri
İlgili Yargıtay Dairesi : 5. Ceza Dairesi
Esas Numarası : 2013/9187
Tebliğname Numarası : 4 - 2011/182814
Savcı İstem :
Geliş Tarihi : 28/05/2013
Mahkemesi : I
Mahkeme Esas Numarası : 2010/501
Mahkeme Karar Numarası : 2011/32
Mahkeme Karar Tarihi : 24/02/2011
Savcılık Esas Numarası : 2010/4285
Savcılık Tarihi : 15/04/2011
Dava/Suç Türü : Görevi yaptırmamak için direnme
Durum : Arşivde
İlişkili Dosya Listesi : Yargıtay CBS Bölüm 4 - 2011/182814
Dosyanız arşivde sırasını bekliyor. 2 seneye kadar sonuçlanır. Sık sık kontrol edin veya uyap sms e tam üye olunuz.
tesekkur ederım bey efendı 2 sene bekledık 2 sene daha beklerız zaten dısım acık ceza evı ıcım kapalı ceza evı oldu bekleye bekleye
Sayın Salacak,
ön inceleme demek evrak yönünden bir eksiklik varmı şeklinde yorumlanır. İncelemede demek ortalama 2-3 ay içersinde sonuçlanır demek. Arşivde demek daha sırası gelmemiş demektir.
- - - Updated - - -
Sayın Süleyman,
Ne kadar ceza almıştınız.?
[QUOTE=alexander1972;482335]Sayın Salacak,
ön inceleme demek evrak yönünden bir eksiklik varmı şeklinde yorumlanır. İncelemede demek ortalama 2-3 ay içersinde sonuçlanır demek. Arşivde demek daha sırası gelmemiş demektir.
- - - Updated - - -
Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın alexander1972.Allah razı olsun...
- - - Updated - - -
Sayın alexxander1972 şimdi Yargıtay dosyama tekrar baktım.Şu şekilde yazıyor...
Dava: İhalenin Feshi
Durum:İlgili Yargıtay Dairesine Gönderidi
Karar: 2013/9157
Yargıtay Kararı:Görevsizlik-12H
Karar Tarihi:16.05.2013
Dosya Kapatma Tarihi:30.05.2013
Görevsizlik,ilgili Yargıtay dairesine gönderildi.Bunlar ne demek.Ayrıca dosya kapandı yazıyor.Yani sonuçta ne olmuş hiç anlamadımm.
1-2008 yılınde mala zarar vermeden dolayı 4 ay hapıs cezası sonucunda 1 yıl denetımlı selbestlık paraya cevırdı (cevırdıgı para gelmedı ode dıye yanı odemedım) hakım sabıka ıslendı adlı sıcıl kaydım var
2-2010 yılında trafık kazası gecırdım ondan cezam trafık guvenlıgı tehlıkeye sokmak ve suc ustlenme olarak bırbucuk ay alkolden bır bucuk ay suc ustlenmeden 3 ay eskıdende sabıka 4 ay oldugundan 7 ay hapıs cezası verdı (sulh ceza)
3-2010 yılında alkolden polıslere yakalandık gorevlı memura mukavemet ve trafık guvenlıgı tehlıkeye dusurmek sucundan 5 bucuk ay ceza aldık buda para cezası olarak 3bın 5 lıra mahkum oldum (asliye ceza)
gelelım sorularıma 1 cı davam 8subat 2013 bıttı 5 yılını doldurdu
1 cı harıc 2 ve 3 cu davalarım yargıtayda
yargıtay sıtesınde baktıgımda hapıs cezası veren sulh ceza mahkemsınde durum i̇lgili 11.ceza dairesinde digeri ise 4.ceza dairesinde yazıyor sizce ne zaman bunlara gore cezalarım ne olur resmı bır kurulusta ozel guvenlık gorevlısıyım ısıme engelmıdır denetımlı selbestlıkten yararlanabılırmıyım
tesekkur ederım kolay gelsın
Dosyam 2 aydır inelemede birde inceleme sırası gelen dosyalar diye bir şey var bu ne anlama gelir ve tahmini ne zaman sonuçlanır ölüm ve cismani zarardan açılan tazminat olarak geçmekte.
benim davamla ilgili olarak internet sorgu sayfasında 15 gün süreyle önce arşivde sonra ön incelemede sonrada tekrar arşivde yazdı,,bir dosya ön incelemeye alındıktan sonra tekrar arşive alınırmı ,,cevaplayabilirseniz çok memnun olurum selamlar
Merhaba arkadaşlar benimde dosyam Yargıtay'da ,,,benim sağlık karnem kaybılmuş içinde nüfus cüzdan fotokopisi vardı art niyetli biri bulup ev telefonu hattı açmış ona itiraz ettim savcılığa suç duyurusunda bulunarak daha sonra 7000 tl lik benim imzam olmayan senet çıktı icraya gittim itiraz edemezsin dava açman lazım dedi şu kadar para yatırman lazım dedi bende haklı iken neden para vereyim dedim gittim tekrar savcılığa suç duyurusunda bulundum aradan 2 sene geçti baktım maaşımdan kesiliyor bende mecbur mahkemeye gitmek zorunda kaldım mahkemede bitene kadar tutarın hepsi maaşımdan kesildi senet kayboldu davayı kazandım Yargıtay'a gitti Allah sonumuzu hayretsin :)
Yargıtayda da sanırım kağıtları havaya atıyorlar hangisi önce düşerse onu ilk sıraya alıyorlar, 1.hukuk dairesine dosya ulaşalı 5 ay oldu halen arşivde, dava biteli şubatta 1 ay olacak, böyle hukuk olmaz, basit bir dosyayı bile bitiremiyorlar sözde en hızlı daire 1.hukuktu