Senetlerimi Geri Almam Mümkün mü
Yaklaşık 7000 TL civarı tutan gayrimenkul satın aldım senelik bir haftalık tatil için , Ancak sadece 1000 TL ödeyebildim aylık 200 TL 3 sene de Bitiyordu yaklaşık 1.5 senedir ödeme yapamıyorum . Borcum birikti. Ayrıca 400 TL tapu masrafı çıkardılar . Acaba Bu işten kurtulmak için ne yapmam gerekiyor ödeme sıkıntısı çekiyorum . İptal etme sansım olur mu cezaya da razıyım artık . Senetlerimi geri alabilirmiyim
Cevap: Gayrimenkül satış iptali
Alıntı:
realrolver rumuzlu üyeden alıntı
Yaklaşık 7000 TL civarı tutan gayrimenkul satın aldım senelik bir haftalık tatil için , Ancak sadece 1000 TL ödeyebildim aylık 200 TL 3 sene de Bitiyordu yaklaşık 1.5 senedir ödeme yapamıyorum . Borcum birikti. Ayrıca 400 TL tapu masrafı çıkardılar . Acaba Bu işten kurtulmak için ne yapmam gerekiyor ödeme sıkıntısı çekiyorum . İptal etme sansım olur mu cezaya da razıyım artık . Senetlerimi geri alabilirmiyim
Bilgisi olan kimse yokmu ?
Cevap: Senetlerimi Geri Almam Mümkün mü
[QUOTE=realrolver;481348]Yaklaşık 7000 TL civarı tutan gayrimenkul satın aldım senelik bir haftalık tatil için , Ancak sadece 1000 TL ödeyebildim aylık 200 TL 3 sene de Bitiyordu yaklaşık 1.5 senedir ödeme yapamıyorum . Borcum birikti. Ayrıca 400 TL tapu masrafı çıkardılar . Acaba Bu işten kurtulmak için ne yapmam gerekiyor ödeme sıkıntısı çekiyorum . İptal etme sansım olur mu cezaya da razıyım artık . Senetlerimi geri alabilirmiyim , 1000 lira ortalama 3000 lira borcum var geri kalan taksitli ödemeler
Sözleşmenize bakın cayma ile ilgili bir hüküm varsa geçerlidir aksi halde ödemek zorundasınız ödeyemiyorsanız bir başkasına devir yollarını arayabilirsiniz.
Sanırım devremülk satın almışsınız ancak cayma hakkı süreniz dolmuş.
peki ödenmemiş senetlerime faiz işler mi ödeme sürem varmı yasal olarak
engin bey ödemeyi düşünüyoz mecburuz artık yapacak bişe yok sa ödenmemiş senetlere faiz işler mi nasıl uygulanır yada yardımcı olurmusnuz
Faiz elbette ödenmemiş senetlere uygulanır vadesinden ödemenin yapıldığı tarihe dek sözleşmede belirlenmiş faiz oranı, yoksa avans faizi işler icraya verilirsiniz haczi kabil mal varlığınız haczedilir vs.
benim üstüme herhangi bir mal varlığım yok ev eşimin üstüne gene haciz işlemi olur mu , yada ödemek için bana zaman verilir mi ? bendeki sözleşmede bir faiz oranı göremedim ödenmediği takdirde falan olmayabilir mi
engin bey ben devremülkü 2011 de aldım bu ay 4. sene bitiyor ancak sadece 1 senelik karşılığında senet ödedim geri kalanını ödemedim. Firmayla da irtibat kuramıyorum. bu senetlerin süresi 3 yıl diye duydum ama aslı varmıdır. Ya da böyle bir süre varmı bu sğre geçinde benden para talep ederler mi ? iyi çalışmalar
Senet olma vasıfları 3 yıldır ancak alacak zaman aşımı on yıl.